2 děti a těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1184
31.5.11 11:20

Fragolo, klobouk dolů :potlesk: :potlesk: :potlesk: , fandím ti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
31.5.11 11:23

Fragolo znam par rodin i s 9,10 i 12 detma:) kolik jich planujete vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
31.5.11 11:25

Lentilko, no, jména jsou v pohodě :wink: Klučičí máme to, které jsme nevyužili na Katku a holčičí bychom taky ještě vybrali :wink: (pardon za zkomolení nicku :wink: )

mimosek, děkuji :kytka:

Monjie, počet dětí? Uvidíme 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
31.5.11 11:27

fragolo: kolik Panbuh da…

a planujete domaci skolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
31.5.11 11:28

Monjie, Pánbůh ne, věřící nejsme :wink:
Domácí školu ne :wink: Nejstarší už chodí do školy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
31.5.11 11:31
fragola píše:
Monjie, Pánbůh ne, věřící nejsme :wink:
Domácí školu ne :wink: Nejstarší už chodí do školy :-)

No jo prvnacka :) A to mas nejstarsi jeste o mesic mladsi, nez ja :D Si to vzdycky pocitam a zasnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
31.5.11 11:46
Anonymní píše:
Můj muž je moc hodný, to je vpohodě, k 2 dětem se chová úžasně, rozhodnutí nechal na mě, souhlasí se mnou ve všem.
Potrat právě proto jak psala další anonymní - nechci, zhroutila bych se kvůli tomu. Nedala bych to.
Asi si to určitě nechám, ale jak zvládnout 3 děti a nezbláznit se?
Mě bohatě stačí 2 :-(
Ale asi když se stalo, tak se k tomu budem muset postavit.
NEMÁTE TADY NĚKDO 3 DĚTI?

Ahoj, ja čakám štvrté. :-) Manžel ho veľmi chcel, ja už som tehotná nechcela byť. Ale zadarilo sa :-) Mne zas ani tak „nevadí“ (to je ale blbé slovo) ďalšie miminko, ja som sa hlavne bránila tehotenstvu a pôrodu, znášam ho naozaj dosť zle (a s vekom je to stále horšie a horšie), po treťom som bola šťastná, že už si to nebudem nikdy musieť zopakovať :mrgreen: Ale človek mieni… :-) Na potrat by som ale nikdy nešla, s tým by som sa nevyrovnala asi nikdy. Len tak mmch, bývame stále v 2+1, aj keď väčšie bývanie už sa asi črtá…

Fragola, máš môj bezmedzný obdiv, mňa by už ďalšie tehotenstvo položilo… už na to fyzicky nestačím… nevolnosti, kŕčové žily, predčasné sťahy od 4.mesiaca… Dovolím si otázku (vlastne dve :-) ): Aký veľký máte/plánujete byt či dom? A koľko detí dohromady plánujete?
Ešte by ma zaujímalo, aký máte mesačný príjem, že to tak pekne zvládate… ale to mi asi neprezradíš… :oops:

• Citovat
  • Upravit
Gabika
31.5.11 11:46

sorry, bolo to 2×.

• Citovat
  • Upravit
24837
31.5.11 11:54

Gabiko, jé, to je krásný, číst příspěvek ve slovenštině :-D Mně se slovenština moc líbí :wink:
Tak dům máme zatím dvoupatrový, 7 místností + kuchyň + 2 koupelny :wink:
Počet dětí - už jsem odpovídala výše. Uvidíme 8-)
A příjmy - to se nezlob, ale to ze mě takhle veřejně nedostaneš :wink: :kytka:
Přeju pokud možno pohodové těhotenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
31.5.11 12:05

Fragolo, díky! :-)

Takže ak správne počítam, tak neplánujete pre každé dieťa svoju izbičku, že? :-) Dom máte ale príjemne veľký… Ja teraz dosť uvažujem, koľko izieb vlastne by sme potrebovali, nechcem pre každého vlastnú izbu, to ani náhodou. Asi by sme mali mať „dievčenskú“ a „chlapčenskú“, ideálne by teda bolo, keby sa teraz narodilo dievčatko :-D No, a samozrejme, nejakú izbu pre nás rodičov, kde sa budeme môcť pred deťmi schovať… :lol: Nie… ale chcela by som izbu naviac, hlavne kôli tomu, aby k nám mohli chodiť na pár dní návštevy s deťmi zo Slovenska. (takže spálňa, obývačka, 2 detské izby a hosťovská/pracovňa = 5 izieb + kuchyňa. To je ale samozrejme zatiaľ môj sen :-D )

• Citovat
  • Upravit
102
31.5.11 13:15

Tak my máme 3 děti.Byt 3+0,každý měsíc vyjdem jen tak tak.Ale jsme šťastní,že máme tři krásné a zdravé děti. :hug: Je jasný,že občas je člověk hodně unavený,ale děti ti vše vynahradí.Neboj,zvládnout se to dá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.11 22:50

DĚĚĚKUJI

Holky, chci Vám moc poděkovat za supr podporu, jste opravdu všechny úžasné.
Dnes jsme to s manželem ještě trochu probrali a mimíska si už určitě necháme. Jen si bude muset najít lépe placenou práci, protože teď jsme opravdu tip ťop. Ale na to má ještě chvíli :-)
Mě nejvíc děsí to, že děti nedostanou co budou chtít - třeba - výlety ve škole, tábory, kroužky … atd. Ale zase budou 3 - to je asi lepší mít velkou rodinu …
No uvidíme jak to dopadne :-) . Ale opravdu děkuji za podporu.
Teda koukala jsem - kolik Vás tu je co máte 3 a více dětí.
Fragola má skoro soukromou školku - to by pro mě nebylo, ale pokud má tak velký domeček, tak finance má určitě také spočítané tak si to jen užívá :-)

• Citovat
  • Upravit
6271
31.5.11 23:03

Anonymní: gratuluji k rozhodnutí, uvidíš nějak to zládnete, bude dobře :hug:
A jinak my máme dvě děvčata
a třetí mimi na cestě- mělo by k nám dorazit na vánoce :srdce: , ale bylo to cíleně a plánovaně, ale je to už konečná(asi) :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2286
1.6.11 13:06

Taky máme 3 děti 11,8,7 týdnů.Plánované.Moc si to užívám.Byt máme 3+1.Dá se to zvládnout,když se člověk uskromní.Přeju hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.11 15:19

Díky, mě vy to mělo vycházet na 16.1 … tak uvidíme kdy se to narodí :-) . Jak to bylo u obou mojich holek, tak to je jasný že 15.1 :-D . Musela jsem si to užít přesně na den :-D

Doufám, že to nebude až taková změna,říkám si, jestli 2 nebo 3 to už je jedno. Do auta je nějak narveme, do pokojíku uděláme potom spaní nahoře a bude :-)
Já sama jsem z 5 dětí, ale tak nějak postupně. Starší i mladší mám o 8 let :-D . Ale je fakt, že mít sourozence je supr věc, takže už jsem přesvědčená.
Ale na 7 teda nejdu :-D :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí