2 roky - jaké kolo, odrážedlo?

6323
24.1.15 18:29

2 roky, jaké kolo odrážedlo

Holky, jdu pro radu. Malá má za pár dnů 2 roky. Chtěla bych jí koupit takový to kolo odrážedlo, jenže včera jsem byli v obchodě a zkoušeli jsme 12 a ještě nedosáhla úplně nožičkama na zem. Zajímá mně, jestli mám koupit 10 (nevím jak rychle by z toho vyrostla…) a nebo prostě koupit tu 12 s tím že do něj vyroste. Manžel je teda úplně proti, chtěl by jí koupit tu klasickou motorku, ale mě příjde že je na ni už velká a časem by se na tom kole mohla naučit jezdit. Co myslíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
24.1.15 18:34

Malá jezdí od dvou let na Yedoo too too C. Miluje ho. Na motorce nejezdila nikdy. First bike se dá hodně snížit, ale cenově je dost jinde. Jinak úplně na zem nepotřebuje, ne? Stačí spičky. Záleží jak je šikovná. Malá jezdila i na půjčených, kde bylo sedadlo vysoko a vůbec jí to nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
24.1.15 18:36

@Run tady jsem se právě dočetla že musí celou nožičkou…http://www.neobycejne.cz/Jak-vybrat-odrazedlo-c21_0_1.htm ale myslí že je to otázka času. Mrknu na ty který zmiňuješ. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
24.1.15 18:39

@fifinkaa No jo, některé děti jsou bojácnější. Malá prostě sedla a jela, já jen čuměla :mrgreen: Ona byla motoricky vždycky hodně zdatná. Na tom neobyčejně jsme ho kupovali. Tam si asi špatně nevybereš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
24.1.15 18:42

@Run malá s právě taky nebojí, pohybově je hrozně šikovná, tak si myslím že by se to mohla naučit… koukala jsem na tu značku yedoo, opravdu tam mají spoustu kol. tam něco vyberu. díky za tipy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
24.1.15 18:50

My kupujem first bike.ma to i nejaky cosi na snizeni, kdyz je dite maly. Kupovat klasicky drazedlo jako napr. motorku by mi uz prislo zbytecny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
24.1.15 19:03

Tak pokud nikdy nemela zadne odrazedlo (typu plastova motorka), a nejde o finance, koupila bych prvne tu, a az se za ctvrt rozjezdi na ni, tak potom koloodrazedlo. Prvorozene jsem kupovala Firstbike se snizovacim adapterem ve 20 mesicich, ale motoricky na to nemela (a to jezdila od 15m na motorce). Pekne jezdit na koloodrazedle zacala cca ve dvou a ctvrt. Mladsi drandi na motorce bravurne, obcas tak rychle, ze se vyseka, a na Firstbiku zatim pridrzuji nebo ujede sama par metru (myslim, ze se behem mesice rozjezdi, ale zatim preferuje motorku) ;)
Edit: mladsi jsou 2 roky 4 mesice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
24.1.15 19:12

My mame Strider bike od tech 2 let. Da se hodne snizit a vydrzi dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
24.1.15 19:40

@Aliik právě že má doma tohle, kupovala jsem jí ho loni k vánocům, ale celkem mě zklamalo. na to že bylo celkem drahý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
24.1.15 19:56

@fifinkaa nojo, on vzhled mnohdy neznamená kvalitu a služnost.
Já mám nejlepší zkušenosti s obyčejnými plastovými motorkami-odrážedly pro malé děti.
Po roce a půl nejmladší přesedlala na tento model(seženeš na bazárcích za polovinu a garantuji, že je to odrážedlo nerozbitné, lehké a neznám dítě, co by nesedlo a nejelo) a po třetím roce plynule přešla na kolo ;)
 http://www.autohificlub.cz/…6_071911.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
24.1.15 20:03

Na rozježdění bych pořídila motorku a pak třeba TOO TOO C to můžu doporučit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
24.1.15 20:33

Tak malá má 85 cm, většinou píšou od 90 cm :/ takže nám chybí ještě kus… no uvidím ještě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
24.1.15 20:38

Počkám si na rady. Dcerka měla dva roky v prosinci a máme jen 80cm, je hodně maličká a sotva 10kg, tak jsem zvědavá, jestli by na jaře nějaké koloodrážedlo zvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
24.1.15 20:51

@nataluska to jste ještě menší… myslím že tak malinký fakt nejsou… budeme muset počkat až ty naše berušky povyrostou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
24.1.15 21:44

Od 85cm je StriderBike a Puky LRM. Syn dostal v 18.měsících Puky a jezdil na něm parádně hned. Ve dvou letech už jezdil z kopce a držel krásně rovnováhu. Minulý týden jsme dostali poděděné kolo se šlapkama. Sedl a jel, bez postr. koleček, (šlapat se naučil na vánoce když dostal šlapací traktor). Za týden mu bude 2,5. Takže pokud je dcera šikovná, šla bych rozhodně do koloodrážedla, motorka jen dělá kravál a ničí boty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí