Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní píše:
Můj muž je moc hodný, to je vpohodě, k 2 dětem se chová úžasně, rozhodnutí nechal na mě, souhlasí se mnou ve všem.
Potrat právě proto jak psala další anonymní - nechci, zhroutila bych se kvůli tomu. Nedala bych to.
Asi si to určitě nechám, ale jak zvládnout 3 děti a nezbláznit se?
Mě bohatě stačí 2
Ale asi když se stalo, tak se k tomu budem muset postavit.
NEMÁTE TADY NĚKDO 3 DĚTI?
já mám 4
![]()
fragola píše:
Už jsem tuZakladatelko, jak už tu padlo, máme 6 dětí, čekáme sedmé.
To, co jsem potřebovala slyšet je to, že 1) nechceš na potrat a 2)manžel není protiTím je to vlastně všechno vyřešeno
Myslím, že to zvládnete a asi to máš tak, že se radši uskrovníte, než by ses asi horko těžko srovnávala s potratem
Sice je fakt, že nejmenší děti jsou vlastně „nejlevnější“, ale věřím, že to zvládnete i později
No páni moc moc gratuluju
![]()
Ahoj Anonymní ![]()
Já jsem ze 4 dětí. Sice jme měli 4+1, ale jeden pokoj musel být jídelna, protože kuchyň je pidi
V dětské pokoji jsme byli tři a to jsou moji sourozenci o 8 a více let mladší
Všechno se dá zvládnout ![]()
Fragolo gratuluju! A nechapu, jak to delas??? Moje telo stale jeste nechce byt tehotny, proste nefunguje ![]()
Příspěvek upraven 21.02.14 v 18:19
Nech si to dite,dite je dar,je to to nejcennejsi co v zivote mame,uvidis ze to utahnete v pohode ![]()
Fragolo,ty jo gratulace ![]()
No ty me dostavas holka,taky mas muj velky obdiv ![]()
Asho, moje tělo zatím neprotestuje
A dík ![]()
mamule, Monjie, kacerval, díky ![]()
ahoj zakladatelko,
tak já tě absolutně chápu…loni v červnu jsem napochodovala k mému dr., že chci injekci, že jsem to nedostala a mám zase tu poruchu jako měsíc před tím…no dr. mě prohlédl, vzal krev a udělal uz a řekl, že tahle porucha za 9 měsíců přejde.....v tu chvíli jsem nevěděla, jestli se mám smát nebo brečet. Doma dvě cácorky v té době 10 a 8 let…žádné mimi jsme neplánovali, manžel je v plném invalidním důchodu a máme hypošku.....strašně se to ve mně mlelo, ale když jsem viděla to srdíčko na uz bylo rozhodnuto…dnes bych neměnila, mám krásnýho zdravýho kluka a vážně uvažuju o čtvrtym…mimochodem, teď máme 3+1, ale rekonstruujeme starý barák na vsi…myslím, že o prostoru to není a ze začátku ani o financích, věř, že až budou stát dětičky víc, dávno budeš chodit do rachoty a přispívat nějakou tou kačkou.
Moc ti držím palečky ať jste oba s mimískem zdravý…to je to nejdůležitější a neboj všechno ostatní zvládneš levou zadní…už si přece zaběhnutá mamina ne? ![]()
No, jak tak koukám, tak v našem pidi 3+kk o rozměrech 52m2 by se ještě jedno mimi sneslo, co? ![]()
KPKristy píše:
No, jak tak koukám, tak v našem pidi 3+kk o rozměrech 52m2 by se ještě jedno mimi sneslo, co?
Jasně anebo miminko do patra
Dáš je do houpací dítě a vytáhneš ke stropu
Ondra ne ně aspoň nebude moct ![]()
fragola píše:KPKristy píše:Jasně anebo miminko do patra
No, jak tak koukám, tak v našem pidi 3+kk o rozměrech 52m2 by se ještě jedno mimi sneslo, co?![]()
Dáš je do houpací dítě a vytáhneš ke stropu
Ondra ne ně aspoň nebude moct
Anonymní píše:
Můj muž je moc hodný, to je vpohodě, k 2 dětem se chová úžasně, rozhodnutí nechal na mě, souhlasí se mnou ve všem.
Potrat právě proto jak psala další anonymní - nechci, zhroutila bych se kvůli tomu. Nedala bych to.
Asi si to určitě nechám, ale jak zvládnout 3 děti a nezbláznit se?
Mě bohatě stačí 2
Ale asi když se stalo, tak se k tomu budem muset postavit.
NEMÁTE TADY NĚKDO 3 DĚTI?
Fragolo můžu jeden dotaz? Jak to máte s výběrem jmen? My teda měli problém třeba najít jednou kloudný klučičí jméno ![]()
Jinak samozřejmně taky obdivuju a přeju ať vše dobře dopadne.