2 děti a těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23033
31.5.11 10:11

Fragolo :potlesk: mas muj neskutecny obdiv'

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
31.5.11 10:21
Anonymní píše:
Můj muž je moc hodný, to je vpohodě, k 2 dětem se chová úžasně, rozhodnutí nechal na mě, souhlasí se mnou ve všem.
Potrat právě proto jak psala další anonymní - nechci, zhroutila bych se kvůli tomu. Nedala bych to.
Asi si to určitě nechám, ale jak zvládnout 3 děti a nezbláznit se?
Mě bohatě stačí 2 :-(
Ale asi když se stalo, tak se k tomu budem muset postavit.
NEMÁTE TADY NĚKDO 3 DĚTI?

:mrgreen: :mrgreen: já mám 4 :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maryja
31.5.11 10:24

.

Příspěvek upraven 30.10.13 v 12:28

• Citovat
  • Upravit
6744
31.5.11 10:24
fragola píše:
Už jsem tu :lol:Zakladatelko, jak už tu padlo, máme 6 dětí, čekáme sedmé.
To, co jsem potřebovala slyšet je to, že 1) nechceš na potrat a 2)manžel není proti :-D Tím je to vlastně všechno vyřešeno :hug: Myslím, že to zvládnete a asi to máš tak, že se radši uskrovníte, než by ses asi horko těžko srovnávala s potratem :hug: Sice je fakt, že nejmenší děti jsou vlastně „nejlevnější“, ale věřím, že to zvládnete i později :kytka:

No páni moc moc gratuluju :palec: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
31.5.11 10:29

Ahoj Anonymní :-)
Já jsem ze 4 dětí. Sice jme měli 4+1, ale jeden pokoj musel být jídelna, protože kuchyň je pidi :-) V dětské pokoji jsme byli tři a to jsou moji sourozenci o 8 a více let mladší :-) Všechno se dá zvládnout :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
31.5.11 10:46

Fragolo gratuluju! A nechapu, jak to delas??? Moje telo stale jeste nechce byt tehotny, proste nefunguje :lol:

Příspěvek upraven 21.02.14 v 18:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
31.5.11 10:57

Nech si to dite,dite je dar,je to to nejcennejsi co v zivote mame,uvidis ze to utahnete v pohode :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
31.5.11 10:58

Fragolo,ty jo gratulace :kytka:
No ty me dostavas holka,taky mas muj velky obdiv 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
31.5.11 10:58

Asho, moje tělo zatím neprotestuje :wink: A dík :kytka:

mamule, Monjie, kacerval, díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
31.5.11 11:01

ahoj zakladatelko,
tak já tě absolutně chápu…loni v červnu jsem napochodovala k mému dr., že chci injekci, že jsem to nedostala a mám zase tu poruchu jako měsíc před tím…no dr. mě prohlédl, vzal krev a udělal uz a řekl, že tahle porucha za 9 měsíců přejde.....v tu chvíli jsem nevěděla, jestli se mám smát nebo brečet. Doma dvě cácorky v té době 10 a 8 let…žádné mimi jsme neplánovali, manžel je v plném invalidním důchodu a máme hypošku.....strašně se to ve mně mlelo, ale když jsem viděla to srdíčko na uz bylo rozhodnuto…dnes bych neměnila, mám krásnýho zdravýho kluka a vážně uvažuju o čtvrtym…mimochodem, teď máme 3+1, ale rekonstruujeme starý barák na vsi…myslím, že o prostoru to není a ze začátku ani o financích, věř, že až budou stát dětičky víc, dávno budeš chodit do rachoty a přispívat nějakou tou kačkou.
Moc ti držím palečky ať jste oba s mimískem zdravý…to je to nejdůležitější a neboj všechno ostatní zvládneš levou zadní…už si přece zaběhnutá mamina ne? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.5.11 11:11

No, jak tak koukám, tak v našem pidi 3+kk o rozměrech 52m2 by se ještě jedno mimi sneslo, co? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
31.5.11 11:13
KPKristy píše:
No, jak tak koukám, tak v našem pidi 3+kk o rozměrech 52m2 by se ještě jedno mimi sneslo, co? :wink:

Jasně anebo miminko do patra :mrgreen: :pankac: Dáš je do houpací dítě a vytáhneš ke stropu :lol: Ondra ne ně aspoň nebude moct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.5.11 11:15
fragola píše:
KPKristy píše:
No, jak tak koukám, tak v našem pidi 3+kk o rozměrech 52m2 by se ještě jedno mimi sneslo, co? :wink:
Jasně anebo miminko do patra :mrgreen: :pankac: Dáš je do houpací dítě a vytáhneš ke stropu :lol: Ondra ne ně aspoň nebude moct :mrgreen:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
31.5.11 11:17
Ahoj, já mám tři děti, byla jsem ve stejné situaci, jak ty, že jsem se musela rozhodnout, ale přitom v úplně jiné- byla jsem sama, rozvedená, v podnájmu, s jedním platem a přítel o dítěti nechtěl ani slyšet, dokonce se na mě vykašlal, nechal mě v tom úplně samotnou, protože přesně měsíc před tím jsme řešili stejnou situaci a já na potrat byla „donucena“, protože na mě všichni „tlačili“ a já to psychicky nezvládla. No a do měsíce jsem znovu otěhotněla a řes všechny „tlaky“ jsem se rozhodla si prcka nechat. Vše jsme musela zvládnout úplně sama a věř, že když chceš, tak se to dá- obvzlášť u tebe, když máš zázemí.
A ještě tečku na konec- znovu jsem se vdala a snažíme se o prcka, pokud by se nám podařil, měla bych děti čtyři :mrgreen: . Jdi do toho, zvládneš to, uvidíš :srdce:
Anonymní píše:
Můj muž je moc hodný, to je vpohodě, k 2 dětem se chová úžasně, rozhodnutí nechal na mě, souhlasí se mnou ve všem.
Potrat právě proto jak psala další anonymní - nechci, zhroutila bych se kvůli tomu. Nedala bych to.
Asi si to určitě nechám, ale jak zvládnout 3 děti a nezbláznit se?
Mě bohatě stačí 2 :-(
Ale asi když se stalo, tak se k tomu budem muset postavit.
NEMÁTE TADY NĚKDO 3 DĚTI?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
31.5.11 11:20

Fragolo můžu jeden dotaz? Jak to máte s výběrem jmen? My teda měli problém třeba najít jednou kloudný klučičí jméno :D
Jinak samozřejmně taky obdivuju a přeju ať vše dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí