2 děti a těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.6.11 15:33

Ahoj holky,
musím se dnes k Vám přidat. Mám 11.letou slečnu, 3.letého obra a další slečna se k nám chystá v srpnu. Po druhém těhu jsem věděla, že další nebude. No, ehm, v práci jsem vydržela sedm měsíců. Mimi je opravdu nečekané, ale už teď milované. Finančně to taky máme sotva na uživení, ale co, nějak bylo a nějak bude. Hlavně, aby fazolka byla v pohodě. Jsem tak šťastná, že budeme mít další… dítě je zázrak, opravdový zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.11 19:33

ano, to je pravda. Miminko je štěstí. Jen aby ty naše štěstí nestrádali, z toho mám strach.
Ale utěšuju se, že když budu na mateřské tak nic moc potřebovat nebude a pak bude víc peněz když budu v práci, takže to bude už dobré.

• Citovat
  • Upravit
1.6.11 20:58

My jsme na druhé mimi čekali několik let, lékaři nám teda moc nepomáhali. Pak to přišlo, ale to jsme si rozhodli, že si vezmeme hypotéku a koupíme domeček. Těsně před porodem jsme si koupili dům, který asi do konce našich dnů neopravíme. Pak jsem šla do práce dřív, protože jsme si chtěli koupit nějaké starší a hlavně auto, pak že teda třeba to třetí. Bum, najednou jsem zjistila, že jsem těhotná, auto máme pořád mrňavý. Dům je nedodělaný. Nemáme na dovolenou, ale co. Ono štěstí není o hmotných věcech. Ještě taková sranda nakonec - v prosinci jsem prodala kočárek po klukovi a za dva týdny zjistila, že jsem devět týdnů těhotná… Takže jsem musela koupit další kočárek. Nemocenskou mám legrační, nestačí nám to na nic. Zasedla jsem, popřemýšlela, změnili jsme priority. Výbavičku mám už na malou nachystanou, plenky jsem si ušila sama, upletla jsem si vlňáčky… Na procházku ještě máme. Zjistila jsem, že spousta dětí neví, co je procházka s rodiči. Není lehké mít tolik dětí, to je mi jasné… Neboj, to se nějak zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
2.6.11 10:20

Evo mluvíš mi z duše.....já mám teď tři, hypošku, barák k nenastěhování, malé auto, manžela v invalidním důchodu a já na pidi mateřský, ale jsme dokonale šťastní a děti nám to všechno vrací…a můžu říct, že jsou vděčnější, ale i spokojenější než když jsme měli ty dvě cácorky a to bylo pořád…jedeme do bazénu, já chci mekáče, dej nám na sváču…a teďka? Starší udělá sváču a největší starost mají, jestli půjdeme na hřiště nebo s pejskama. Třetí mimi nám opravdu přetočilo život o 180st a vůbec ne k horšímu, absolutně nelitujeme…ani holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.11 19:38

kolik budu mit deti

ja mam 5 deti a kdyby mě někdo před 10lety řekl že jich budu mit tolik tak bych každeho poslala k čertu. ale jsem rada . i když jsem na ně sama nejs, ma skoro 18let a nej.6let :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí