11tt bez příznaků

Anonymní
28.11.23 08:59

11tt bez příznaků

Ahoj holky, jsem v 11tt, zdá se mi, že příznaky těhotenství mizí. Jen únava zůstává. Jinak vůbec nic. Kontrolu jsem měla naposledy před 14dny a další mám až za 14 dnů… Je to moje druhé těhotenství… Ale první skončilo zamlklým potratem. Tak se bojím… :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21
28.11.23 09:01

Jaké konkrétní příznaky myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.23 09:11

@Fukarek bolesti prsou, nevolnost…

• Citovat
  • Upravit
41
28.11.23 09:15

Jsem v 15tt a příznaky jsem neměla od začátku vůbec žádné :D jo vlastně na začátku ta polest prsou, ale ta za chvilku zmizela. Kdyby mi nezačínalo růst břicho a nechodila jsem na kontroly, tak ani nevím, že jsem těhotná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
28.11.23 09:19

No u mě právě v tomto týdnu nevolnosti přestávaly, prsa už taky nebolela. Teď by mělo následovat nejpříjemnější období v těhotenství bez nepříjemných příznaků. Ale samozřejmě pokud máš strach, kontaktuj doktora. Nebo pořiď Angel sounds (ale to nevím, od kterého týdne jde používat, aby srdíčko bylo slyšet), ať jsi v klidu ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16383
28.11.23 09:33

Já neměla žádné příznaky. Akorát jsem neměla MS, jinak prakticky žádná změna. Když něco není, klidně to může přijít a naopak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11846
28.11.23 09:39

Milionkrát probrané a zde napsané…intenzita a četnost příznaků absolutně nevypovídá o prosperitě či neprosperuje těhotenství…jsou takové kterym.nic nebylo a vše bylo vporadku i takové které si nemohly obléct ani těsnější triko a blily jak aminy a přesto se jejich plod už nevyvíjel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35969
28.11.23 09:44

Normální stav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
28.11.23 09:44

Já mám ze třech těhotenství jedno dítě. První dvě ZT. Takže jsem se taky bála, ale řeknu ti jedno. To poslední, jediné prosperující se zdárným koncem, bylo přesně takto. Už někdy v 9-10tt mě přešlo všechno. Zpočátku žaludek na vodě, najednou nic. Prsa přestala bolet.

A bylo to nakonec všechno v pořádku. Z toho plyne, z příznaků se nedá nic usuzovat. Naopak u těch dvou před tím, jsem byla těhotná snad od pohledu, únava, nevolnost, prsa, vše, co se píše a nedopadlo to. Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.23 09:59

Holky, děkuji za vaše zkušenosti. :andel: Snad bude vše v pořádku :srdce:

• Citovat
  • Upravit
462
28.11.23 10:21

Mám teď 11+5 a za celou dobu žádný příznaky. Nebejt po IVF, tak o tom ani nevím. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4904
28.11.23 12:30

Já až cca do 20tt v podstatě vůbec nevěděla, že jsem těhotná. Nevolnosti, chutě, bolesti… - nic. A to jsem čekala dvojčata :lol: Neboj mezi prosperujícím těhotenstvím a těhotenskými příznaky není rovnítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
1.9.25 09:10

Ahoj,

uvažuji, jestli zajít na dřívější kontrolu. Nechci plašit, ale na druhou stranu jsem asi jako většina poprvé těhotných dost nervózní. Dnes bych měla být 11+0 a už od začátku těhotenství nemám nijak výrazné příznaky. Ano, cítila jsem se pod psa, občas byly dny, kdy jsem byla unavená, nebo jsem neměla na nic chuť, asi 2× jsem zvracela. Od poslední kontroly v 9+0 jsem si začala všímat mizení příznaků, zhruba od 9+5 mi v podstatě nic není. Párkrát denně mě na pár vteřin zabolí podbřišek jako při MS. Za 2 týdny mě čeká screening, ale je to ještě dlouhá doba a tak nějak bych ráda věděla, na čem jsem, jenže nechci být za hysterku. Ještě dodám, že beru progesteron, vaginálně, protože jsem v prvních týdnech jemně špinila. Jak jste se v tomto období cítily vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18681
1.9.25 09:57

@oli.afg U prvniho ditete mi bylo mozna 2× trochu soufl a hodne unavena. Prvni 2-3 tydny jsem mela vecerni zimnice. U druheho mi bylo blbe az do konce 5m. Kocicka mi to dala teda pekne sezrat i po porodu :lol: Obcasne zaboleni jak na ms je v pohode. Hlavne pri pohybu tak se to ruzne uvolnuje a natahuje. Pak okolo 17/18-22tt bude bolet bricho a hlavne upony jak se vyvaluje deloha a dite zacina rychleji rust. Musi se vyloupnout ven pupik a to proste taha a boli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
1.9.25 10:00

Počkej do toho screeningu, 2 dny jsou krátká doba, tohle se děje běžně. Akutně se chodí za gynekologem, když bys začala krvácet nebo měla nějaké problémy, ale žádné nemáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí