1. trimestr masáže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18659
12.9.23 10:44
@Atisia píše:
Myslím, že u achilovky, v kříži… jde o ty body no.

Mám dojem, ze je tam prave i nějak okolí toho krku. I proto se při porodu děla masaz na uvolnění. Ale hádat se nebudu. Já chodila k někomu kdo ma certifikace a kurzy na tehotny takže jsem ji věřila. A musím říct, ze fyzio super. Když jsem
Byla kdysi na těhotenské v 8m tak to bylo na nic. Paní me furt tak nejak divne hladila po zádech a perd z toho :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18659
12.9.23 10:46
@Lily281995 píše:
@hospodki
Ja dostala včera poukázku na masáž od mamky k svátku 😊 ta ještě neví že jsem tehotna 😊
Proto jsem to nemohla dříve řešit 😊

Promin, ale ‘už delší dobu jsem objednána na masaz’.. z toho to fakt nevyplývalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
12.9.23 10:48

@hospodki Že mamka mě už dřív objednala ale poukaz mi dala až teď 😊 promiň špatně jsem to napsala 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18659
12.9.23 10:50
@Lily281995 píše:
@hospodki Že mamka mě už dřív objednala ale poukaz mi dala až teď 😊 promiň špatně jsem to napsala 😊

V poho. Já jen fakt fyzio muzu doporučit. Hlavně u druhého těhotenství jsem měla problem s bederkou a strašně moc mi pomohla. Byla jsem tam ještě měsíc před porodem a pak nějak před koncem sestinedeli zas. Chodila jsem každý měsíc na udržování a strašně moc mi to chybi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
12.9.23 10:55
@hospodki píše:
Mám dojem, ze je tam prave i nějak okolí toho krku. I proto se při porodu děla masaz na uvolnění. Ale hádat se nebudu. Já chodila k někomu kdo ma certifikace a kurzy na tehotny takže jsem ji věřila. A musím říct, ze fyzio super. Když jsem
Byla kdysi na těhotenské v 8m tak to bylo na nic. Paní me furt tak nejak divne hladila po zádech a perd z toho :?

Já to vůbec neřešil. Vím, že mi říkala nohy, u kostrče a šíji masírovala v sedě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí