Žiji s exmanželem a mám přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jjelena
20.10.15 23:43

:zed: :zed: :zed: :zed: Taky jsem rozvedená, ale že bych k ex cítila extra vřelé city jen proto, že s ním mám 2 děti, tak to vážně ne.

Zakladatelko, vem si učebnici matematiky, potřebuješ jí a bacha, at nejsi zítra zkoušená z počtů do 30 - učivo 2. třídy :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
20.10.15 23:45
@jjelena píše:
Píšeš, že ti je 25, rodila si v 17 a synovi bude za 2 měsíce 7? At počítám, jak počítám, tak mi to nevychází. Promin, nejsem Einstein, ale na tohle snad ještě stačím. Další indicie, která mě vede k tomu, že je to smyšlený

Podiv se na facebok.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
20.10.15 23:45
@Anonymní píše:
@Tunrida Jak je vidět těžko mně pochopit napsala jsem to trochu dle sebe :nevim: takže asi bude lepší když to proberu si sama v sobě co vlastně od života chci a jak to chci. Život mám ještě před sebou

No a ještě chvíli tímhle stylem pokračuj a máš ho rázem sebou :lol:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
20.10.15 23:47
@Silwinka87 píše:
Podiv se na facebok.. :lol:

nemám fcb… asi o hodně přicházím :think:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
20.10.15 23:48
@Anonymní píše:
@jjelena Na to že mně zná krátce tak prostě náhodně mně našel na sociální síti a prostě přidat si mně chtěl do přátel a já odpověděla Ahoj se známe atd. a už to začalo tak nějak samo že… no a prostě z toho bylo pak i rande atd. jenže on plánuje budoucnost že aby jsme se odstěhovali a že má na to roky a že se chce usadit atd. vše kolem toho a je to na mně moc rychle mně nejde o dum ale o to že vlastně sama nevím co bude vhodné a dobré a co chci protože tím že jsem dlouhodobě žila a žiji ještě z ex tak i k němu mám city a máme spolu přeci jen vlastní děti,

Kristova noho..Holka holka, nelov chlapy na FB a radši si zopakuj pravopis a vůbec celou češtinu, tvůj projev je příšerný..

• Citovat
  • Upravit
jjelena
20.10.15 23:49

No když nejde spát zakladatelka, aby byla fit do školy, půjdu já, at jsem fit do práce.

Ale jooo, pobavila jsem se před usnutím :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
394
20.10.15 23:50

Nebud ani s jednim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
@jjelena píše:
nemám fcb… asi o hodně přicházím :think:

Já taky ne..V některých případech asi velká škoda..Si tam nabrnkneš chlapa s barákem, co si tě bude chtít nastěhovat se dvěma dětma, protože má na to věk.. 8) :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@Silwinka87 Nikdo není dokonalý…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.15 23:52

@Silwinka87 Je ti to pro smích dobrý beru zpět že jsem vůbec něco psala ono pokud to nezformuluje člověk dobře tak hned už jsou z toho kecy :/ Jdu spát zítra je taky den nemá to cenu :zed:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
20.10.15 23:53
@Silwinka87 píše:
Já taky ne..V některých případech asi velká škoda..Si tam nabrnkneš chlapa s barákem, co si tě bude chtít nastěhovat se dvěma dětma, protože má na to věk.. 8) :lol:

Tý jo, takhle dalece jsem výhody fcb neanalyzovala. Hmmm…

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
20.10.15 23:54
@Anonymní píše:
@Silwinka87 Nikdo není dokonalý…

To samozřejmě netvrdím, akorát tohle je prostě základ komunikace..

• Citovat
  • Upravit
39632
@Anonymní píše:
@jjelena Na to že mně zná krátce tak prostě náhodně mně našel na sociální síti a prostě přidat si mně chtěl do přátel a já odpověděla Ahoj se známe atd. a už to začalo tak nějak samo že… no a prostě z toho bylo pak i rande atd. jenže on plánuje budoucnost že aby jsme se odstěhovali a že má na to roky a že se chce usadit atd. vše kolem toho a je to na mně moc rychle mně nejde o dum ale o to že vlastně sama nevím co bude vhodné a dobré a co chci protože tím že jsem dlouhodobě žila a žiji ještě z ex tak i k němu mám city a máme spolu přeci jen vlastní děti,

1)Holka, jestli je vážně tohle všechno pravda - PROČ žiješ s chlapem v 1 domácnosti, když jste ROZVEDENÍ? A neříkej mi nic o tom, že máte děti a kdesi cosi. To se přece řešilo (kdo je má mít, kdy a jak v péči) ještě před rozvodovým soudem.

2)Po 5 měsících je sakra brzo, aby druhej plánoval, že budete mít (tjak ON chce? 8o ) dítě, a dokonce i za jak dlouho 8o, když se navíc nemáte ani moc možnost poznávat. Nejdřív vyřeš bydlení/stěhování - jen TY+DĚTI, nikdo jiný s Vámi, potom asp. několik (dalších) měsíců randění s tím, že až po nějaké době, když teda budeš mít dojem, že Vám to klape a jsi TY ve vztahu spokojená, s ním seznamuj své děti (NE se na sebe před nimi lepit nebo dokonce aby u Vás hned spával!),ptž nevíš, jestli Vám to bude klapat, ale v prv. řadě TEĎ TO BYDLENÍ.

3)Mmch - píšeš trochu jak hotentot, když pominu teda některé hrubky… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
@Anonymní píše:
@Silwinka87 Je ti to pro smích dobrý beru zpět že jsem vůbec něco psala ono pokud to nezformuluje člověk dobře tak hned už jsou z toho kecy :/ Jdu spát zítra je taky den nemá to cenu :zed:

no ono je to celý strašně vtipný víš? A ještě ten projev a k tomu ty povedený počty :palec: Trochu mě uráží, že si vůbec můžeš myslet, že ti na tohle někdo skočí a bude ti reálně radit.

• Citovat
  • Upravit
jjelena
20.10.15 23:56

@Žirafa 69 třeba spolu spí ve trojce… když se to zalíbí všem, bude mít zakladatelka pó problému

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová