Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pepino těhotenský test má taky citlivost 10 a je zelený. Růžové jsou, jak už je napsáno nade mnou, ovulační a jsou negativní.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potřebuji radu. Dneska jsem 11 DPO dělala jsem si 2 testy Pepino citlivost 20 a ty jsou pozitivní a potom mamatest citlivost 10 a ten je negativní. Máte s tím zkušenosti?
Děkuji za odpovědi.
Test je negativní.. Proč testuješ tak brzy? ![]()
Nejde o to, zda jste zběhlá. Od základní školy nás učí číst a ono je vše opravdu o čtení! Na krabičce je to jasně napsané, potažmo v návodu. Ach jo, ženská. Nedivočte a počkejte až Vám vynechá menstruace. To jste musela být hr hrrr, že jste ovulační test považovala za těhotenský. Já to jednu dobu taky hodně řešila, ale toto je moc…
Já jsem žádala o radu a ne o to aby mi někdo říkal, že neumím číst. Jak říkám, zkoušela jsem to poprvé a jak tam ty testy jsou všechny vedle sebe tak jsem to prostě přehlédla. Omlouvám se.
@Tereza Melicharova test je negativní
respektive všechny, i ty ovulační, jsou negativní ![]()
Přeci jen přehlédnout se může každý ![]()
@Tereza Melicharova Já netvrdím, že neumíte číst. Jen to chce klid a číst. Poslední dobou zjišťuji, že lidi nedočítají. A ovulacni testy jsou drahé jako p.ase…Já Vám ale radím…chce to klid, jinak se z toho zblaznite.
Ahoj holky, potřebuji radu. Dneska jsem 11 DPO dělala jsem si 2 testy Pepino citlivost 20 a ty jsou pozitivní a potom mamatest citlivost 10 a ten je negativní. Máte s tím zkušenosti?
Děkuji za odpovědi.