Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Gnaar píše:
Tys to nezažila, že ne? Jinak bys takový nesmysl nemohla napsat. To jsou zase legendy…
Ale zažila, zažila.
@Janina B1 píše:
Tohle jsi už ovšem malinko přepískla. Ležím v nemocnici a nejsem na tom úplně nejlíp a i kdyby mě někdo vytáčel do němoty, nebudu mu přát nic špatného.
@Janina B1 píše:
V téhle situaci je to nesmysl. Nejsme dost silní a neměli bychom ničí podporu.
Takže referendum ano, ale jen když se to hodí a když víme dopředu, jak dopadne?
Tak to je jiná.
@Gnaar píše:
Takže referendum ano, ale jen když se to hodí a když víme dopředu, jak dopadne?Tak to je jiná.
Ne, to ne. Referendum je Ok. Ale vystoupit teď z EU - na tom by jsme zaplakali. Je to hezká ideologie možná, ale nereálná.
@Janina B1 píše:
Tohle jsi už ovšem malinko přepískla. Ležím v nemocnici a nejsem na tom úplně nejlíp a i kdyby mě někdo vytáčel do němoty, nebudu mu přát nic špatného.
Nebuď hysterická. Dej si čokoládu a přečti si, cos vyplodila, ju.
Mimo jiné - napsala jsem ti „místo urážení SE“, což ty jsi - opět mylně - pochopila tak, že ty urážíš mě. A ten tvůj hloupej výbuch nakonec to jenom podtrhnul.
Že jsi v nemocnici, je nezáviděníhodné, ale já na tom žádnou vinu nenesu, takže pokoušet se mi imputovat pocit viny je marná snaha. To, co jsem ti napsala, bych napsala každému, kdo by se v diskuzi prezentoval stejným stylem jako ty.
@Janina B1 píše:
Ne, to ne. Referendum je Ok. Ale vystoupit teď z EU - na tom by jsme zaplakali. Je to hezká ideologie možná, ale nereálná.
Jsem zvědavá, jak budou Britové šťastní po dokonaném brexitu.
@Demi píše:
Ale zažila, zažila.
No a tak jak to u Vás probíhalo v PO? Za nás se mohlo vybrat z různě zaměřených zàjmových kroužků. Např. fotbal, pinec, atletika, radioamatéři, turisté atp. Chodilo se tam jednou týdně a vedli to normàlní fajn vedoucí, které žádná politika nijak nezajímala. Jednou za rok se chodilo dobrovolně-povinně do průvodu v té modré košili a šátku. Co jste teda vy na tom pionýru prováděli, když to byla podle Tebe „líheň komunistů“? To si možnà pleteš až se SSM ne? Tam opravdu Ti nejaktivnější řiťolezci byli jmenováni kandidáty členství v KSČ ![]()
@Gnaar píše:
Tys to nezažila, že ne? Jinak bys takový nesmysl nemohla napsat. To jsou zase legendy…
Legendy, no, ještě mám doma někde zahrabanou příručku pro pionýrské vedoucí. A představa takového vedoucího celkem odpovídala tomu chovali budoucích komunistů
Naštěstí bylo hodně vedoucích normálních a děti vedli spíš tím skautským způsobem.
@morgana1 píše:
Nebuď hysterická. Dej si čokoládu a přečti si, cos vyplodila, ju.Mimo jiné - napsala jsem ti „místo urážení SE“, což ty jsi - opět mylně - pochopila tak, že ty urážíš mě. A ten tvůj hloupej výbuch nakonec to jenom podtrhnul.
Že jsi v nemocnici, je nezáviděníhodné, ale já na tom žádnou vinu nenesu, takže pokoušet se mi imputovat pocit viny je marná snaha. To, co jsem ti napsala, bych napsala každému, kdo by se v diskuzi prezentoval stejným stylem jako ty.
Já se o nic nepokouším, sama se nauč číst.
To, že bys to napsala svědčí o tvé úrovni a myšlení.
Ještě, že nemůžeš spadnout ze svého ega na své IQ. To by te asi hoooodně bolelo z takové výšky.
@Demi píše:
Jsem zvědavá, jak budou Britové šťastní po dokonaném brexitu.
Tak jestli je EU stejná jako SSSR, jak tu někteří naznačují, tak jsem zvědavá, jak budou šťastní, až jim tam pošle tanky ![]()
@Janina B1 píše:Čokoláda došla? Tak to máš blbý. A taky smůlu v tom, že popíráš, co je napsáno černé na bílém a jenom se zbytečně dál zesměšňuješ.
Já se o nic nepokouším, sama se nauč číst.
To, že bys to napsala svědčí o tvé úrovni a myšlení.
Ještě, že nemůžeš spadnout ze svého ega na své IQ. To by te asi hoooodně bolelo z takové výšky.
Holt jednoduchá, no.
@morgana1 píše: Čokoláda došla? Tak to máš blbý. A taky smůlu v tom, že popíráš, co je napsáno černé na bílém a jenom se zbytečně dál zesměšňuješ.Holt jednoduchá, no.
Já nevím o jim tu má většina uživatelů špatné mínění. Malá nápověda, já to nejsem.
Máš podle mě nějaký mindráky, na vysoké jsem měla i psychologii a ty se tvým předváděním zde vymykáš normám.
@Gnaar píše:
No a tak jak to u Vás probíhalo v PO? Za nás se mohlo vybrat z různě zaměřených zàjmových kroužků. Např. fotbal, pinec, atletika, radioamatéři, turisté atp. Chodilo se tam jednou týdně a vedli to normàlní fajn vedoucí, které žádná politika nijak nezajímala. Jednou za rok se chodilo dobrovolně-povinně do průvodu v té modré košili a šátku. Co jste teda vy na tom pionýru prováděli, když to byla podle Tebe „líheň komunistů“? To si možnà pleteš až se SSM ne? Tam opravdu Ti nejaktivnější řiťolezci byli jmenováni kandidáty členství v KSČ
Do SSM jsem nevstoupila, tak nevím, ale díky za poučení. Jinak za mě už velice přesně odpověděla @blobfish, no a u nás na severní Moravě se výchova budoucích komunistů brala velmi vážně. Do Pionýra mi bylo doporučeno vstoupit, abych se dostala na SŠ, dostala jsem za to, že jsem nechtěla zpívat v souboru politických písní (měla jsem radši vážnou chrámovou hudbu - taky špatně).
@blobfish píše:
Tak jestli je EU stejná jako SSSR, jak tu někteří naznačují, tak jsem zvědavá, jak budou šťastní, až jim tam pošle tanky
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat