2 potraty za sebou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Klaraslunicko
17.8.20 10:22

2 potraty za sebou

Ahojky, chtěla bych takovou menší radu, asi před 4 lety jsem po prvý potratila, byl to fakt hnus, pak jsem porodila zdravého kluka asi po roce, kterému jsou teď dva, a půl roku zpátky jsem měla 2 potraty skoro za sebou…odběry mám oka, stitnou žlázu také OK, tak proste furt přemýšlím, čím to muže být, je pravda, ze jsem dost hubena a nemůžu přibrat, ale…ze by to bylo tím, nevím…no každopádně, zažila jste to takhle některá? Já se bojím teď být znovu těhotná i když bych moc chtěla :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37119
17.8.20 10:36

Jak moc za sebou? Me dr rekla, po potratu neotehotnet alespon 3 cykly. Kdyz sem otehotnela 2 mesice po potratu, tak sem potratila znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klaraslunicko
17.8.20 10:38

@Kriss Tina jeden byl asi rok a půl od porodu a hned za 2 měsíce další a teď už jsem půl roku po tehlech dvou…a bojím se i po tom půl roce znovu otěhotnět

• Citovat
  • Upravit
Janli
17.8.20 10:39

Dost záleží na tom, ve kterém týdnu těhotenství skončilo…

• Citovat
  • Upravit
3690
17.8.20 10:40

@Klaraslunicko Nebo to může být imunitou. Doporučuji vyhledat reprodukčního imunologa. Tvoje tělo může to embryo „odstranit“, říká se tomu „aktivní natural killers bunky“. Všechno, co neni tvoje telo „pozabije“, vyloučí. Dá se to léčit, ale musí se na to přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klaraslunicko
17.8.20 10:41

@Janli ten po klukovi byl už ve 3.mesici skoro a ten druhy hned na začátku

• Citovat
  • Upravit
Klaraslunicko
17.8.20 10:42

@suzka1 to bych neudržela ani prvního syna ne?

• Citovat
  • Upravit
8460
17.8.20 10:57
@Klaraslunicko píše:
@suzka1 to bych neudržela ani prvního syna ne?

Statisticky vzato je v tomto pripade porad vetsi pravdepodobnost, ze ty potraty byla nahoda, kdyz mezi tim bylo zdrave dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64920
17.8.20 10:59

Potraty může způsobovat o celiakie. Na tu ti testy dělali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
17.8.20 11:00
@Kriss Tina píše:
Jak moc za sebou? Me dr rekla, po potratu neotehotnet alespon 3 cykly. Kdyz sem otehotnela 2 mesice po potratu, tak sem potratila znovu.

Zalezi zda byl potrat prirozene, nebo se delala kyretaz. Pri kyretazi se ma cekat 3 mesice. Pri prirozenem vycisteni staci nechat projit jednu menstruaci a dalsi cyklus se zacit snazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klaraslunicko
17.8.20 11:18

@vokishka ne,ale tu bych asi poznala, prujmy ani nic takovýho nemám

• Citovat
  • Upravit
64920
17.8.20 11:33
@Klaraslunicko píše:
@vokishka ne,ale tu bych asi poznala, prujmy ani nic takovýho nemám

Může být bezpriznakova. Právě jsem četla, že je to klidně možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
17.8.20 12:18

@Klaraslunicko Ahoj, je mi moc líto, co se ti stalo.
v kolikátém týdnu jsi potratila? Bylo to samovolně, nebo zamlklé?

Já mám teď za sebou také 2 potraty, oboje zamlklá těhotenství. První bylo 8+6 tt a druhé 6+6 tt. doma dítě ani jedno :( tak mám taky strach, čím to může být. U prvního šlo ale o to, že přestalo tlouct srdíčko. Teď u druhého se nevyvinulo ani embryo :roll:

Jestli máte už jednoho zdravého chlapečka, tak bych to přisuzovala vážně špatné náhodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klaraslunicko
17.8.20 12:30

@Gedžitka22 to mě také mrzí, vím jaké to je, první úplně první bylo někde 6-7 tyden, druhy potrat byl už ve 3.mesici na začátku a ten třetí byla taky někde 6.tyden

• Citovat
  • Upravit
1210
17.8.20 12:37

@Klaraslunicko Ahoj, ja jsem potratila 2× a potreti se nam narodil syn. Pro klid se nech poslat na tu imunologii. Mne to tenkrat sebralo, ale podle doktoru je to pry do tri mesicu normalne priroda a problem je v tom, ze se tehotenstvi dneska diagnostikuje moc brzy. Ze pry praclovecice takhle brzy vubec nevedela, ze je tehotna :nevim: moc drzim pesti a chapu tvoje pocity, taky jsem to tak mela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty