1.test pozitivní další neplatný či negativní

Anonymní
25.10.24 14:18

1.test pozitivní další neplatný či negativní

Zdravím, jak v nadpisu vyplývá, dělala jsem si těhotenský test, protože mám už 14 dní spozdeni. A první test byl pozitivní, krásný dvě čárky, ale dělala jsem si další 3 pro jistotu, a 2 byli rozbité, protože při počurani se neobjevila ani jedná čárka a ten 3 byl negativní.. ale já to stále nedostala..
Zažila jste to tu některá?

Anketa

Hlasovalo:
  • Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36200
25.10.24 14:27

A děláš ty testy správně? Na většinu se necura, ale namáčí se. Jestli máš 14 dní zpoždění tak už se můžeš objednat na gynekologii, mělo by být něco vidět na ultrazvuku. Nebo si zajdi na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.24 22:57

Já to měla ale ne při 14ti denním zpoždění …bylo to Biochemko ale 6 den po vynecháme MS přišlo krvácení takže 14 dni už mi přijde moc zasla bych na tu krev

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.24 09:39

Ahoj, já mám to stejné. Mám už cca 14 dnů zpoždění, test po 7dmi dnech zpoždění byl pozitivní a dneska ráno nic🙈. Úplně bílo.
Na gyndu jsem se objednala po 10 dnech zpoždění, že jsem nejspíš těhotná a teď tam není ani náznak a menstruace stále nepřišla. A to jí mám pravidelnou🙈. Tak vůbec nevím co mám dělat. Ještě jsem uklouzla při běhání a udělala si něco s kotníkem a nenechala a to jsem si právě dělala ten test, skrz rentgen a byl pozitivní, tak mi ho ani neudělali, tak nevím jestli jet i na RTG když na testu zase nic není :roll:

• Citovat
  • Upravit
4003
26.10.24 10:35
@Anonymní píše: Více

A nezkoušela jsi ještě jiný test? Třeba jinou značku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.24 11:39

@bonsaj493 nene mam doma jen gs mamatesty

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.24 14:43

Tak nakonec jsem to včera dostala ale hodně slabě

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.24 14:44

@JancaS84, ten neplatný test jsem namočila do moči ale byl neplatný, tak jsem na zbytek curala 😅 ale asi jsem to už dostala, sice hodně málo ale krev to je 🙈 😅

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.10.24 16:47

Já pořád nic a test včera opět negativní, k doktoru mám jít až 13., tak tam zkusím zítra zavolat. Mám krátké cykly cca 22-24 dní, za posledních 5let se mi nestalo, že by to mezi 22-24 dnem nepřišlo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex