13 týdnů a změna chování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
9.8.21 14:04
@Dudyn píše:
@Lucie_Sx na očkování jsme byli 4.8. a po tom je to extrém co vyvádí no

Klidne to muze byt tim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
9.8.21 14:06

@Lucie_Sx Nene, to jsem blbě napsala, kojím podle řevu. :lol: To jen že buď se probudí hlady, tak tím začneme to naše kolečko, nebo naopak když ho jdu uspávat a vím že dlouho nejedl, dám mu radši to prso preventivně, aby to uspávání mělo smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
9.8.21 14:09

Musím teda říct, že jsme taky byli na očkování před týdnem. Ale dva týdny zpět (což je zhruba ta doba, kdy byl zlom) jsem byla já na očkování na covid. Ale to už zavání konspiracemi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
9.8.21 15:30

@Bobina91 no ale já taky! Byla jsem 27. 7. Na covid očkování pak dva dny spinkal celou noc, aod 1.8. řve a je úplně jiný a 4.8. byl malý na očkování a to začal extrém :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
10.8.21 00:26

Obe kojite? Treba to vliv ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
10.8.21 02:31

@Lucie_Sx Ano, malej je plně kojen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
11.8.21 19:53

Mně miminko taky někdo vyměnil :) do cca 3,5 měsíce hodně spinkal přes den, v noci celou noc s jedním probuzením na kojení.

Poslední 2 týdny se u kojení vzteká, krmit se chce hodně často - dneska v intervalu pomalu co hodinu, propíná se, ve spaní sebou háže a na večer dost pláče. Jinak mi přes den vypadá spokojený, hodně se směje, ale holt už to není ta panenka, co jsme si přinesli z porodnice - nakrmit, spát, nakrmit, spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí