Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nejdriv bych zasla na gyngu, ony ty testy jsou nekdy falesne pozitivni nebo naopak.
Blbá nejsi, proč by? Ale moc nechápu jednu věc - na potrat bys nešla, ale nevíš, jestli si dítě máš nechat. Co bys s ním teda udělala? ![]()
Anonymni,
a co chces slyset
Ja Ti to klidne napisu.Rada Te potesim......
![]()
Pises,ze nechces na potrat?
Tak to potom mas predem rozhodnuty.A ja ti moc drzim palce,at si i tohohle miminka uzijes,co to pujde a at se vam povede najit i financni zpusob,jak to pujde i s nim dal!
Byt 3+1 neni malo,je to az az.To nejdulezitejsi je,jak se k tomu vsemu stavi MUZSKEJ,to je pro mne alfou omegou.
DRZ SE ![]()
Já jsem na potratu taky byla, taky ho nechtěla je to 9 měsíců a jsem totálně v pr… Nikdy si to zřejmě neodpustím, naproto mi to změnilo můj do té doby pohodový život. Jsem nervozní trpím depresemi a hodně jsem se uzavřela do sebe. Takže za sebe, v žádném případě nedoporučuji.
Dala bych teď nevím co, kdybych to miminko měla.
Na druhou stranu žádná z nás ti s dítětem nijak nepomůže, takže je to jen na tobě ![]()
Když si nejsi jistá, jestli si dítě nehat nebo ne, a dítě si necháš, zřejmě toho nikdy litovat nebudeš, pokud se rozhodneš pro potrat, kdo ví ?
Když si k Vám miminko našlo cestu, asi to tak mělo být.
![]()
to právě nevím, jsem zoufalá. Nevím jak se to dá zvládnout ![]()
Byla to nehoda, selhala antikoncepce, ani nevím jak. Už 2 měcíce jsem to nedostala, takže asi těhotná fak jsem. Čárky byli tučné jak lihovkou, takže nepochybuju. A vyšlo mi to na 2 testech.
to právě nevím, jsem zoufalá. Nevím jak se to dá zvládnout ![]()
Byla to nehoda, selhala antikoncepce, ani nevím jak. Už 2 měcíce jsem to nedostala, takže asi těhotná fak jsem. Čárky byli tučné jak lihovkou, takže nepochybuju. A vyšlo mi to na 2 testech.
Můj muž je moc hodný, to je vpohodě, k 2 dětem se chová úžasně, rozhodnutí nechal na mě, souhlasí se mnou ve všem.
Potrat právě proto jak psala další anonymní - nechci, zhroutila bych se kvůli tomu. Nedala bych to.
Asi si to určitě nechám, ale jak zvládnout 3 děti a nezbláznit se?
Mě bohatě stačí 2 ![]()
Ale asi když se stalo, tak se k tomu budem muset postavit.
NEMÁTE TADY NĚKDO 3 DĚTI?
Anonymní píše:
Můj muž je moc hodný, to je vpohodě, k 2 dětem se chová úžasně, rozhodnutí nechal na mě, souhlasí se mnou ve všem.
Potrat právě proto jak psala další anonymní - nechci, zhroutila bych se kvůli tomu. Nedala bych to.
Mě bohatě stačí 2
Ja 4 ![]()
Pak je ještě možnost dát dítě k adopci… Na potrat jít nechceš, čemuž rozumím - mám spontální potrat za sebou a i když jsem nic víc udělat nemohla, dlouho jsem se z toho dostávala… Život s dalším človíčkem si neumíš představit…
Manžel o tvém těhotenství ví? Jak se k tomu staví…
Anonymní píše:
to právě nevím, jsem zoufalá. Nevím jak se to dá zvládnout
Já mám čtyři a jde to. Sice jsme se museli trochu uskromnit, ale stojí to za to. A byt 3 + 1 dneska ani každej nemá. Ale finanční situace se ted´nějak začíná zlepšovat a ani nevím jak. Já si myslím, že smrt vyhladověním snad nehrozí, nebo jo? ![]()
V dnešní době zvládají mít lidi i více dětí, než tři..
Já bych se toho zase tak nebála. Byt máte dostatečně velký..
Když na potrat nechceš (což je z mého pohledu správné), tak na něj nechoď. Pokud bys to po porodu dokázala, můžeš dát děťátko k adopci.., ale myslím, že se to zvládnout dá.. a jak už někdo psal, zvlášť, pokud budeš mít podporu partnera..
Anonymní píše:
Mě bohatě stačí 2
Pokud máš takového skvělého chlapa, že není v zásadě proti a ty víš, že by sis později potrat vyčítala, tak asi není co řešit. 3+1 je krásný byt…my máme 1+1 a v září se nám sem narodí druhé miminko a taky se vejdeme…musíme ![]()
Asi jsi teď v šoku, proto tě to tak rozhodilo. Najdeš zde spoustu maminek s třemi i více dětmi a asi žádná ti nenapíše, že toho lituje a měla zůstat jen u dvou. ![]()
Mám 2 děti - 3 a skoro 1 rok. Dnes ráno jsem zjistila, že jsem těhotná. Jasné 2 čárky.
Finančně zvládáme na tip ťop plánované 2 děti. Máme menší 3+1.
Nevím, nevím jak se k tomu mám postavit. Vím, že potrat je hrozná věc, ani na něj nechci.
Nechat si 3 děti (v dnešní době) - nebo nevím?
Nebyla jste nejaká v podobné situaci? Žádám Vás narovinu, nepište mi že jsem blbá atd, nejsem v rozpoložení že bych to snesla.