18 měsíců - jaký má režim?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1532
20.1.13 20:41

@Kulišanda : Do roka měl koliky, teď už je to v poho. Jinak jsou plně režimové děti. Potřeba jeho spánku je prostě menší, ale přitom přes den bez spaní ještě nevydrží a v noci by si hrál ty jeho 2-3h a pak by vychrápával ráno. Kdybych měla jen jeho, tak se přizpůsobím, ale se dvěma to prostě nejde. Jsou nedonošenci a jsme kontrolovaní v centru vývojové péče. Vysvětleno nám bylo to, že tyto děti - on je ten menší, to tak prostě mají a musíme jen čekat, až z toho vyroste. Za měsíc jedem ještě na psychologickou kontrolu, tak uvidíme. Ale my jsme extrém :mrgreen:. Jak se jmenuje ta kniha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
20.1.13 21:14
@Jůlinka T. píše:
@Easinka Kvůli tomuto jsem kojení ve 14m odbourala, mám nárok na nepřetržitý spánek.

No, ja jsem o tom taky uvazovala, ale pote, co jsem si precetla, ze to taky 100% nefunguje a i nekojene deti se budi a v noci si vymysleji, tak jsem si rekla, ze ho jeste chvili kojit budu. Navic on je hrozne vybiravej v jidle a bez kojeni by do sebe nedostal dost mleka. Jak u tebe, fungovalo to? Prestal se budit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
20.1.13 21:19

Kniha se jmenuje asi takto, je to ve wordu, přímo titulní stranu nemá, ale autoři a název je zřejmě tento : A. Kast-Zahn * H. Morgenroth
Každé dieťa sa vie naučiť spať

Od dojčaťa po školopovinné dieťa:
Ako sa môžete vyhnúť problémom so spaním a ako ich možno riešiť

Já jsem to přečetla, neříkám že nám to uplně pomohlo, ale aspon mě to navedlo na nějakou takovou cestu a pá rrad jsem tam taky našla. mohu zaslat těm, co budete chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
20.1.13 21:58

@Kulišanda : Knihu mám stáhnutou a pročtenou. V něčem nám vcelku dost pomohla, ale na to noční spaní nee. Dnes dostal opět homeo, holt budem zas dopovat :lol:.
Jinak knihu vřele doporučuji, těm co řeší něco podobného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
20.1.13 22:17

Ta znama uzasna kniha nie je nic pre mna, pisu tam veci, ktore su pre mna neakceptovatelne a neprirodzene. Ako z minulej generacie chladnych budovatelov vlasti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
21.1.13 01:33
@Zlatonkaa píše:
Ahojky..chci se zeptat jaký mají režim vaše děti v 18 měsíci? :P :P Jak ráno vstáváte a jak spinkají kolem oběda? Malá mi chrupe po obědě jen hoďku což se mi zdá málo. Ráno vstává mezi 6-7 :) :) Spinká celou noc 8) Děkuji za odpovědi a pěkný den přeji :kytka: :kytka: :kytka: P

Ahoj, máme tedy už o měsíc více, ale cca čtvrt roku je to de facto stejné. Budíček kolem sedmé, mlíko (máme povinně kvůli alergii a nemožnosti jíst jiné mléčné výrobky), snídaně cca 8.30 pak ven na hodinu a půl až dvě - buď boby, procházka nebo kroužek, návštěva, někdy velký nákup, to se to pak protáhne. Když jsme doma dříve, tak svačina (kousek ovoce, kus rohlíku) kolem desáté, půl jedenácté, ve 12.00 - 12.30 oběd (stále pouze jedno jídlo, buď tedy hustá polévka, nebo hl. chod) pak ještě chvilka hraní, povídání, čtení knížky, okolo jedné, půl druhé usíná a spí do čtyř. Kolem páté svačina (ovoce, zelenina, chleba máslem) a buď ještě krátká procházka, třeba zajít pro dva rohlíky do sámošky, nebo tátovi naproti k busu, nebo kolem bloku a pak už hraní doma, koupání, v půl sedmé večeře, potom už zklidňujeme - večerníček, čtení, hraní v pokojíčku, v půl osmé až v osm večerní mlíko, vyčistit zuby, pošmoulat s tátou, mámou a spát. Usíná obvykle krátce po osmé, pokud jsme byli málo venku (byla u nás návštěva, byla inverze apod.), tak až k deváté. O víkendu hodně výletíme, takže celé dopoledne v trapu, oběd kolikrát až v jednu, v půl druhý a to pak spí do půl páté i déle, ale už ho raději budím, aby usnul „včas“ i večer. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí