17měsíční nespí celý den

Napsat příspěvek
Velikost písma:
188
24.11.13 19:49
@smurfka píše:
@AliTad
tak syn spí ve velké posteli už asi dva měsíce, takže tím to není..ale taky doufám že se mu to třeba přes zimu vrátí..dneska jsem si šli odpoledne s chlapem lehnout a předstírali spánek a on si celou dobu hrál akorád po nás skákal a ne že by si přilehl. :zed:

Tak jsi mě jen utvrdila v mé odpovědi, jelikož jsme měli na chlup to samé :D Malá usnula, já se zvedla a jako myška jsem odešla, potichoučku, skoro jsem se vznášela nad zemí, zavřela za sebou dveře a… řev, samozřejmě se vzbudila. :D Fakt se neboj je to jenom přechodný období. Teď mi usíná přes den během 5min a večer řeknu pohádku, zaspívám a odcházím, ona ještě nespí, já zavřu za sebou dveře a malá usne za pár minut úplně sama :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
24.11.13 19:51
@smurfka píše:
no chvili leží, tak ho hladím, plácám po zadečku a tak..no a jakmile se chystám odejít tak se zvedne a začne brečet..a to bez ohledu na to jestli tam jsem pět minut ( a ještě nespí když odcházím ) nebo jsem tam dvacet minut a už spí..prostě to nějak vycítí asi a vstane a řve..

tento komentář jsem chtěla komentovat :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.11.13 20:01

@smurfka můj nespal přes den od 15 měsíců. Taky jsem zkoušela kde co, ale prostě každé dítě jiné, někdo tu potřebu spánku nemá. Pokud ho nutíš, bude protivný :think: taky jsem měla ráda ten klid, ale prostě to nešlo.. Přestal spát přes den, za to spal celou noc. Takže jsem se s tím smířila :think: poradit neumím, sama jsem nepřišla na nic, co by fungovalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
24.11.13 20:03
@vlasatá píše:
Tak jsi mě jen utvrdila v mé odpovědi, jelikož jsme měli na chlup to samé :D Malá usnula, já se zvedla a jako myška jsem odešla, potichoučku, skoro jsem se vznášela nad zemí, zavřela za sebou dveře a… řev, samozřejmě se vzbudila. :D Fakt se neboj je to jenom přechodný období. Teď mi usíná přes den během 5min a večer řeknu pohádku, zaspívám a odcházím, ona ještě nespí, já zavřu za sebou dveře a malá usne za pár minut úplně sama :srdce:

no večer taky jen dám do postele, plyšáka do ruky a jdu pryč..on usne sám a přesně tak to bylo i po O..tak teda budu zkoušet každý den a uvidime jestli se to zlomí.. :think:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
24.11.13 20:16

@martina.se
a po jak dlouhé době si to přestávala zkoušet - dát spát? no ten můj spí celou noc už od miminka, tak tím to taky nebude že by se ted vyspal více v noci..

• Citovat
  • Upravit
734
25.11.13 00:10

Přeju, ať to není definitivní konec denního spaní ;) Mně dcera nespí přes den od 4. měsíce… od půl roku špatně usíná i večer a celkově se spaním bojujem do teďka (14m.) :roll: Navíc, když se do toho přidají zuby, jako teď.. je to na palici. U syna 2 odpolední hodinky klidu znám pomalu do třech let a věřím, že se ti s nimi těžko loučí :)
S uspáváním neporadím, páč nevím ani jak vyzrát na svoje dítě! :cert: :? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
25.11.13 00:39

@smurfka u nás funguje po obědě okoupat.. vím, že se má koupat večer, ale u nás je to stejné jako u Vás… když nespí po obědě, tak je kolem páté šíleně protivný… takže já mu dám polévku, strčím do vany, on se okoupe, hraje si tam a pak si sám dobrovolně lehne do postele, přitulí se k plyšákovi a spí…
ale u každého dítěte funguje něco jiného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.11.13 07:11
@smurfka píše:
@martina.se
a po jak dlouhé době si to přestávala zkoušet - dát spát? no ten můj spí celou noc už od miminka, tak tím to taky nebude že by se ted vyspal více v noci..

asi po měsíci až dvou. V té době jsem měla brigádu, jezdil se mnou na 6 večer (uklízela jsem v prodejně), neměla jsem hlídání. Tak jsem se fakt snažila, bo jsem si myslela, že to pak nevydrží a usne mi na zpáteční cestě. No nic takového se nedělo, tak jsem rezignovala. A bylo to v pohodě. Moje dítě je stejný nespavec jak já. Takže to šlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
2.1.14 17:45

Tak holky začli jsme zase odpoledne spát..musím sice uspávat - není to že hodím a jdu a on usne, ale aspon něco..

• Citovat
  • Upravit
10631
2.1.14 20:07

Máme to stejně, syn (skoro 16 měsíců) asi před měsícem taky nechtěl vůbec po obědě spávat. Byla jsem z toho dost nešťastná, protože večer už s ním nebylo k vydržení. Tak jsem si řekla, že to tak dál nejde, prostě si teď musím lehnout k němu a počkat až usne a pak jdu pryč. Zatím nám to tak funguje, a jsem za to ráda ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí