15 měsíční dcera a noční buzení

45
14.10.17 20:21

15m dcera a noční buzení

Dobrý den maminky,

potřebovala bych radu. Mám 15m dceru a bojujeme se spánkem. K 1.narozeninám jsme jí udělali pokojíček a sama tam bez problému spinkala v postýlce…usnula kolem 18h a vzbudila se ve 4h na mlíčko. Před měsícem a půl byla ale nemocná - měla angínu a od té doby je to takto:
v 18h bez problému usne pak se cca 2× probudí ale zase usne…no a kolem 22h -23h se vzbudí a hrozně brečí…vůbec jí nejde utišit…když jí dáme zpět do postýlky tak se zaně klepat a brečet jak kdyby jí někdo ubližoval…takže jí dáme k nám do ložnice do postele…zkoušeli jsme jí tam uspat a vrátit zpět do postýlky ale vždy tak za 2h to začalo nanovo…takže si jí tedy necháváme v posteli ale tam je to mazec..hrozně se vrtí…furt nás kope nebo mláti :D prostě nespí vůbec v klidu…jsem pořád vzhuru…příjde mi, že vůbec nespím…poradíte co s tím?? děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
708
14.10.17 20:30

Koukám jak blázen, že chodí spát už v 18hod 8o k problému mě jedině napadá, že se bojí tmy..pokud nemáte v zásuvce nějaké to tlumené světlo tak bych vyzkoušela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
14.10.17 20:35

@Luwinka světlo jsme už taky zkoušeli :( zkoušeli jsme jí dávat spát později…ale padně 18h a ona se mžourá začne být nervozní a chce spinkat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
14.10.17 20:39

A spinká ti přes den? Já mám 17 m syna a ten v 18h řádí jako o život. Chodí spát v 19:30, plus minus. Zkusila bych jí to posunout aspoň o půl hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
14.10.17 20:40

Ja se nedivim, ze se boji. Bala bych se taky sama v pokoji. Co dat postylku do loznice k vasi posteli a drzet ji za ruku, kdyz se vzbudi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
14.10.17 20:41

@NikysekR jojo po obědě si lehne tak na hodku někdy i na hodku a půl. párkrát jsme zkušeli dát spát později ale vždy to večer bylo stejné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
14.10.17 20:42

@Martina84 proč se ale vrtí a nespí ani u nás v posteli? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30990
14.10.17 20:47

@lola0308 Koupila bych ji uz velkou postel se zabranou a tu prirazila k vasi posteli. Tim se prestanete vzajemne budit v jedne posteli, ale dcera bude mit pocit bezpeci ve vasi pritomnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.17 20:52
@lola0308 píše:
@Martina84 proč se ale vrtí a nespí ani u nás v posteli? :(

Nás syn 15 měsíců spí dlouhodobě kvůli tomu, že se stěhujeme u nás v posteli, a taky se vrtí a leze po nás ze spaní, zabere víc místa, než dospělý protože spí s rukama rozpaženýma, občas se vzbudí když při nočním cestování narazí do zdi… Klimeše moc nemusim a s linky je to tu složité, ale trebate to povzbudí, mě to přijde dobré, i jen ty obrazky http://klimes.mysteria.cz/…s_rodici.htm

• Citovat
  • Upravit
3871
14.10.17 21:37
@lola0308 píše:
@Martina84 proč se ale vrtí a nespí ani u nás v posteli? :(

Třeba potrebuje svuj prostor, aby mohla spat, ale boji se sama ;) budi se a ujistuje, ze jste na blizku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
14.10.17 23:51

@lola0308
Mame v podstate velmi podobnou situaci. Mam skoro 16 mesicni holcicku a ta chodi spat kolem 20.00 a vetsinou bez problemu usne ve svem pokojicku v postylce, ale to buzeni presne kolem 23. hodiny a nejde utit. Prakticka lékařka mi vysvetlila hysteracky jako nocni běsy. O tom si chce precist… Jinak ty ted docela ustaly a misto toho se budi i 10× v noci a poknourava. Stala se na mne i vic zavislou a vyzaduje moji pritomnost o dost vic, nez kdy driv.
Doufam, ze se to brzy uklidni, nebo ze me bude hodne neprijemna semetrika. :zed:
Dlouhodoby spankovy deficit snasim psychicky hodne spatne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.17 02:26

Prave jsem po hodině utišila jakž takž svoje podobné staré batole - klube se mu stolička. Nemůžou to být zuby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
15.10.17 08:02

Syn, 16 měsíců spí ve svém pokojíku sám od 3 měsíců. Teď je taky nemocný, budí se tak 4× za noc, ale stačí ho jen položit a zase spinká. U nás v posteli neusne ani náhodou. Zkoušela jsem to několikrát a vždycky si minimálně 2 hodiny hraje, leze, přetáčí se, povídá,… špatně snáší spaní kdekoliv jinde než u sebe.

Mám u syna v pokojíku matraci na zemi, a když je nejhůř a víc se budí, spím v pokojíčku s ním, držím ho třeba za ruku, uklidnuju hlasem. Zpátky do ložnice bych ho spát nedávala pokud už je zvyklý na svůj pokojíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí