Poradna duly
Jana Čurdová
@elianaa píše:
TP mi vychází 4. 7.Ve čtvrtek jsem byla na první kontrole a dle MS jsem byla myslím 6+4. Doktorka říkala, že je vše v pořádku a tak jak má, tak asi to vychází i podle ultrazvuku. Dneska jsem přesně 7+0
A to bych musela hooodně přenášet no
![]()
@elianaa Takže jsme o týden. Ty začínáš dnes 8. tt a já zítra 7. (Což je ve finále úplně přece jedno, viď
). A jelikož poslední MS byla 5. 10., TP vychází na 11.7.
Já jsem jedna z těch, kterým se zatím nevolnosti vyhýbají a ani v minulém těhu jsem žádné neměla
.
@Kathaa píše:
@elianaa Takže jsme o týden. Ty začínáš dnes 8. tt a já zítra 7. (Což je ve finále úplně přece jedno, viď). A jelikož poslední MS byla 5. 10., TP vychází na 11.7.
Já jsem jedna z těch, kterým se zatím nevolnosti vyhýbají a ani v minulém těhu jsem žádné neměla.
Ahaaaa, to jsem popleta. To mi nedošlo
Ale je pravda, že je to vlastně jedno, hlavně že je všechno v pořádku. ![]()
@Anonymní píše:
Ta uzavřena skupina už existuje, ma 36 členů. Je to TP červenec.
Možná existuje ale o vstup jsem zadala a bez reakce
@Anonymní píše:
Možná existuje ale o vstup jsem zadala a bez reakce
Fakt a čekáš už dlouho? Ja zatím nezkousela. Já až budu po kontrole a bude srdicko.
Ja jsem dnes teprve 4+3, zítra to bude týden od zpoždění, ještě jsem ani nevolala na gynekologii. Priznaky žádné, ale u dcery jsem začala
až v 8tt a blila jsem dlouho.
Ahoj holky
jsem 5+6 podle ultrazvuku 6+2 a máme ![]()
Je mi už tak 3 dny soufl a dneska to na mě ráno přišlo v autě, ze jsem myslela, ze se tam pobliju
jinak kromě únavy mi nic není. Teď čekat 14 dni do dalsi kontroly. 🙏🏻 🙏🏻 🍀
@Kriistyna píše:
Ahoj holkyjsem 5+6 podle ultrazvuku 6+2 a máme
Je mi už tak 3 dny soufl a dneska to na mě ráno přišlo v autě, ze jsem myslela, ze se tam poblijujinak kromě únavy mi nic není. Teď čekat 14 dni do dalsi kontroly. 🙏🏻 🙏🏻 🍀
Gratuluji
To čekání na další kontrolu je nekonečné, že?
Mám pocit, že to vůbec neutíká.
@Kriistyna gratulko!!!
14 dni je dlllhaaaa doba 😁ale ja ešte 25 😲
@elianaa @ruzova_marry díky holky, kdybych měla čekat na svého gynekologa, tak ten mě objednal až ta měsíc
ještě mě chtějí videt jednou v caru, tak díky bohu ![]()
Ja ještě ani na gynekologii nevolala, nejdřív tak za týden, to budu na konci 6tt.
@Kriistyna Ahooj to jsme dost podobne. Moc gratuluju
at je vse v poradku, pochopila jsem, ze jsi taky po ivf-iui? ![]()
Ahoj vsichni, ja jsem 4+2 a k doktoru jsem se zatim neobjednavala, takze to mam potvrzené jen z testu ![]()
Hlavne to pro nas s manželem bylo veliké překvapeni.. snažíme se teprve mesic ![]()
Drzim všem palce, at vse dobre dopadne ![]()