14 DPO test negativní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6358
20.11.13 12:26

Tak to se drž, to je na palici :zed: já dba cykly zpátky jsem to vůbec nedostala, asi jsem měla anovulační, to bylo taky na bednu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makishka
20.11.13 12:39

Ahoj holky, jdu se s vami poradit, pred dvema mesici jsem vysadila antikoncepci, od te doby mam cyklus nepravidelny…ovu podle teploty jsem mela 10.11. Od te doby tvysena BT teplota..asi 4 den mam citlive bradavky, vetsi prsa, husty vytok, zmeny nalad..ale test mam negativni, jinak ms ma prijit za tyden, ale uz 3 dny, me bricho poboliva jako na ms…nemate nekdo stejnou zkusenost? ;)

• Citovat
  • Upravit
2800
20.11.13 12:45

Makishka jejda… nic dej si půl roku voraz, než se ti tělo aklimatizuje na bezsajrajtový provoz a MZ se ustálí a tělo dá do kupy :hug: jestli si ale jedna z těch co vysadí a otěhotní z „otřenejch kalhotek“ tak možný je uplně všechno… kamoška vysadila před dvěma měsíci a je v 6tt, já před 5ti lety a… sem tam kde sem… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2800
20.11.13 12:48

@Muflu no vždycky mi to došlo do 34 dne, takže sem z toho docela v matu… :zed: stresy mám furt, ale je pravda že po návratu drahého toho teď bylo docela dost, takže pořád vsázím na nervíky… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
20.11.13 14:15

Nervy jsou hrozny :zed: já jsem to dostávala taky jako hodinky po 28dnech, pak ten jeden cyklus vůbec a teď špinění a bolest prsou pokračuje, tak jsem z toho taky jelen :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2800
25.11.13 13:48

@Muflu :mavam: tak já k dnešnímu dni stále nic… :think: zítra se to konečně snad rozlouskne… :roll: :roll: co ty znásilňuješ muže??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2800
25.11.13 13:53

@r.e.n.a.t.k.a3108 a jak Ty jsi dopadla na RPLS? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
25.11.13 16:27

@zzzjancena ahojky, mě se to rozjelo ve čtvrtek po týdením špinění a 17 dnech zpoždění :cert:
přeju ti, ať ti to vyjde a zítra se určitě ozvi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.13 01:16

Ještě nijak zítra jdu na dokončení předoperačního vyšetření, ve čtvrtek nastupuju a v pátek bude laparoskopie samotná…no jsem vystresovaná z toho jako blázen v životě jsem na ničem podobném nebyla…:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.16 13:06

13dpo

:( Zdravim, taky přidám svou troškou do mlýna. Jsem cca 13dpo uz 2dny mám příznaky jak z knihy. Neskutečná nevolnost před i po jidle. Lehká bolest jako by ms měla každou chvíli dojit- ma dojit zitra. Strašně mě boli prsa, což před ms bolivaji, ale tentokràt se k tomu přidaly i bradavky a strasne svedeni. Bazalka se drzi nahore. Test je samozrejme negativni. Bud je brzy a nebo se moje telo zblaznilo a dava mi to sezrat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.19 17:55

Ahoj ja jsem dnes 13 dpo a vcera byl test negativni ale dneska jsem si delala ovulacni test jelikoz tt uz nemam a na ovu testu byla slaba carka. Podotykam ze na ovu testu mam behem cyklu uplne bilo a v den ovu jen slabsi carku. Myslite ze muze ovu test ukazat ranne tehu?

• Citovat
  • Upravit
21311
11.2.19 17:57
@Anonymní píše:
Ahoj ja jsem dnes 13 dpo a vcera byl test negativni ale dneska jsem si delala ovulacni test jelikoz tt uz nemam a na ovu testu byla slaba carka. Podotykam ze na ovu testu mam behem cyklu uplne bilo a v den ovu jen slabsi carku. Myslite ze muze ovu test ukazat ranne tehu?

Ovu test před ms sili. Tudiz výpovědní hodnota nula - muze to byt běžná hladina, vzrůst před ms nebo počáteční těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15185
11.2.19 18:12
@Anonymní píše:
Ahoj ja jsem dnes 13 dpo a vcera byl test negativni ale dneska jsem si delala ovulacni test jelikoz tt uz nemam a na ovu testu byla slaba carka. Podotykam ze na ovu testu mam behem cyklu uplne bilo a v den ovu jen slabsi carku. Myslite ze muze ovu test ukazat ranne tehu?

Jen pokud by byl jasně pozitivní.jinak to nic nevypovida.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
24.3.19 10:45

Ahoj holky. Dotaz :potlesk:
Vždy celou dobu jsem měla pravidelnou MS jak hodinky…
nyní se mi posunula ovulka.
Měla jsem ji mít 4.3 ale testy mi vyšli pozitivní až 8.3 a 9.3. Oba dva dny bylo stejne pozitivní další den už čárka slabší.
No a mé cykly 31-32 dni.
Vždy jsem měla PMS bolely mě hodně prsa a břicho, takže jsem věděla, ze to přijde… a tento měsíc vůbec nic. Mám 4-5 dni meskani a testy negativní :zed: :roll: teď jsem podle ovulky 14dpo… jsem z toho zmatená… myslíte ze je ještě šance? Nikdy se mi nestalo zpoždění dyl jak jeden den.
Dekuji Vám za odpovědi :srdce: :hug:
Heeeelp :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
24.3.19 11:02

@Woman30 Pokud je později ovulace, je později i ms. Pokud máš 14 dpo negativní testy, pravděpodobně těhotná nejsi, ale možné je zatím vše. Za dva dny zopakuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí