Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anna766 píše:
A můžou kolem nich běhat takoví malí lidičky
Snad ne zelení
![]()
@Arboretka píše:
co jsi zažila? deset let po mRNA vakcíně následky? To těžko.
Myslela jsem totalitu ![]()
@boball píše:
Snad ne zelení![]()
Jen aby to nebyly bílé myšky
No co, syn říkal, že kdyby mu po tom narostla třetí ruka, bylo by to praktické - jedna na klávesnici, druhá na myši a třetí by ho obsloužila s občerstvením ![]()
@bartsch píše:
Jen aby to nebyly bílé myškyNo co, syn říkal, že kdyby mu po tom narostla třetí ruka, bylo by to praktické - jedna na klávesnici, druhá na myši a třetí by ho obsloužila s občerstvením
jaj tu taky potřebuju, ale nikde nic nepučí ![]()
@Popeladym píše:
Myslela jsem totalitu
a tady ti to teď připadá jako totalita? Nebo co jako? Je celosvětová pandemie, opatření jsou všude víceméně stejná, jen s náma se stále mažou v rukavičkách, aby neutrpěl jemnocit lidiček. A ještě se to nazývá totalitou. Jak může vůbec někdo příčetný, ještě kdo to zažil, srovnávat protipandemická opatření s totalitou. Je to výsměch lidem, kteří si v totalitě užili své.
@boball píše:
jaj tu taky potřebuju, ale nikde nic nepučí
já úplně šílím z toho tlustší
proč jako, proč nebylo psáno hubenější
já bych zase chtěla napučet prsa. A taky nepučí. Snad nevypučí zadek nebo stehna. A ještě zeleně. Sakra.
@Arboretka píše:
a tady ti to teď připadá jako totalita? Nebo co jako? Je celosvětová pandemie, opatření jsou všude víceméně stejná, jen s náma se stále mažou v rukavičkách, aby neutrpěl jemnocit lidiček. A ještě se to nazývá totalitou. Jak může vůbec někdo příčetný, ještě kdo to zažil, srovnávat protipandemická opatření s totalitou. Je to výsměch lidem, kteří si v totalitě užili své.
Tohle je věc, kterou nechápu. Je to prostě nemoc celosvětová, pandemie jakou moderní dějiny nepamatují a tady furt něco o totalitě
chápu že někdo očkování ano, někdo ne, podle přesvědčení, ale pořád dokola mlejt o ovcích, otvírání očí a podobně…
Mám známou která očkování nechce, arogantně to každému cpe, jak ona se očkovat nedá, jak je jí to jedno co s ní udělají, přitom se jí nic ale neděje, prostě není očkovaná, konec.
A pokud nás bude vláda vydírat, tak se odstěhujeme do svobodnější země.
Prozměnu třeba v takovém Rakousku jsou lidem upírány základní lidská práva a svobody, pokud nenaočkují sebe a své děti: https://uloz.to/…ani-deti-mp4
Tam ta svoboda asi už dávno zanikla. Vydírají vlastní občany výměnou za svobodu.
Také byste si nechali vpíchnout do těla tekutinu s neznámým obsahem od cizích lidí do těla? No viděli jste už někdy v televizi, že by vyjmenovávali detailně všechny složky, které vakcíny obsahují? Spíše se tvrdé realitě vyhýbají.
Kdyby to očkování bylo tak úžasné, tak nepotřebuje reklamu, protože kvalitní zboží se prodá i bez reklamy. ![]()
Příspěvek upraven 08.07.21 v 14:48
@Arboretka píše:
já úplně šílím z toho tlustšíproč jako, proč nebylo psáno hubenější
já bych zase chtěla napučet prsa. A taky nepučí. Snad nevypučí zadek nebo stehna. A ještě zeleně. Sakra.
Dej pokoj s prsama, v mládí jsem si přála mít velké a ted když vypučely do déček, tak mne obtěžují. Já myslela na ty děti, že za deset let budou snad tlusčí než ted pokud je jim dvanáct
Jinak taky doufám, že už mi nic nevyroste v podobě zadku a stehen navíc, o zelené nevíme, jestli nebude zrovna v modě ![]()
@jana.novakova18 píše:
Prozměnu třeba v takovém Rakousku jsou lidem upírány základní lidská práva a svobody, pokud nenaočkují sebe a své děti: https://uloz.to/…ani-deti-mp4
Tam ta svoboda asi už dávno zanikla. Vydírají vlastní občany výměnou za svobodu.
Také byste si nechali vpíchnout do těla tekutinu s neznámým obsahem od cizích lidí do těla? No viděli jste už někdy v televizi, že by vyjmenovávali detailně všechny složky, které vakcíny obsahují? Spíše se tvrdé realitě vyhíbají.
Kdyby to očkování bylo tak úžasné, tak nepotřebuje reklamu, protože kvalitní zboží se prodá i bez reklamy.
Ty a kam teda emigruješ?
Už sis to promýšlela?
@Arboretka píše:
Z pandemie je zbytečně politická záležitost. A velmi snadno zneužitelná. Ze strachu o život a zdraví, se lidi podřídí všemu, co se jim nařídí.
@jana.novakova18 píše:
Také byste si nechali vpíchnout do těla tekutinu s neznámým obsahem od cizích lidí do těla? No viděli jste už někdy v televizi, že by vyjmenovávali detailně všechny složky, které vakcíny obsahují? Spíše se tvrdé realitě vyhýbají.
Kdyby to očkování bylo tak úžasné, tak nepotřebuje reklamu, protože kvalitní zboží se prodá i bez reklamy.Příspěvek upraven 08.07.21 v 14:48
Hele a co treba takhle zapnout google a to složení si vyhledat
V televizi to nehlásí proto, že neodborná veřejnost by z toho stejně měla kulový. Pokud tě to zajímá, tak to máš za 5 sekund najité. ![]()