12+ Nechate ockovat???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15110
8.7.21 13:50
@Anna766 píše:
A můžou kolem nich běhat takoví malí lidičky 8o

Snad ne zelení 8) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
8.7.21 13:52
@Arboretka píše:
co jsi zažila? deset let po mRNA vakcíně následky? To těžko.

Myslela jsem totalitu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
8.7.21 13:54
@boball píše:

Jen aby to nebyly bílé myšky 8o No co, syn říkal, že kdyby mu po tom narostla třetí ruka, bylo by to praktické - jedna na klávesnici, druhá na myši a třetí by ho obsloužila s občerstvením 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15110
8.7.21 13:56
@bartsch píše:
Jen aby to nebyly bílé myšky 8o No co, syn říkal, že kdyby mu po tom narostla třetí ruka, bylo by to praktické - jedna na klávesnici, druhá na myši a třetí by ho obsloužila s občerstvením 8)

jaj tu taky potřebuju, ale nikde nic nepučí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149013
8.7.21 13:57
@boball píše:

To podle toho s kým se spustí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
8.7.21 13:59
@Popeladym píše:
Myslela jsem totalitu :kytka:

a tady ti to teď připadá jako totalita? Nebo co jako? Je celosvětová pandemie, opatření jsou všude víceméně stejná, jen s náma se stále mažou v rukavičkách, aby neutrpěl jemnocit lidiček. A ještě se to nazývá totalitou. Jak může vůbec někdo příčetný, ještě kdo to zažil, srovnávat protipandemická opatření s totalitou. Je to výsměch lidem, kteří si v totalitě užili své.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
8.7.21 14:00
@boball píše:
jaj tu taky potřebuju, ale nikde nic nepučí :,(

já úplně šílím z toho tlustší :mrgreen: proč jako, proč nebylo psáno hubenější :mrgreen: já bych zase chtěla napučet prsa. A taky nepučí. Snad nevypučí zadek nebo stehna. A ještě zeleně. Sakra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149013
8.7.21 14:04
@Arboretka píše:
a tady ti to teď připadá jako totalita? Nebo co jako? Je celosvětová pandemie, opatření jsou všude víceméně stejná, jen s náma se stále mažou v rukavičkách, aby neutrpěl jemnocit lidiček. A ještě se to nazývá totalitou. Jak může vůbec někdo příčetný, ještě kdo to zažil, srovnávat protipandemická opatření s totalitou. Je to výsměch lidem, kteří si v totalitě užili své.

Tohle je věc, kterou nechápu. Je to prostě nemoc celosvětová, pandemie jakou moderní dějiny nepamatují a tady furt něco o totalitě :nevim: chápu že někdo očkování ano, někdo ne, podle přesvědčení, ale pořád dokola mlejt o ovcích, otvírání očí a podobně…
Mám známou která očkování nechce, arogantně to každému cpe, jak ona se očkovat nedá, jak je jí to jedno co s ní udělají, přitom se jí nic ale neděje, prostě není očkovaná, konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.21 14:06

Není to povinné, tak své děti očkovat nenechám.

A pokud nás bude vláda vydírat, tak se odstěhujeme do svobodnější země.
Prozměnu třeba v takovém Rakousku jsou lidem upírány základní lidská práva a svobody, pokud nenaočkují sebe a své děti: https://uloz.to/…ani-deti-mp4
Tam ta svoboda asi už dávno zanikla. Vydírají vlastní občany výměnou za svobodu.
Také byste si nechali vpíchnout do těla tekutinu s neznámým obsahem od cizích lidí do těla? No viděli jste už někdy v televizi, že by vyjmenovávali detailně všechny složky, které vakcíny obsahují? Spíše se tvrdé realitě vyhýbají.
Kdyby to očkování bylo tak úžasné, tak nepotřebuje reklamu, protože kvalitní zboží se prodá i bez reklamy. :think:

Příspěvek upraven 08.07.21 v 14:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15110
8.7.21 14:08
@Anna766 píše:
To podle toho s kým se spustí :mrgreen:

Vodník? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149013
8.7.21 14:08
@boball píše:
Vodník? :think:

Třeba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15110
8.7.21 14:11
@Arboretka píše:
já úplně šílím z toho tlustší :mrgreen: proč jako, proč nebylo psáno hubenější :mrgreen: já bych zase chtěla napučet prsa. A taky nepučí. Snad nevypučí zadek nebo stehna. A ještě zeleně. Sakra.

Dej pokoj s prsama, v mládí jsem si přála mít velké a ted když vypučely do déček, tak mne obtěžují. Já myslela na ty děti, že za deset let budou snad tlusčí než ted pokud je jim dvanáct :) Jinak taky doufám, že už mi nic nevyroste v podobě zadku a stehen navíc, o zelené nevíme, jestli nebude zrovna v modě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
8.7.21 14:15
@jana.novakova18 píše:
Prozměnu třeba v takovém Rakousku jsou lidem upírány základní lidská práva a svobody, pokud nenaočkují sebe a své děti: https://uloz.to/…ani-deti-mp4
Tam ta svoboda asi už dávno zanikla. Vydírají vlastní občany výměnou za svobodu.
Také byste si nechali vpíchnout do těla tekutinu s neznámým obsahem od cizích lidí do těla? No viděli jste už někdy v televizi, že by vyjmenovávali detailně všechny složky, které vakcíny obsahují? Spíše se tvrdé realitě vyhíbají.
Kdyby to očkování bylo tak úžasné, tak nepotřebuje reklamu, protože kvalitní zboží se prodá i bez reklamy. :think:

Ty a kam teda emigruješ? :think: Už sis to promýšlela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
8.7.21 14:20
@Arboretka píše:
a tady ti to teď připadá jako totalita? Nebo co jako? Je celosvětová pandemie, opatření jsou všude víceméně stejná, jen s náma se stále mažou v rukavičkách, aby neutrpěl jemnocit lidiček. A ještě se to nazývá totalitou. Jak může vůbec někdo příčetný, ještě kdo to zažil, srovnávat protipandemická opatření s totalitou. Je to výsměch lidem, kteří si v totalitě užili své.

Z pandemie je zbytečně politická záležitost. A velmi snadno zneužitelná. Ze strachu o život a zdraví, se lidi podřídí všemu, co se jim nařídí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
8.7.21 15:00
@jana.novakova18 píše:
Také byste si nechali vpíchnout do těla tekutinu s neznámým obsahem od cizích lidí do těla? No viděli jste už někdy v televizi, že by vyjmenovávali detailně všechny složky, které vakcíny obsahují? Spíše se tvrdé realitě vyhýbají.
Kdyby to očkování bylo tak úžasné, tak nepotřebuje reklamu, protože kvalitní zboží se prodá i bez reklamy. :think:Příspěvek upraven 08.07.21 v 14:48

Hele a co treba takhle zapnout google a to složení si vyhledat :mrgreen: V televizi to nehlásí proto, že neodborná veřejnost by z toho stejně měla kulový. Pokud tě to zajímá, tak to máš za 5 sekund najité. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek