2 byty v RD, pronájem jednoho, exekuce nájemníka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11565
29.10.15 06:28

Pokud to drhne, byla bych taky pro prodej. Nabídnout odprodej za nějakou částku, a pokud by to druhá strana nepřijala, za stejné peníze (levněji to být nesmí) prodala jinému. Při troše božích mlýnů to bude někdo, kdo to dá bratrovi sežrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101944
29.10.15 08:51

@Slečna Ferka Předkupní právo mezi spoluvlastníky zrušil NOZ, takže se to klidně dá střelit levněji nebo hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.15 00:15

Já už jsem byla u právníka, na vše jsem se zeptala i na případnou exekuci nájemníků a mam docela smůlu, když to není rozdělené na bytové jednotky. Já nemohla nic dělat, bratr je sem prostě dal, ani jsem neviděla nájemní smlouvu. Vodu platím já, bratr jí na sebe nechtěl přepsat, takže doufám, že mi nájemníci za vodu budou platit. Jsem z toho úplně neštastná, cizí lidé v domě, ještě s problémy chodí za námi a brácha jen inkasuje prachy a bydlí si jinde. No každopádně mu pošleme s právníkem mojí část k odkupu, pokud nebude chtít, prostě se to prodá a pokud pořád nebude chtít, ženu to k soudu. Já na tohle nemám…ti lidé co tu jsou všud jsou opravdu hodně zadlužení

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel