TP červenec 2021

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
767
13.11.20 14:33

@Denniska22 detto. vraj požehnané najkrajšie obdobie v živote ženy 🤮 🤢 😁 🧟 nie som schopná vôbec nic!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.20 14:40

@Denniska22 Mne bylo posledni tyden fakt hrozne, nekolikrat jsem zvracela a tezko cely den. Ted posledni dva dny je to trosku lepsi, dokud se nemusim podivat na jidlo, to se jdu davit hned :lol: ale paradoxne je to lepsi, kdyz jim casto jen par soust. Z hladu je mi priserne a kdyz si dam normalni porci, tak ani nemluvim.

• Citovat
  • Upravit
1755
13.11.20 14:43

Tak jeste, ze v tom nejsem sama. Diky holky :D Ja mam hlad ale nemam na nic chut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.20 15:14

Me zatim nic neni.. ale to same jsem mela i se synem.. zjistila jsem že jsem tehitna az v 15tt kdy zaclo byt velke brisko 😀 jinak bych nevedela, ze jsem tehotna. Tak snad to ted bude stejne

• Citovat
  • Upravit
423
13.11.20 16:06

@ruzova_marry mám se objednat, v Mladé Boleslavi už mají plno, čím dřív se objednám tím dřív si zajistím dobrý termín :mrgreen: ale ta Boleslav mě štve, v Praze na screeningu jsem byla před 6 lety :D už nevím kde to tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
13.11.20 17:19

Holky, tak dnesni kontrola dopadla dobre, videli jsme i srdicko. Tak drzim palce, at to jde vsem jak ma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
13.11.20 18:18

@vrrtulka :kytka: :kytka: gratulujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
13.11.20 18:34

@vrrtulka krasne zpravy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
13.11.20 21:37

@Dany.dee a screening nedela tvuj dr? A co liberec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
14.11.20 03:19

Ja vubec nemuzu spat, naspala sem dnes tak hodinu :,( jsem vyrizena a uz to nedavam, medunka nepomaha :? To se mi nikdy nestalo, vzdycky spim jak dudek a ted jeden den dobry ikdyz se budim kazdou chvilu na wc ale predevcirem i dnes děs. :,( Ke vsemu mam pocit prazdnyho zaludku, tak sem si ted dala svacinu. Na spani asi zadny prasky nemuzu co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
14.11.20 10:55

@vrrtulka bohužel má doktorka to nedělá, a Liberec mám daleko, bydlím 15km od Prahy ale Boleslav znám jako své boty, teď jsem tam několik let žila proto jsem chtěla jít tam. @Denniska22 prášky bych asi neriskovala, taky teď nemůžu pořádně spát, neustále mi je nevolno. Do toho když usnu vstává malej.. a ráno v 5 je zas vzhůru, s chlapem nic nehne takže od 5 na nohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
14.11.20 13:02

@Denniska22 toto ti nezavidim, v minulom tehotenstve, tom nepodarenom, som nespala absolutne - tak 2h noc aj to s prestavkami. Teraz sa budim tiez tisic krat ale zatial je to lepsie, klop klop. Vecer si davam silny medovkovy caj alebo mlieko s medom. V minulosti som mavala problem so spanim, posledne dva roky sa to upravilo a spavala som aj cez den :mrgreen: to teraz nehrozi :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
14.11.20 13:56

@ruzova_marry ja tohle vubec neznam. Prave proto jsem z toho uplne rozhozena, brecim je mi zle. :? Co ty jak se citis. Taky si davam medunkovy caje. Mliko nesnasim. Nemuzu ted zaspat ani pres den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2877
14.11.20 14:35

Holky tak jsem dnes byla na pohotovosti. Zase jsem špinila a dnes ráno i trošku s krví, takže jsem jela. Podle ms bych měla být 6+5 ale na ultrazvuku mam jen dutinku a odpoví to 5+0. Takže asi byla ovu později, nebo je něco špatně.. Ale dr říkala, že zatím tam více nevidí. Nasadila mi utrogestan na udržení těhu. Mam hrozný strach
:,( máte někdo s tím utrogestanem zkušenost? Doufám, že pomůže. K mému dr mam jít ve středu ale asi si zavolám ať mě vezme v pondělí. Mam doporučený klidový režim a to v práci fakt mít nebudu, takže se ho chci zeptat co stim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
14.11.20 15:08

@Mona188 tezko rict utrogestan jsem mela pri prvnim tehu po ivf a stejne jsem mela ZT takze je to spis placebo.. ted u tretiho ho mam zase a utz az ve ctvrtek, tak jsem zvedava.. kazdopadne jestli tehotenstvi je spatne tak se neudrzi ani kdyby jsi lezela s nohama nahore.. bohuzel. Treba ovulka byla opravdu pozdeji a plod se teprve ukaze. Byt tebou jdu na neschopenku, jdi k dr hned v pondeli :* budu ti drzet palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí