Jsou možné dvě ovulace v cyklu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.3.19 12:03

Moje kamarádka má dvojčata která jsou stará týden od sebe. Na UTZ bylo vidět, ze jeden se vyvíjí se zpožděním, takže vím, ze dvě OVU možné jsou po týdnu. A doktorka potvrdila přítomnost žlutého tělíska a ne folikolu. Tak nevím opravdu 😏 ta teplota by opravdu neměla klesnout. A nidacni pokles mě taky napadl ale už 2 dny?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.19 12:11

Ahoj můžu otázku, mám 4 po ms ale všimla jsem si že 3 den mám na kalhotkách trošičku bíloruzovi hlen, to asi neznamená těhotenství nebo tak něco nikdy jsem to neměla

• Citovat
  • Upravit
5178
8.3.19 12:12
@Anonymní píše:
Moje kamarádka má dvojčata která jsou stará týden od sebe. Na UTZ bylo vidět, ze jeden se vyvíjí se zpožděním, takže vím, ze dvě OVU možné jsou po týdnu. A doktorka potvrdila přítomnost žlutého tělíska a ne folikolu. Tak nevím opravdu 😏 ta teplota by opravdu neměla klesnout. A nidacni pokles mě taky napadl ale už 2 dny?

Vývoj plodů na UTZ ještě neurčuje, kdy byla počata, i když je mezi nimi rozdíl týden, nemusí to znamenat rozdíl týden mezi ovulacemi.

Ještě je tady jedna věc, že uprostřed luteální fáze, což by odpovídalo tomu týdnu po ovulaci, má hormon estrogen druhý vrchol v cyklu a ten způsobuje nízkou teplotu i bílkový hlen, takže bys jen mohla mít nezvykle vysokou hladinu.

Stejně to nezjistíš a navíc - k čemu by to zjištění bylo dobré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15151
8.3.19 12:14

Dve ovulace jsou mozne,avsak max do 48 hodin po sobe.pak uz brani dalsi ovulaci hormony.diskutovala sem to a primarkou caru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
18.8.19 16:12

2 ovu podle ot

Ahoj děvčata, přidám sama starší diskuzi… dnes jsem 7dpo, ale jak jsem se tak koukala na ovu testy, nedalo mi to a Zeptám se…byla jsem na utz ve středu 7.8., na levém vajecniku folik 14mm a na pravém 10mm, dr říkal, že ovu bude o víkendu a taky, že jo, pozitivní ovu byl 18dc ráno.. dělala jsem pro kontrolu test i 19 a 20dc. A přijde mi, že i ten z 19dc je hodně silný (sice asi není úplně ppzitivni)Ale je opravdu silný, i kdyz z 18dc večer je slabší… co myslíte, mohly by být ovu dvě? Aby dorost i ten 10mm folik a prasknul? Je mi jasné, že mi řeknete, že nejste jasnovidky… spíš mi jde o to, jestli máte třeba některá podobnou zkušenost, nebo tak :) každopádně pojištěné by byly popřípadě obe dvě:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
18.8.19 16:36

Proč sem davas dotaz znovu? Co cekas, ze ti odpovime? Pockej do terminu ms a pripadne testuj. Resit jestli byla jedna nebo dve ovulace je zbytecny. To ti rekne az gynekolog u pripadneho tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí