2 děti a těhotná?

Anonymní
31.5.11 09:14

2 děti a těhotná??

Mám 2 děti - 3 a skoro 1 rok. Dnes ráno jsem zjistila, že jsem těhotná. Jasné 2 čárky.
Finančně zvládáme na tip ťop plánované 2 děti. Máme menší 3+1.
Nevím, nevím jak se k tomu mám postavit. Vím, že potrat je hrozná věc, ani na něj nechci.
Nechat si 3 děti (v dnešní době) - nebo nevím?
Nebyla jste nejaká v podobné situaci? Žádám Vás narovinu, nepište mi že jsem blbá atd, nejsem v rozpoložení že bych to snesla.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10726
31.5.11 09:21

nejdriv bych zasla na gyngu, ony ty testy jsou nekdy falesne pozitivni nebo naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.5.11 09:23

Blbá nejsi, proč by? Ale moc nechápu jednu věc - na potrat bys nešla, ale nevíš, jestli si dítě máš nechat. Co bys s ním teda udělala? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
31.5.11 09:24

Anonymni,
a co chces slyset :oops: Ja Ti to klidne napisu.Rada Te potesim...... :oops: :oops: :oops:

Pises,ze nechces na potrat?
Tak to potom mas predem rozhodnuty.A ja ti moc drzim palce,at si i tohohle miminka uzijes,co to pujde a at se vam povede najit i financni zpusob,jak to pujde i s nim dal!
Byt 3+1 neni malo,je to az az.To nejdulezitejsi je,jak se k tomu vsemu stavi MUZSKEJ,to je pro mne alfou omegou.

DRZ SE :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.11 09:25

Já jsem na potratu taky byla, taky ho nechtěla je to 9 měsíců a jsem totálně v pr… Nikdy si to zřejmě neodpustím, naproto mi to změnilo můj do té doby pohodový život. Jsem nervozní trpím depresemi a hodně jsem se uzavřela do sebe. Takže za sebe, v žádném případě nedoporučuji.
Dala bych teď nevím co, kdybych to miminko měla.

Na druhou stranu žádná z nás ti s dítětem nijak nepomůže, takže je to jen na tobě :hug:

Když si nejsi jistá, jestli si dítě nehat nebo ne, a dítě si necháš, zřejmě toho nikdy litovat nebudeš, pokud se rozhodneš pro potrat, kdo ví ?

Když si k Vám miminko našlo cestu, asi to tak mělo být. :srdce: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.5.11 09:25

to právě nevím, jsem zoufalá. Nevím jak se to dá zvládnout :-(
Byla to nehoda, selhala antikoncepce, ani nevím jak. Už 2 měcíce jsem to nedostala, takže asi těhotná fak jsem. Čárky byli tučné jak lihovkou, takže nepochybuju. A vyšlo mi to na 2 testech.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.5.11 09:26

Byla to nehoda, selhala antikoncepce, ani nevím jak. Už 2 měcíce jsem to nedostala, takže asi těhotná fak jsem. Čárky byli tučné jak lihovkou, takže nepochybuju. A vyšlo mi to na 2 testech.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.5.11 09:30

Můj muž je moc hodný, to je vpohodě, k 2 dětem se chová úžasně, rozhodnutí nechal na mě, souhlasí se mnou ve všem.
Potrat právě proto jak psala další anonymní - nechci, zhroutila bych se kvůli tomu. Nedala bych to.
Asi si to určitě nechám, ale jak zvládnout 3 děti a nezbláznit se?
Mě bohatě stačí 2 :-(
Ale asi když se stalo, tak se k tomu budem muset postavit.
NEMÁTE TADY NĚKDO 3 DĚTI?

• Citovat
  • Upravit
30309
31.5.11 09:31
Anonymní píše:
Můj muž je moc hodný, to je vpohodě, k 2 dětem se chová úžasně, rozhodnutí nechal na mě, souhlasí se mnou ve všem.
Potrat právě proto jak psala další anonymní - nechci, zhroutila bych se kvůli tomu. Nedala bych to.

Ja 4 :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
31.5.11 09:32

Pak je ještě možnost dát dítě k adopci… Na potrat jít nechceš, čemuž rozumím - mám spontální potrat za sebou a i když jsem nic víc udělat nemohla, dlouho jsem se z toho dostávala… Život s dalším človíčkem si neumíš představit…
Manžel o tvém těhotenství ví? Jak se k tomu staví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
31.5.11 09:32
Anonymní píše:

Já mám čtyři a jde to. Sice jsme se museli trochu uskromnit, ale stojí to za to. A byt 3 + 1 dneska ani každej nemá. Ale finanční situace se ted´nějak začíná zlepšovat a ani nevím jak. Já si myslím, že smrt vyhladověním snad nehrozí, nebo jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
31.5.11 09:33

V dnešní době zvládají mít lidi i více dětí, než tři..
Já bych se toho zase tak nebála. Byt máte dostatečně velký..
Když na potrat nechceš (což je z mého pohledu správné), tak na něj nechoď. Pokud bys to po porodu dokázala, můžeš dát děťátko k adopci.., ale myslím, že se to zvládnout dá.. a jak už někdo psal, zvlášť, pokud budeš mít podporu partnera..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
31.5.11 09:33
já mám 3 děti :lol: …bydlení máte, jsou lidi na tom hůř…určitě to zvládnete a uvidíš, jak si miminka budeš užívat
Anonymní píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
31.5.11 09:35

Já bych potrat taky nezvládla, zničilo by mě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
31.5.11 09:36

Pokud máš takového skvělého chlapa, že není v zásadě proti a ty víš, že by sis později potrat vyčítala, tak asi není co řešit. 3+1 je krásný byt…my máme 1+1 a v září se nám sem narodí druhé miminko a taky se vejdeme…musíme :lol:

Asi jsi teď v šoku, proto tě to tak rozhodilo. Najdeš zde spoustu maminek s třemi i více dětmi a asi žádná ti nenapíše, že toho lituje a měla zůstat jen u dvou. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí