10. měsíců vypije maximálně 90ml a další dny nic

2
8.7.18 02:45

10měsíců vypije max 90ml a další dny nic

Holky prosím pomoc, dcera 10 měsíců kojena uz jenom ráno, v noci a vecer. Chtěla bych přestat úplně kojit, když vecer nabídnou lahvicku, vypije 90ml, další den 40ml, další den 20ml a pak další dny lahvicku odstrkuje… v noci ani ráno si ji nevezme vůbec ????‍♀️ Tak ji necham par dni a zase se to opakuje s cca se stejným množstvím. Co s tím? :( :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
390
8.7.18 03:48
@Nikokinka píše:
Holky prosím pomoc, dcera 10 měsíců kojena uz jenom ráno, v noci a vecer. Chtěla bych přestat úplně kojit, když vecer nabídnou lahvicku, vypije 90ml, další den 40ml, další den 20ml a pak další dny lahvicku odstrkuje… v noci ani ráno si ji nevezme vůbec ????‍♀️ Tak ji necham par dni a zase se to opakuje s cca se stejným množstvím. Co s tím? :( :( :( :(

A jak řešíte pitný režim přes den? Měla by pít mezi jídly vodu nebo čaj. Místo lahvičky můžete zkusit hrníček s pitkem. Jinak při kojení se radí kojit a nedávat nic jiného. Takže když chcete, aby pila z láhve nebo z hrníčku, tak také nedavat nic jiného, tzn. když se nenapije z láhve, tak potom nenakojit a zkusit dát láhev zase později. A vytrvat. Pokud tedy už chcete opravdu kojení ukončit. Možná to bude pár dní trvat, než si zvykne. Můžete zatím dodat tekutiny formou polévky, řidší kaše apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.7.18 04:31

@bjitka123 pije vodu z hrnecku, mliko z toho ale nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
8.7.18 07:50

Já jsem oba syny přestala kojit právě v 10 měsících a od té doby žádný jiný mlíko nepili. Dle naší doktorky stačí jogurty a sýry. Takže bych se vykašlal na nějaké lahvicky a dávala jen tu vodu nebo čaj. Jak ale přestat s kouřením neporadím, mně se starší odstavil sám, už nechtěl. A u mladšího mlíko došlo, tak už taky nechtěl, protože cucat prso naprázdno ho nebavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
8.7.18 08:01

Aha. Já myslela, že vůbec nechce pít z lahvičky/hrníčku. Možná ji nechutná mléko, jestli dáváte v hrníčku sušené. Napadá mě zkusit smíchat s mateřským, jestli by to nebylo lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová