Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lenka.813 ahojky
. No já můžu cokoli krom mastneho a smazeneho… Škoda, že mám na to největší chutě
. Čekáš první
? Já včera ležela a cítila první vlnění..
tak jsem byla celá rozneznela.. Jinak už víte copak máš v bříšku? Já se to snad dozvím 26. Budu 16tt tak snad to půjde vidět
..
@vertunka mě tu už jedna 4leta zlobiva princezna pobíhá
. Jinak snad se to brzy dozvím, copak se v bříšku vlastně schovává
. Ale tak nějak cítím že to bude klucik
jinak co bříško
? Mě už vykouklo, přitom sem nepribrala ještě ani kg..
Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala. Dnes jsem 15+3 a je to naše první miminko ![]()
@Lenka.813 ahojky,, no myslím, že pokud je to tak, tak dva měsíce mezi kontrolami je opravdu hodně… :/. No my máme holčičku, ale nemít nádherné modré oči a dlouhé vlasky tak je povahou po klukovi
takže teď bych brala klidnejsiho chlapečka
..
@Ajvi89 musim zaťukat ale nic, žádné nevolnosti, chutě, zvracení nic
Tak snad už to bude pohodka. V 6.týdnu jsem špinila a trošku zakrvácela tak jsem se bála, dostala jsem nějaké prášky a tak od 9.týdne už je to dobré. Uffff. A co vy holky? Já si teď ulítávám na výběru kočárku
Máte nějakě tipy? ![]()
@Kmínek kočárek? Na to je brzo, nééé?
Jinak my budeme určo chtít trojkombinaci, víc zatim neřešíme. Taky jsem to všechno tak nějak přešla v klidu, ale dodnes nemůžu mastné a smažené
což mě štve, protože mam na to neustále chuť
. Noo, a už víš co se ti skrývá v bříšku? Jinak co kilča a postava? ![]()
@Ajvi89 brzo je, to máš pravdu, ale je tak velký výběr, že už studuju recenze
Nabrala jsem zatím tak dvě kila a bříško se sice začíná měnit ale pořád to připomíná spíš špek..
Jsem celkem malá tak doufám, že toho moc nenaberu. Dala jsem si strop tak 12 kg tak uvidíme jaká bude realita
Ve 13 tt mi řekli kluka a na 1.screeningu holku takže to máme 50 na 50
Zítra jdu na kontrolu tak jsem zvědavá jestli se něco dozvím. Ty čekás holčičku že? A jméno už vybíráte?
@Kmínek já tedy 15tt a prsa se zvětšily o 2cisla, zadek a boky ale nejvíc stehna
.. Ale nepribrala sem ani kg.. Jinak bříško už se kulati
nj vytahanA už z předchozího tehu
Jinak my ještě vůbec nevíme.. Příští středu jdu na utz tak doufám že se nám ukáže
. Ale tak nějak cítím že to bude kluk
. Dcerku už mám 4roky Amálka
tak bychom chlapečka u chtěli.. Asi Ondráška
. Tak dej zítra vědět ju ![]()
@Ajvi89 jé moje ségra má dvouletou Amálku
Určitě se ozvu. Doufám, že bude vše v poho. Ondra se nám taky moc líbí. Říkala jsem si, že kdybysme měli dva kluky tak by to byl Šimon a Ondřej
Tak se zatím opatruj ![]()
@Ajvi89 Ahoj. Kontrola min. týden dopadla dobře a na 70% to vypadá na holčičku
Ty jdeš na kontrolu zítra že? Tak taky pak dej vědět jak jsi dopadla ![]()
@Kmínek ahojky, jj zítra
taky bych si moc přála, aby mi řekli pohlaví, jinak tedy předběžně gratuluji k holčičce
. Zítra dám vědět ![]()