Poradna duly
Jana Čurdová
Můžeme si ale udělat soukromou dkupinu z téhle. Stačí malinko upravit název třeba…
@Mona188 to by mohlo byt v pohode. Kazdopadne bych hned rano tam zasla, domluvila se s dr co a jak a at veme hned krev, at mas vysledky, co nejdriv. Kazdopadne kdyz sem koukala na tvuj ultrazvuk, tak tak vypadal muj minuly tydenve ct, bohuzel foto nemam, jen ted z patku.
@vrrtulka no tal budu doufat, že je to opravdu jen pozdější ovulace. Mam ten cyklus nepravidelně a dlouhý
Holky a jak najdem tu sukromnu skupinu? ci to bude tato rovno?
@Denniska22 píše:
@Mona188 co treba Červenčátka 2021
To by šlo anebo něco ve smyslu, že se nám vylíhnou ve znamení raka, myslím? Třeba Ráčci 2021. Ale jak jsem to teď tak viděla napsané, první varianta zní možná líp
.
@ruzova_marry no mela by to byt porad tahle skupinka. Jen musi nekdo napsat adminovi.
@Kathaa
ráčci to je hezky ![]()
@Kathaa píše:
Ahoj, tak já hlásím, že zítra začínám 7.tt. Čeká mě kontrola na imunologii v Praze i další injekce Igamplie. Příznaky v mírném znění mám klasické jako tlačení podbřicha, velká věčná únava, bolest v kříži… nevolnosti naštěstí nemám, zato neovladatelné chutě na čokoládu (nikdy jsem nebyla na sladké, to radši maso). Kontrola za týden.
Já začínám 7 tt dneska
A neovladatelné chutě jsou super! Já je teda nemám, půl dne trpím nevolností. Ale s tím masem - už tak 2 týdny ho nemůžu vidět ani cítit
Děsně mě z něho natahuje. I ta představa, že jím maso. Bleh, i teď, jen si to představím, už se mi zvedá žaludek
Takže závidím jakékoliv chutě! ![]()
@Kathaa píše:
To by šlo anebo něco ve smyslu, že se nám vylíhnou ve znamení raka, myslím? Třeba Ráčci 2021. Ale jak jsem to teď tak viděla napsané, první varianta zní možná líp.
To je krásné. Ráčci
Před manželem ale nesmím o rakovi ani ceknout, chce totiž lva (jako je on), ale jaksi se podařilo dříve.
Prý musím zkřížit nohy a počkat do 23. 7.
Chlapi
![]()
@elianaa Jee, tak to jsme stejný týden. Už jsme minimálně 4
. Uvidíme ještě teda, jaký tt určí lékař na mojí první kontrole. No já mám období čokolády a když mi kousek manžel odloupne pro sebe, těžce to snáším
.
Takže ti vychází TP okolo 11.7.? Hmmm, to bys musela ale sakra dlouho přenášet
.
@Anonymní píše:
Ale to uz asi jako anonym tady byt nemuzu vid? 😔
Tak to nevim
mozna ano ale tak pred nama se nestyd beztak se ani jedna nezname
@elianaa ja jsem jedna z tech co zacina zitra 7tt
muj pritel zas chtel kvetnaka jako on, ale bohuzel
no a ja na sladky chut nemam absolutne zadnou
musim zobat kazdou pul hod neco, okurku, jablko, syr atd. Maso mi vadi jak ktery den. Dnes me zacly bolet cely prsa, nevolnost neustupuje.
Bude to jeste sranda
![]()
No jde o to ze jsem blogerka a nechci aby se to dostalo ven, kdyz to nevi jeste nikdo ani rodina
@Anonymní píše:
No jde o to ze jsem blogerka a nechci aby se to dostalo ven, kdyz to nevi jeste nikdo ani rodina
Si nemyslim, ze bychom to chteli tady nekdo ventilovat ven.
@Anonymní píše:
A ty tady máš prezdivku, ze te poznaji?
Tak si založ nový profil a anonymní prezdivkou.