15. týden těhotenství, přijdťe pokecat, jak to prožíváte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1875
18.8.15 08:35

@Lenka.813 ahojky :). No já můžu cokoli krom mastneho a smazeneho… Škoda, že mám na to největší chutě :D. Čekáš první :)? Já včera ležela a cítila první vlnění.. :) tak jsem byla celá rozneznela.. Jinak už víte copak máš v bříšku? Já se to snad dozvím 26. Budu 16tt tak snad to půjde vidět :D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
18.8.15 08:35

@Ajvi89 jj první a bude to nejspíš holčička :srdce: a u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1875
18.8.15 08:37

@vertunka mě tu už jedna 4leta zlobiva princezna pobíhá :D. Jinak snad se to brzy dozvím, copak se v bříšku vlastně schovává :). Ale tak nějak cítím že to bude klucik :oops: jinak co bříško :)? Mě už vykouklo, přitom sem nepribrala ještě ani kg..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
19.8.15 08:29

Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala. Dnes jsem 15+3 a je to naše první miminko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1875
19.8.15 09:05

@Kmínek vítej :) a jakpak ti je a jak to prozivas :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1875
19.8.15 09:07

@Lenka.813 ahojky,, no myslím, že pokud je to tak, tak dva měsíce mezi kontrolami je opravdu hodně… :/. No my máme holčičku, ale nemít nádherné modré oči a dlouhé vlasky tak je povahou po klukovi :D takže teď bych brala klidnejsiho chlapečka :D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
19.8.15 10:18

@Ajvi89 musim zaťukat ale nic, žádné nevolnosti, chutě, zvracení nic :-) Tak snad už to bude pohodka. V 6.týdnu jsem špinila a trošku zakrvácela tak jsem se bála, dostala jsem nějaké prášky a tak od 9.týdne už je to dobré. Uffff. A co vy holky? Já si teď ulítávám na výběru kočárku :) Máte nějakě tipy? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1875
19.8.15 10:29

@Kmínek kočárek? Na to je brzo, nééé? :) Jinak my budeme určo chtít trojkombinaci, víc zatim neřešíme. Taky jsem to všechno tak nějak přešla v klidu, ale dodnes nemůžu mastné a smažené :( což mě štve, protože mam na to neustále chuť :D. Noo, a už víš co se ti skrývá v bříšku? Jinak co kilča a postava? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
19.8.15 10:40

@Ajvi89 brzo je, to máš pravdu, ale je tak velký výběr, že už studuju recenze :) Nabrala jsem zatím tak dvě kila a bříško se sice začíná měnit ale pořád to připomíná spíš špek.. :D Jsem celkem malá tak doufám, že toho moc nenaberu. Dala jsem si strop tak 12 kg tak uvidíme jaká bude realita :D Ve 13 tt mi řekli kluka a na 1.screeningu holku takže to máme 50 na 50 :lol: Zítra jdu na kontrolu tak jsem zvědavá jestli se něco dozvím. Ty čekás holčičku že? A jméno už vybíráte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1875
19.8.15 13:02

@Kmínek já tedy 15tt a prsa se zvětšily o 2cisla, zadek a boky ale nejvíc stehna :(.. Ale nepribrala sem ani kg.. Jinak bříško už se kulati :D nj vytahanA už z předchozího tehu :D Jinak my ještě vůbec nevíme.. Příští středu jdu na utz tak doufám že se nám ukáže :). Ale tak nějak cítím že to bude kluk :). Dcerku už mám 4roky Amálka :) tak bychom chlapečka u chtěli.. Asi Ondráška :)). Tak dej zítra vědět ju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
19.8.15 18:21

@Ajvi89 jé moje ségra má dvouletou Amálku :) Určitě se ozvu. Doufám, že bude vše v poho. Ondra se nám taky moc líbí. Říkala jsem si, že kdybysme měli dva kluky tak by to byl Šimon a Ondřej :) Tak se zatím opatruj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
25.8.15 09:42

@Ajvi89 Ahoj. Kontrola min. týden dopadla dobře a na 70% to vypadá na holčičku :) Ty jdeš na kontrolu zítra že? Tak taky pak dej vědět jak jsi dopadla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1875
25.8.15 11:17

@Kmínek ahojky, jj zítra :) taky bych si moc přála, aby mi řekli pohlaví, jinak tedy předběžně gratuluji k holčičce :). Zítra dám vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí