2-leté dítě a usínání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5868
19.9.14 09:11

@evulkanov u nás je momentálně to samé období :nevim: dcera má čerstvě dva roky, do minulého týdne jsme ji řekli běž spinkat a šla a od minulého týdne zlom a jakmile se má přiblížit k posteli (především večer) řev že je schopná se z toho i pozvracet a pořád nás volá :nevim: jsme z toho taky nešťastní…ale když vidím, že je to i jinde, tak to bude hold asi nějaké období :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
19.9.14 09:26

@beruska03 by me zajimalo, co jim v těch hlavách šrotuje:-) noo, tak nevím, jak dnes večer. když je manžel doma, tak by se to i dalo, ale nechci ho na to zvykat, protože když jsem doma sama s dětmi, tak nevím, jak bych to dělala. a to jak hystericky pláče mi úplně řve srdce. syn se zatím z toho nepozvracel, ale kašlal z toho jak tuberák. dnes zkusím nechat zaplou lampičku, jestli se třeba nezačal bát tmy nebo nevím,… možná fakt jen období…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.5.25 05:15

Změna

Ahoj, my máme 2 letou dceru. Nedávno jsme se stěhovali a s tím přišlo i pár změn. Má svůj vlastní pokojík a na postýlce jsme jí sundali jednu část žbrdlení. Od malička ji uspáváme u nás v posteli. Což jsme chtěli taky změnit aby usínala u sebe. První nocí jsme ji uspavali ještě u nás to bylo ok i když se během noci přesunula k nám. Před pár dny jsme se rozhodli, že to zkusíme u ní v postýlce a začalo peklo. Neusla ani za boha a když jsme se rozhodli že odejdu nebo manžel tak řev. Tak různé metody, že jsme zavřeli k nám (ještě větší řev), pak teda usínání zase u nás to už klapne ale je cca půl 11- půl 12. Muž ji pak přesune ale když se já vzbudím a je jedno kdy je zase u nás. Už nevím co dělat. Poradíte mi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí