Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Betusak děkuji za reakci
tak mě nejde o to hlídat si neplodné dny, miminko by mi nevadilo, naopak, ale přítel mi přijde dost nerozhodný takže to je takový chvíli že by chtěl ale pak to zase vyšumí a neřeší se to, jako že bychom si řekli: tak, ted do toho jdem. spíš jsem byla taková zmatená z toho co moje tělo vyvádí. tim, že myslim na mimčo, tak se snažim víc svoje tělo vnímat a poznávat, tak jsem tu bolest přisuzovala právě ovulaci - minulý cyklus jsem měla taky bolesti zhruba ve stejnou dobu - a pak mi po pár dnech doktor řekne že se chystá ovu… no, nemáme to snadný ![]()
Je fakt, že jsem začala špinit v den lékařsky potvrzené blížící se ovu, což mohlo být ovulační, ale to teda potom kuš s tim že mě břicho bolelo týden dopředu a ještě na opačné straně
no těpic, jestli to takhle bude dál… týden ovu bolesti, pak 5 dní duphaston a pak menstruační bolesti. hmm, a vysvětlete to chlapovi že vás půlku měsíce bolí břicho… ![]()
Ahoj holky, mam dotazek, je mozne, ze mam 3.den po sobe pozitivni ovul.test?Myslela jsem, ze pozit. vysledek je pouze v den ovulace.Diky ![]()
Ahoj holky, mam dotazek, je mozne mit 3 dny po sobe pozit.ovul.test?Myslela jsem, ze je pozitivni pouze 1 den.
Ahoj holky, oživuji diskusi. Tenhle cyklus jsem měla ovulační bolesti na pravé straně i hlen 13 až 14DC. Bylo i tuleníčko. Dnes jsem byla na kontrole u DR. A na ultrazvuku viděla dva folikuly, z toho jeden 19 mm, na levém vaječníku. Dnes jsem 20DC a ovulka prý proběhne o víkendu, tedy 23DC. Tak jsem z toho jelen. Cyklus mám 28 dní. Je možný, že by to byla druhá ovulace.
Ahoj holky,
nějak jsem nepochopila, jestli teda je to možné nebo ne?
Jsem 28.DC a i když se snažíme o mimčo, očekávám menstruaci každým dnem. Cykly mám nepravidelné, tak 25 - 35 dní, ale poslední dny mám takové menší bolesti, jako před ms. V úterý jsem i trošku špinila a ms se nerozjela. Dnes mě napadlo, co kdyby náhodou se zadařilo? A šla jsem testvat. Těhotenský se netvářil, že by se rýsovalo těhotenství, tak jsem ze zvědavosti do stejného vzorku dala ovulační test a výsledek je na obrázku. Přitom ovu test jsem tento cyklus už měla pozitivní. Nebo myslíte, že je možné, že by se ty hormony zase nějak zvýšily před ms?
A ten tehotensky byl desitka nebp dvacitka? Ja poznala tehotensrvi podle ovulacniho, hcg a lh hormon jsou podobne. Ale zaroven uz jsem mela slabe pozitivni desitkovy tehotensky test DR max.
A ses si jista, zes mela ovulaci? Zeslabla Ti po ni ta carka?
@blumen Právě že byla čárka celkem hezká a potom už skoro žádná. Těhotenský test mám taky Dr. Max a na něm nebylo nic, sněhobílo ![]()
Ahoj, já tedy nepoužívala ovulační testy, ale řiká se tu, že odhalí těhotenství dřív než těhotenský a v jedné skupince co jsem, to tak jedna holčina měla. Jinak já to měla podobné, když se zadařilo. Věděla jsem ovulaci a 10 dní po jsem zašpinila a pak nic a 12 dní po už na testu slabá druhá čárečka. Tak držím pěsti, ať i ten těhotenský je brzo pozitivní.
Já taky zašpinila při obou těhu přibližně v době očekávané menstruace, ale ovu test jsem zkoušela jen pro srandu, když už mi vyšel pizitivní těhu test…a samo i ten ovu byl pozitivní…
No dve ovulace v cyklu vyjimecne mohou byt, ale do 48 hodin po sobe. Tak to je zvlastni, Dr max dela dobre testy. Leky zadne neberes? Pak napis vysledek, treba budes tehotna ![]()
Holky, moc děkuji za reakce
Já bych byla ráda, kdyby to bylo těhotenství, tak za nějaký čas zkusím test zopakovat. Ale spíš mě napadá myšlenka, že třeba to předtím ani ovulace nebyla, to jsem testovala jiným testem
Teď by tomu naznačoval i řídký průhledný hlen, proto jsem zkusila ještě i ten ovu. Ale tak uvidíme ![]()
Ahpj holky, zkusim obnovit diskuzi… V sobotu jsem melq pozitivni ovu test, bolest bricha, hlen, od te doby pichani v podbrisku, vim na 100% ze k ovulaci dislo, boledt ale neustava tak jsem jeste zkousela testovat a dneska zase temer pozitivni… Mate s tim nektera zkusenost? jak to dopadlo u tech ktere uz diskutvali drive? dekuji za kazdou odpoved… (ty vrchni testy uz jsou zaschle tak jsou svetlejsi..dnesni je ten dole a je jeste mokry..)