TP červenec 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2877
15.11.20 16:22

Můžeme si ale udělat soukromou dkupinu z téhle. Stačí malinko upravit název třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
15.11.20 16:44

@Mona188 co treba Červenčátka 2021 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
15.11.20 17:01

@Mona188 to by mohlo byt v pohode. Kazdopadne bych hned rano tam zasla, domluvila se s dr co a jak a at veme hned krev, at mas vysledky, co nejdriv. Kazdopadne kdyz sem koukala na tvuj ultrazvuk, tak tak vypadal muj minuly tydenve ct, bohuzel foto nemam, jen ted z patku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2877
15.11.20 17:26

@vrrtulka no tal budu doufat, že je to opravdu jen pozdější ovulace. Mam ten cyklus nepravidelně a dlouhý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
15.11.20 17:41

Holky a jak najdem tu sukromnu skupinu? ci to bude tato rovno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
15.11.20 17:44
@Denniska22 píše:
@Mona188 co treba Červenčátka 2021 :srdce:

To by šlo anebo něco ve smyslu, že se nám vylíhnou ve znamení raka, myslím? Třeba Ráčci 2021. Ale jak jsem to teď tak viděla napsané, první varianta zní možná líp :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
15.11.20 17:50

@ruzova_marry no mela by to byt porad tahle skupinka. Jen musi nekdo napsat adminovi. :) @Kathaa :lol: :lol: ráčci to je hezky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.20 17:54

Ale to uz asi jako anonym tady byt nemuzu vid? 😔

• Citovat
  • Upravit
640
15.11.20 18:13
@Kathaa píše:
Ahoj, tak já hlásím, že zítra začínám 7.tt. Čeká mě kontrola na imunologii v Praze i další injekce Igamplie. Příznaky v mírném znění mám klasické jako tlačení podbřicha, velká věčná únava, bolest v kříži… nevolnosti naštěstí nemám, zato neovladatelné chutě na čokoládu (nikdy jsem nebyla na sladké, to radši maso :lol: ). Kontrola za týden.

Já začínám 7 tt dneska :mavam: A neovladatelné chutě jsou super! Já je teda nemám, půl dne trpím nevolností. Ale s tím masem - už tak 2 týdny ho nemůžu vidět ani cítit 8o Děsně mě z něho natahuje. I ta představa, že jím maso. Bleh, i teď, jen si to představím, už se mi zvedá žaludek :lol: Takže závidím jakékoliv chutě! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
15.11.20 18:16
@Kathaa píše:
To by šlo anebo něco ve smyslu, že se nám vylíhnou ve znamení raka, myslím? Třeba Ráčci 2021. Ale jak jsem to teď tak viděla napsané, první varianta zní možná líp :lol:.

To je krásné. Ráčci :oops: Před manželem ale nesmím o rakovi ani ceknout, chce totiž lva (jako je on), ale jaksi se podařilo dříve. :lol: Prý musím zkřížit nohy a počkat do 23. 7. :lol: Chlapi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
15.11.20 18:24

@elianaa Jee, tak to jsme stejný týden. Už jsme minimálně 4 :). Uvidíme ještě teda, jaký tt určí lékař na mojí první kontrole. No já mám období čokolády a když mi kousek manžel odloupne pro sebe, těžce to snáším :lol: :lol: :lol:.
Takže ti vychází TP okolo 11.7.? Hmmm, to bys musela ale sakra dlouho přenášet ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
15.11.20 18:32
@Anonymní píše:
Ale to uz asi jako anonym tady byt nemuzu vid? 😔

Tak to nevim :think: mozna ano ale tak pred nama se nestyd beztak se ani jedna nezname :D :palec: @elianaa ja jsem jedna z tech co zacina zitra 7tt :mavam: muj pritel zas chtel kvetnaka jako on, ale bohuzel :D :D no a ja na sladky chut nemam absolutne zadnou :poblion: musim zobat kazdou pul hod neco, okurku, jablko, syr atd. Maso mi vadi jak ktery den. Dnes me zacly bolet cely prsa, nevolnost neustupuje. :pocitac: Bude to jeste sranda :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.20 18:35

No jde o to ze jsem blogerka a nechci aby se to dostalo ven, kdyz to nevi jeste nikdo ani rodina

• Citovat
  • Upravit
314
15.11.20 18:40
@Anonymní píše:
No jde o to ze jsem blogerka a nechci aby se to dostalo ven, kdyz to nevi jeste nikdo ani rodina

Si nemyslim, ze bychom to chteli tady nekdo ventilovat ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.20 18:40
@Anonymní píše:
No jde o to ze jsem blogerka a nechci aby se to dostalo ven, kdyz to nevi jeste nikdo ani rodina

A ty tady máš prezdivku, ze te poznaji?
Tak si založ nový profil a anonymní prezdivkou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex