2 km ve škole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ludmilaadamkova
8.11.21 20:11

Nojo když člověk vůbec nebeha a ani to neumí tak je to fakt naprd. Bez tréningu to nejde. Na druhou stranu stačí každý den jít na chvilku běhat a uvidíš jak rychle začneš zvládat kilak jak prd. Kor když jsi mladá. Běh je naprosto přirozená věc. Jen to chce překonat ten začátek.

• Citovat
  • Upravit
65200
8.11.21 20:16

No prevazna vetsina to neubehne. Ale teda moc se mi to nezda. Jednak se beha 1500 vetsinou, navic jsem nevidela nikde v okoli zakladku ani stredni, ktera by ted mela telocvik venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.21 20:20

@vokishka i když je 7 stupňů tak jsme venku, pan učitel noc počasí neřeší 🤷🏼‍♀️1 km jsme běhali v 6 stupních 🥶

• Citovat
  • Upravit
16209
8.11.21 20:20
@Anonymní píše:
@Jolka86 nás učitel nás sleduje, takže chodit nemůžeme + to pozná na čase za jak dlouho tj ubehneme :nevim:

O tom by se dalo diskutovat, já jsem určitě schopná rychlou chůzí dosáhnout minimálně stejné rychlosti než co nejpomalejším během.
Každopádně to píchání může způsobovat nevydýchnutý vzduch. Mně pomáhá trochu se předklonit (normálně během toho běhu) a vydýchnout tak 3-5× za sebou bez nádechu, jako bys zmáčkla ten hrudník a vydýchla z něj postupně úplně poslední zbytky vzduchu. Potom to po nádechu většinou přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
8.11.21 20:43
@Anonymní píše:
@vokishka i když je 7 stupňů tak jsme venku, pan učitel noc počasí neřeší 🤷🏼‍♀️1 km jsme běhali v 6 stupních 🥶

jsi na střední nebo co je to za školu?

Naše děti jsou o tělocviku v tělocvičně, ale syn chodí na fotbal a jsou normálně venku, teď už teda na umělým povrchu, trénink je od 17hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7950
8.11.21 20:51
@vokishka píše:
No prevazna vetsina to neubehne. Ale teda moc se mi to nezda. Jednak se beha 1500 vetsinou, navic jsem nevidela nikde v okoli zakladku ani stredni, ktera by ted mela telocvik venku.

tak běhá se co je zrovna k dispozici. My na gymplu běhali běh kolem školy. Kolik to měřilo už nevím, prostě se běželo ulicemi a oběhla se škola. Ale určitě to mělo víc jak kilák. Dráhu jsme jako škola neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7950
8.11.21 20:53

Jestli Tě píchá v boku po 300 metrech, tak nejspíš běžíš na sebe moc rychle. Je třeba začít pomalu. Prostě klusem. Zřejmě nejsi zvyklá běhat, tak nemůžeš vyběhnout rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.11.21 20:59

My jsme měli na základce učitele, který mimo učení trénoval i fotbalisty. To byl občas masakr. On se vyžíval v běhu a především polním běhu. Takže jsme za školou měli trasu, která se běhala. Někdy rozběh po rozcvičce a jindy na čas, známkováné. Tehdy jsem to nesnášela. Jeden čas jsem chodila (dospělá, každý večer běhat na školní ovál). Zlatý jeho polní okruh. Než běhat x oválů a neubíhá to. Ale v tom náctiletém věku. Jsem měla chuť, že ho pošlu do tramtárie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
8.11.21 21:09

Soustřeď se na to dýchání, běž pomalu a udržuj stejné tempo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43034
8.11.21 21:40
@Anonymní píše:

ja chodim behat i v mrazu :-) behem se zahrejes, neboj :-)

ale nebudes sama, po covidu budete chcipli vsichni

spis je to memento pro tebe, delej se sebou neco, budes mit takhle v budoucnu zdravotni potize

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.21 21:47

@dedrichov jsem v 8.tride

• Citovat
  • Upravit
17472
8.11.21 21:56

Já tyhle běhy nikdy neudychala, už snad v 6. třídě jsem „běhala“ nejvýš 200 m, když se mělo běžet víc, prostě jsem nebezela a nechala si dát rovnou 5.. Na sport jsem byla vždycky poleno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
8.11.21 21:59
@Anonymní píše:

V tomhle pocasi byt venku nesmite, i kdyz na gymplu jsme taky meli jednoho posuka, co nechal kluky behat i ve snehu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65200
8.11.21 22:05
@Wani píše:
V tomhle pocasi byt venku nesmite, i kdyz na gymplu jsme taky meli jednoho posuka, co nechal kluky behat i ve snehu :roll:

Ze by si na zakladce rodice nestezovali se mi zda divne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21396
8.11.21 22:07
@Lucie_Sx píše:
Bezela bych chvili a pak bych sla chuzi.
Co ti muze udelat? Pozene te bicem?Tenhle zpusob telocviku je uplne na ho*no.
Beh musis trenovat postupne a ne delat takove narazovky.

9 let zakladky, 4 roky stredni a nikdy nas nikdo neucil spravne behat a dychat. Jen zadali vykony. Chtelo by to velkou telocvikovou reformu. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí