Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jjelena četla,jako obecně tomu věřím, taky jsem to neměla úplně standardně. A záleží na tom, co na tom fb o svém vztahu napsali. Pokud že spolu jsou, tak fakt nechápu, že o tom ex neví. Možná ví a dělá že ne, když jinak fungují normálně, je to pohodlnější. Třeba čeká že ji to přejde a bude vše při starém.
Ale ten rozvod mi fakt hlava nebere.
@andelka83 no já jí nevěřím, motá se v tom a plácá jedno přes druhý. Chápu, že to někdo může mát podobně, ale rozvést se v srpnu a v září už nevědět co? Za mě bud jde o vtip nebo je velmi prostoduchého myšlení, ookud to myslá vážně
@jjelena píše:Čau..dneska už nepochybuju, že je to stejná zakladatelka, jako takový dva tatři, to by byla velká náhoda..
@andelka83 no já jí nevěřím, motá se v tom a plácá jedno přes druhý. Chápu, že to někdo může mát podobně, ale rozvést se v srpnu a v září už nevědět co? Za mě bud jde o vtip nebo je velmi prostoduchého myšlení, ookud to myslá vážně
@Silwinka87 píše: Čau..dneska už nepochybuju, že je to stejná zakladatelka, jako takový dva tatři, to by byla velká náhoda..
asi tak, i když já v tom měla 100% jasno už v noci
@Silwinka87 a pokud je to náhodou myšleno vážně, tak je mi toho člověka vážně líto
@jjelena píše:
@Silwinka87 a pokud je to náhodou myšleno vážně, tak je mi toho člověka vážně líto
No to teda jo..
@andelka83 píše:
Pokud máš takový pocit, tak spolu zijte normálně i přes rozvod. Ale PAK nedělej blbce z toho nového. Nemůžeš sedět na dvou zidlich.
U toho nového mi prijde že jde na to moc rychle. Měsíc dva bych tomu nedávala, pro děti to bude náročné až se rozestehujete. Bude to mnohem delší doba. Nebo by aspoň měla být.
To jsem jí taky psala.
Zakladatelko, pokud nevíš, co chceš…tak ale to je přece něco, co MUSÍŠ vědět, a podle toho se pak i zařídit. A ze všeho nového má obavy každý, ale takových je nás hodně, které jsme to nakonec zvládly.
Jen řeš to odstěhování, jak Ti tu říkám nejen já. Ex ať si reaguje jakkoli - jste přece ROZVEDENÍ, tak z něj - jak píše Andělka, nedělej blba a nechovej se k němu, jako by byl Tvůj partner byl, propána! Už NENÍ!
@Žirafa 69 no, v podstatě teď se nabízí otázka, který z nich je partner a který milenec. Pakliže partnerství, které udržuje s čerstvým exmanzelem zahrnuje sex a trávení volného času, a navíc když on neví ze už není partner. I když zkraje ona píše, že spolu ještě jako partneři žijí. Jako já v tom mám guláš solidní, takže oni musí mít taky.
Já jsem taky bydlela a starala se o děti s exmanzelem, ale věděl na beton, že partnerství mezi námi není a okolí taky.
Já nechápu, proč se lidi, kteří spolu stále jako partneři žijí ( i když ona má milence) vůbec rozvadeli. Co tím jako řešili, co si od toho slibovali?
@Žirafa 69
Mám to tak prostě z ex manželem žiji dlouhodobě a pořád jsem sním i když jsme rozvedení žádost jsme si podala sama za jeho chování atd. nebyl to už ideální vztaz a řekli jsem si že to ukončíme. Protože oba jsme mněli jistotu jsme manželé tak jsem si jistý že spolu bude. A že se rozvedeme a zkusíme to znovu jak to bude jenže do toho vstoupil nový můž a ted o víkendu máme být zase spolu. A ex bude doma hlídat. Musím si udělat pořádek a jasno v hlavě koho tedy chci a z kým budu protože když to tak hnusně řeknu oba mají co do sebe a vyhovuje mi na ních pul na pul všechno. Je to blbé připadám si ted jak idiot ale nevím jak dál… Ostatní kamarádi ví že mám někoho a ex se nebaví z mojíma kamarádama vůbec. Nic takže mu to nemá ani kdo říct…
Vy jste telata. To jste se museli rozvádět kvůli tomu, abyste to zkusili znova? Rozvádí se lidi když už ví, že spolu být nechtějí.
místo abyste krizi řešili a na manželství pracovali, tak formálně deklarujete, že už manželé a partneři nejste a ty se tak i chovas. Chápu, že ex nic netuší, on si myslí, že vám záměr vyšel, rozvedli jste se, ale zas to klape. Děláš z něj vola. To si snad nezaslouží nikdo.
Chovas se na 15 a ne na 25 jako matka dvou dětí, promin.
@Anonymní píše:
@Žirafa 69
Mám to tak prostě z ex manželem žiji dlouhodobě a pořád jsem sním i když jsme rozvedení žádost jsme si podala sama za jeho chování atd. nebyl to už ideální vztaz a řekli jsem si že to ukončíme. Protože oba jsme mněli jistotu jsme manželé tak jsem si jistý že spolu bude. A že se rozvedeme a zkusíme to znovu jak to bude jenže do toho vstoupil nový můž a ted o víkendu máme být zase spolu. A ex bude doma hlídat. Musím si udělat pořádek a jasno v hlavě koho tedy chci a z kým budu protože když to tak hnusně řeknu oba mají co do sebe a vyhovuje mi na ních pul na pul všechno. Je to blbé připadám si ted jak idiot ale nevím jak dál… Ostatní kamarádi ví že mám někoho a ex se nebaví z mojíma kamarádama vůbec. Nic takže mu to nemá ani kdo říct…
By mě zajímalo, kde se v tom tvým příběhu nachází místo pro vaše děti? Nad těmi jako nepřemýšlíte? Těm není jedno, kdo ho do tebe zrovna strká ![]()
@Tunrida píše:
By mě zajímalo, kde se v tom tvým příběhu nachází místo pro vaše děti? Nad těmi jako nepřemýšlíte? Těm není jedno, kdo ho do tebe zrovna strká
Přesné..Hlavně, že má potřebu řešit, s kým bude šustit o víkendu.. ![]()
@andelka83 četlas celou diskuzi? Kecá a motá se do toho