Jsou možné dvě ovulace v cyklu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9374
9.2.16 18:08

@TerezaRyš Ahoj, jak se dívám na obrázek, co to je značku testů? Není to náhodou tohle ? Tyhle mi totiž ukázaly pozitivní úplně pokaždé :zed: Nějaké šmejdy :zed:

Příspěvek upraven 09.02.16 v 18:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
9.2.16 18:11

@Petule030 jjj to jsou ony ale ja jen nemam pozitivni vzdycky. :nevim: a hlavne priznaky te oevni ovulace byly jasne a ted teda nevim ale bolest v podbrisku je furt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
9.2.16 18:28

@TerezaRyš Tak to s bolestí nevím. Ale já si myslím, že tyhle testy nejsou spolehlivé, protože jsem je měla pozitivní každý den a potom jsem tu v diskuzi o ovu testech četla, že ukazují falešnou druhou čárku. Za mě vyhozené peníze :nevim:
Ještě mě napadá, nejsi už třeba těhotná? :) Prý se stává, že i ovu testy jsou pozitiní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
9.2.16 18:32

@Petule030 mela jsem ms takze asi nee… :,( dneska jsem 9.dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
9.2.16 18:36

@TerezaRyš Takže v sobotu jsi byla 6.dc a myslíš, že už jsi měla ovulaci? Možné to je, ale spíš bych koupila jiné testy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
9.2.16 18:40

@Petule030 jj prave.. Delala jsem si ten test jen diky tomu ze jsem mela hlen (pred ovulaci nemivam nic…) a bolel me ten podbrisek… Tak proto… Ale ted ta bolest neustala, a boli na druhe strane…no jsem z toho jelen :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
9.2.16 18:48

@TerezaRyš Třeba ten hlen byl ještě dovětek ms. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
9.2.16 18:49

@Petule030 hmmmm to nevim… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
23.4.17 11:55

Ahoj treba se tu jeste nekdo objeví a odpoví mi. Zeptám se asi jako trubka ale pokud je možné mit za cyklus 2 ovu, je taky treba mozne kdyz je jedna ovu v patek a druha v nedeli, ze dojde k oplodnění az v neděli jen jednoho vajíčka a to páteční normalne odejde v podobe MS? Vim, ze je to asi blbá otázka, ale fakt me to zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1501
23.4.17 21:40

@carllo ahoj myslim si, ze mozne to je, i to ze se vstreba a ms neprijde… Kazdopadne moje mamca dostala mesicky jeste trikrat a tehotna byla… A vse oka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.19 09:05

Obnovení diskuze

Ahoj holky, mám dotaz. Má někdo zkušenost s dvěmi ovulacemi po týdnu? A nevíte jak se to projevuje na BT? Minuly týden ve čtvrtek jsem měla 100% OVU potvrzenou gyne. A další dny BT o 4 stupně výš, ale včera a dnes mi teplota zase spadla na predovulacni a dnes mám ty stejne bolesti co před týdnem a doprovází to bilkovy hlen, proste to samé co ve čtvrtek. Vím, ze dvě OVU jsou možné, ale nevíte jak to tady je s BT? Jestli by se zdržela nahoře i přes další OVU? Nebo jen nějaký výkyv a doopravdy minuly týdne vůbec neproběhla? Díky za odpovědi :)

• Citovat
  • Upravit
5178
8.3.19 09:26

Na BT by se to neprojevilo, protože progesteron ze žlutého tělíska první ovulace by ji držel nahoře. Navíc druhá ovulace po týdnu je už dost pozdě, to už to ten progesteron zablokoval, pokud 2 ovulace, tak v rozmezí hodin, max 2 dny, ale ne týden.
Co bylo vidět před týdnem na UZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
8.3.19 10:22

Byla ovu potvrzena přítomností žlutého tělíska nebo tam byl jen folikul? Někdy může teplota klesnout, taky mě napadá nidační pokles.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
8.3.19 11:03

Není ovulace po tak dlouhé době blbost? Co vím, tak 2 (nebo i více ovulací) v 1 cyklu jsou možné, ale měly by proběhnout nejpozději do 48 hodin od té první. Rozhodně ne po 6 dnech. Alespoň před 10 lety se to tak učilo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85356
8.3.19 11:11

Dve ovulace jsou mozne max 48 hodin po sobe. Spise nidacni pokles by to mohl byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí