Žiji s exmanželem a mám přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
20.10.15 23:23
@jjelena píše:
Sorry, ale tato životní situace, jak říkáš, je hodna 16leté puberťačky do Bravíčka nebo Saly. Tohle snad dospělý člověk nemůže myslet vážně.

Co je Saly? To neznám :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@jjelena
Od Srpna 2015

• Citovat
  • Upravit
jjelena

@Gina108 no tak mě nejde ani tak možná jen o obsah, ale i o to, že je to psáno strašně debilně, hodno primitiva a až moc nápadně mi to připomíná jinou diskuzi. Stejně posatvenou na hlavu s obavami, že jde o smyšlenost

• Citovat
  • Upravit
jjelena
20.10.15 23:25

@Silwinka87 asi jseš mladá… to byla rubrika v novinách, tuším v Mladém světě… Drahá Sally… po revoluci přišlo Bravíčko s rubrikou Láska, sex a něžnosti :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.15 23:27

@Gina108 Ostatní si myslí že už nejsem z ex a mám nového přítele nebo se to dalo i na sociální sit facebok :( tedy on to tam dal a já hloupá potvrdila no :( navíc každý věděl že se rozvádím a i z tím že nebudu z ex :( takže nemám komu říct proto nevím co dělat. Nový přítel plánuje rychle všechno zajistit schůzku chce koupit barák nový nechat postavit a prostě chce do 3 let miminko a tak cca do 5 let svatbu on sám děti nemá a má 32 let je starší no odemně to mi nevadí. Ale nevím co dělat :(

• Citovat
  • Upravit
jjelena
20.10.15 23:29
@Anonymní píše:
@jjelena
Od Srpna píše: Více

rozvedená od srpna, přítele si poznala v květnu a celou dobu s ním jseš. Co cheš slyšet? Chováš se promiskuitně, když udržuješ dva vztahy a upřímně nechápu, co za zoufalce musí být ten novej, když ti tohle toleruje.
A mimochodem 25-7 se nerovná 17 :nevim:, ale budíž, tady může být tolerance měsíců

Příspěvek upraven 20.10.15 v 23:31

• Citovat
  • Upravit
23847
20.10.15 23:29
@Anonymní píše:
@Gina108 Ostatní si myslí že už nejsem z ex a mám nového přítele nebo se to dalo i na sociální sit facebok :( tedy on to tam dal a já hloupá potvrdila no :( navíc každý věděl že se rozvádím a i z tím že nebudu z ex :( takže nemám komu říct proto nevím co dělat. Nový přítel plánuje rychle všechno zajistit schůzku chce koupit barák nový nechat postavit a prostě chce do 3 let miminko a tak cca do 5 let svatbu on sám děti nemá a má 32 let je starší no odemně to mi nevadí. Ale nevím co dělat :(

Přibrzdit a předně zjistit, jestli nový přítel není de.bil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.15 23:31

@jjelena

Rodila jsem v 17 letech a syn za dva měsíce má 7 let…

• Citovat
  • Upravit
23847
20.10.15 23:32
@jjelena píše:
@Gina108 no tak mě nejde ani tak možná jen o obsah, ale i o to, že je to psáno strašně debilně, hodno primitiva a až moc nápadně mi to připomíná jinou diskuzi. Stejně posatvenou na hlavu s obavami, že jde o smyšlenost

No tak lidé jsou různé. :mrgreen: Nevím, na jakou diskuzi narážíš, asi jsem ji nečetla, :nevim: ale tak od člověka, co řeší tyhle trable bych i čekala, že nebude žádnej Einstein a psaný projev také že nebude mít jak z jazykovědného ústavu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.15 23:34

@jjelena Na to že mně zná krátce tak prostě náhodně mně našel na sociální síti a prostě přidat si mně chtěl do přátel a já odpověděla Ahoj se známe atd. a už to začalo tak nějak samo že… no a prostě z toho bylo pak i rande atd. jenže on plánuje budoucnost že aby jsme se odstěhovali a že má na to roky a že se chce usadit atd. vše kolem toho a je to na mně moc rychle mně nejde o dum ale o to že vlastně sama nevím co bude vhodné a dobré a co chci protože tím že jsem dlouhodobě žila a žiji ještě z ex tak i k němu mám city a máme spolu přeci jen vlastní děti,

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
20.10.15 23:37
@Anonymní píše:
@Gina108 Ostatní si myslí že už nejsem z ex a mám nového přítele nebo se to dalo i na sociální sit facebok :( tedy on to tam dal a já hloupá potvrdila no :( navíc každý věděl že se rozvádím a i z tím že nebudu z ex :( takže nemám komu říct proto nevím co dělat. Nový přítel plánuje rychle všechno zajistit schůzku chce koupit barák nový nechat postavit a prostě chce do 3 let miminko a tak cca do 5 let svatbu on sám děti nemá a má 32 let je starší no odemně to mi nevadí. Ale nevím co dělat :(

No dobrý, tak jako doteď jsem se nad tím aspoň trochu zamýšlela, ale teď jsem se málem počůrala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
20.10.15 23:39
@Anonymní píše:
@jjelenaRodila jsem v 17 letech a syn za dva měsíce má 7 let…

Sakra, tys někde ztratila rok života 8o Honem ho běž najít, ať ti nechybí. Docela by se ti hodil :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
20.10.15 23:40
@Anonymní píše:
@jjelenaRodila jsem v 17 letech a syn za dva měsíce má 7 let…

Píšeš, že ti je 25, rodila si v 17 a synovi bude za 2 měsíce 7? At počítám, jak počítám, tak mi to nevychází. Promin, nejsem Einstein, ale na tohle snad ještě stačím. Další indicie, která mě vede k tomu, že je to smyšlený

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
20.10.15 23:42

A prostě jako chápete to jo prostě?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.15 23:43

@Tunrida Jak je vidět těžko mně pochopit napsala jsem to trochu dle sebe :nevim: takže asi bude lepší když to proberu si sama v sobě co vlastně od života chci a jak to chci. Život mám ještě před sebou

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová