Poradna duly
Jana Čurdová
@Denniska22 detto. vraj požehnané najkrajšie obdobie v živote ženy 🤮 🤢 😁 🧟 nie som schopná vôbec nic!
@Denniska22 Mne bylo posledni tyden fakt hrozne, nekolikrat jsem zvracela a tezko cely den. Ted posledni dva dny je to trosku lepsi, dokud se nemusim podivat na jidlo, to se jdu davit hned
ale paradoxne je to lepsi, kdyz jim casto jen par soust. Z hladu je mi priserne a kdyz si dam normalni porci, tak ani nemluvim.
Tak jeste, ze v tom nejsem sama. Diky holky
Ja mam hlad ale nemam na nic chut
Me zatim nic neni.. ale to same jsem mela i se synem.. zjistila jsem že jsem tehitna az v 15tt kdy zaclo byt velke brisko 😀 jinak bych nevedela, ze jsem tehotna. Tak snad to ted bude stejne
@ruzova_marry mám se objednat, v Mladé Boleslavi už mají plno, čím dřív se objednám tím dřív si zajistím dobrý termín
ale ta Boleslav mě štve, v Praze na screeningu jsem byla před 6 lety
už nevím kde to tam je.
Holky, tak dnesni kontrola dopadla dobre, videli jsme i srdicko. Tak drzim palce, at to jde vsem jak ma
Ja vubec nemuzu spat, naspala sem dnes tak hodinu
jsem vyrizena a uz to nedavam, medunka nepomaha
To se mi nikdy nestalo, vzdycky spim jak dudek a ted jeden den dobry ikdyz se budim kazdou chvilu na wc ale predevcirem i dnes děs.
Ke vsemu mam pocit prazdnyho zaludku, tak sem si ted dala svacinu. Na spani asi zadny prasky nemuzu co?
@vrrtulka bohužel má doktorka to nedělá, a Liberec mám daleko, bydlím 15km od Prahy ale Boleslav znám jako své boty, teď jsem tam několik let žila proto jsem chtěla jít tam. @Denniska22 prášky bych asi neriskovala, taky teď nemůžu pořádně spát, neustále mi je nevolno. Do toho když usnu vstává malej.. a ráno v 5 je zas vzhůru, s chlapem nic nehne takže od 5 na nohou.
@Denniska22 toto ti nezavidim, v minulom tehotenstve, tom nepodarenom, som nespala absolutne - tak 2h noc aj to s prestavkami. Teraz sa budim tiez tisic krat ale zatial je to lepsie, klop klop. Vecer si davam silny medovkovy caj alebo mlieko s medom. V minulosti som mavala problem so spanim, posledne dva roky sa to upravilo a spavala som aj cez den
to teraz nehrozi ![]()
@ruzova_marry ja tohle vubec neznam. Prave proto jsem z toho uplne rozhozena, brecim je mi zle.
Co ty jak se citis. Taky si davam medunkovy caje. Mliko nesnasim. Nemuzu ted zaspat ani pres den.
Holky tak jsem dnes byla na pohotovosti. Zase jsem špinila a dnes ráno i trošku s krví, takže jsem jela. Podle ms bych měla být 6+5 ale na ultrazvuku mam jen dutinku a odpoví to 5+0. Takže asi byla ovu později, nebo je něco špatně.. Ale dr říkala, že zatím tam více nevidí. Nasadila mi utrogestan na udržení těhu. Mam hrozný strach
máte někdo s tím utrogestanem zkušenost? Doufám, že pomůže. K mému dr mam jít ve středu ale asi si zavolám ať mě vezme v pondělí. Mam doporučený klidový režim a to v práci fakt mít nebudu, takže se ho chci zeptat co stim
@Mona188 tezko rict utrogestan jsem mela pri prvnim tehu po ivf a stejne jsem mela ZT takze je to spis placebo.. ted u tretiho ho mam zase a utz az ve ctvrtek, tak jsem zvedava.. kazdopadne jestli tehotenstvi je spatne tak se neudrzi ani kdyby jsi lezela s nohama nahore.. bohuzel. Treba ovulka byla opravdu pozdeji a plod se teprve ukaze. Byt tebou jdu na neschopenku, jdi k dr hned v pondeli
budu ti drzet palce