Žiji s exmanželem a mám přítele

Anonymní
20.10.15 22:59

2 vztahy

Hezký večer, přeji píšu anonim protože mám takový problém mám ex manžela žijeme spolu od mých 16 let a máme spolu z toho dvě děti ve věku 7 a 2 let. Jsem mladá mamina ve věku 25 let a ex manžel má 28 let. Jde o to že jsme se rozvedli protože náš vztah nebyl ideální ale přesto jsme spolu zůstali a žijeme spolu ve společné domácnosti i skrze děti. Navíc fungujeme normálně jako partneři. + do toho se mi stala taková věc že si mně sám od sebe našel nový přítel, z prvu jsem sním jen psala a komunikovala pak jsem mu dala i na sebe číslo a začali jsme si volat denodeně i psát trvalo to měsíc… po měsíci byla první schůzka která dopadla dobře z jeho i mé strany padli jsme si do oka byla to láska na první pohled. On se do mně zamiloval ihned a věděl udajně že to dopadne dobře. Jen já jsem nedoufala strach a obavy byli nevěděla jsem co mám od toho očekávat bylo to rande takové po dost dlouhé době. No a ono on se zamiloval víc a víc a chce at opustím ex a nastěhuje se ke mně a chce další dítě nebo děti své nemá a chce plánovat nebo už plánuje budoucnost jsem sním krátce cca 5 měsíců to tvá ex manžel nic netuší. Z přítelem novým jsem o víkendech nebo když může nebo pracuje a nebydlí ve stejném okolí kde já. Nevím jak tuhle situaci řešit. :( Jelikož i když ex není dokonalí něco mi říká že bych sním mněla být a pak zase se chová hnusně ke mně atd… a mě to táhne k tomu druhému je to začarovaný kruh. Co dělat v mém případě.?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jjelena
20.10.15 23:03

Jdi spát, už je pozdě. :zed:

• Citovat
  • Upravit
13142
20.10.15 23:09
@jjelena píše:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
@jjelena píše:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
83

?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
20.10.15 23:10

Píše jak tatar..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.15 23:11

Člověk chce poradit a láme si hlavu nad životem a jak to má udělat a místo toho aby někdo přispěl příspěvkem a dodal k tomu něco cokoliv co by mi pomohlo to rozseknout tu životní situaci tak jen běž si lehnout ono to není tak jednoduché a dvojí život mně už nebaví ale nevím co dělat :(

• Citovat
  • Upravit
jjelena
20.10.15 23:12

Holky, nevím, co mám dělat. S ex jsem přes rok rozvedená, je to vůl, ale mám s ním dvě děti. Partner po něm chlastal, tak je taky ex. Ted mám konečně fajn chlapa, mám s ním zůstat nebo z něj taky udělat ex ve stylu 3× a dost a počkat si na toho 4.? :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
20.10.15 23:13

Můj předchozí příspěvek berte humorem a nadsázkou, prosím

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.15 23:15

Omlouvám že jsem to blbě zformulovala ale prostě šli ze mně emoce a vše najednou… Prostě žiju z ex manželem a do toho se naskytla nová možnost mít nový vztah… Jenže nevím co dělat :(

• Citovat
  • Upravit
jjelena
20.10.15 23:15
@Anonymní píše: Člověk chce poradit a láme si hlavu nad životem a jak to má udělat a místo toho aby někdo přispěl příspěvkem a dodal k tomu něco cokoliv co by mi pomohlo to rozseknout tu životní situaci tak jen běž si lehnout ono to není tak jednoduché a dvojí život mně už nebaví ale nevím co dělat :(

Sorry, ale tato životní situace, jak říkáš, je hodna 16leté puberťačky do Bravíčka nebo Saly. Tohle snad dospělý člověk nemůže myslet vážně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.15 23:19

@jjelena
Tak je fakt že v 16 letech jsem začala hodně brzo no a porodila prvího syna v 17 letech ale tak to je zas mimo trochu téma co je na tom nepochopitelného rozvedla jsem se na vlastní žádost už se to nedalo vydržet to jeho chovaní od ex atd. no a před rozvodem se naskytl někdo kdo o mně projevil zájem a zamiloval se do mně ale já nevím jak to je u mně prostě :( ex se někdy chová tak že nejradši bych sním nebyla ale to je jak na houpačcce.

• Citovat
  • Upravit
23847
20.10.15 23:20
@jjelena píše:
Sorry, ale tato životní situace, jak říkáš, je hodna 16leté puberťačky do Bravíčka nebo Saly. Tohle snad dospělý člověk nemůže myslet vážně.

No to by ses divila. Minimálně dva podobné případy mám ve svém okolí :roll: a ještě víc masakróznější. Holt možný je fakt všechno :nevim: Tvl já to popsat, tak mě vyfakujete víc jak zakladatelku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
20.10.15 23:22

Zakladatelko, jak dlouho jseš rozvedená?

• Citovat
  • Upravit
23847
20.10.15 23:22
@Anonymní píše:
@jjelena
Tak je fakt že v 16 letech jsem začala hodně brzo no a porodila prvího syna v 17 letech ale tak to je zas mimo trochu téma co je na tom nepochopitelného rozvedla jsem se na vlastní žádost už se to nedalo vydržet to jeho chovaní od ex atd. no a před rozvodem se naskytl někdo kdo o mně projevil zájem a zamiloval se do mně ale já nevím jak to je u mně prostě :( ex se někdy chová tak že nejradši bych sním nebyla ale to je jak na houpačcce.

To ti tady těžko někdo dobře poradí, když tebe ani tvé přítele neznáme. Co názor kamarádek - když už nutně potřebuješ rady zvenčí. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová