Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak ja čekam každou chvili druhy a musim řict že se porodu bojim hrozne už od začatku asi prave proto že prvni porod byl strašny hrozne dlouho trvali šileny kontrakce ktery byly silnejši a silnejši a ja myslela že už to nedam celou dobu sem jen zvracela .Takže když si na to jen vzpomenu tak se mi svira břicho ale uklidnuju se že druhy porod by mohl byt lepši a hlavne rychlejši.Tak se uvidi
Tak já se šíleně bála prvního porodu, s odstupem času můžu říct, že byl celkem v pohodě, ale tenkrát mi to nepřišlo a řikala jsem, že už nikdy
od prasknutí vody 12h, nedali mi epidurál, malej měl 4kg, kontrakce šílený… no a teď na druhej porod se vyloženě těšim, už aby to bylo
tak se ničeho neboj, všechno bude určitě v pohodě ![]()
Ahoj,tak za mne 2 porod perfektní a rada jsi na to vspomínam,myslím si že hodne záleží na tom jak jsi rodila to první dítko,ja ho porodila za 2,5 hodin a to druhé za 20 minut.Mnela jsem 4 stahy a asy 5 krát jsem zatlačila a malej byl venku.Hrozne jsem se bála jak to bude protože ten první porod bolel mnohem víc a když jsi vspomenu na tu svoji,,rychlovku,, tak jsi říkam že manžel mnel větší dřinu malécho si udelat než mne ho porodit