Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jjelena píše:
Píšeš, že ti je 25, rodila si v 17 a synovi bude za 2 měsíce 7? At počítám, jak počítám, tak mi to nevychází. Promin, nejsem Einstein, ale na tohle snad ještě stačím. Další indicie, která mě vede k tomu, že je to smyšlený
Podiv se na facebok.. ![]()
@Anonymní píše:
@Tunrida Jak je vidět těžko mně pochopit napsala jsem to trochu dle sebetakže asi bude lepší když to proberu si sama v sobě co vlastně od života chci a jak to chci. Život mám ještě před sebou
No a ještě chvíli tímhle stylem pokračuj a máš ho rázem sebou ![]()
@Silwinka87 píše:
Podiv se na facebok..
nemám fcb… asi o hodně přicházím ![]()
@Anonymní píše:
@jjelena Na to že mně zná krátce tak prostě náhodně mně našel na sociální síti a prostě přidat si mně chtěl do přátel a já odpověděla Ahoj se známe atd. a už to začalo tak nějak samo že… no a prostě z toho bylo pak i rande atd. jenže on plánuje budoucnost že aby jsme se odstěhovali a že má na to roky a že se chce usadit atd. vše kolem toho a je to na mně moc rychle mně nejde o dum ale o to že vlastně sama nevím co bude vhodné a dobré a co chci protože tím že jsem dlouhodobě žila a žiji ještě z ex tak i k němu mám city a máme spolu přeci jen vlastní děti,
Kristova noho..Holka holka, nelov chlapy na FB a radši si zopakuj pravopis a vůbec celou češtinu, tvůj projev je příšerný..
No když nejde spát zakladatelka, aby byla fit do školy, půjdu já, at jsem fit do práce.
Ale jooo, pobavila jsem se před usnutím ![]()
@jjelena píše:
nemám fcb… asi o hodně přicházím
Já taky ne..V některých případech asi velká škoda..Si tam nabrnkneš chlapa s barákem, co si tě bude chtít nastěhovat se dvěma dětma, protože má na to věk..
![]()
@Silwinka87 Je ti to pro smích dobrý beru zpět že jsem vůbec něco psala ono pokud to nezformuluje člověk dobře tak hned už jsou z toho kecy :/ Jdu spát zítra je taky den nemá to cenu ![]()
@Silwinka87 píše:
Já taky ne..V některých případech asi velká škoda..Si tam nabrnkneš chlapa s barákem, co si tě bude chtít nastěhovat se dvěma dětma, protože má na to věk..![]()
Tý jo, takhle dalece jsem výhody fcb neanalyzovala. Hmmm…
@Anonymní píše:
@Silwinka87 Nikdo není dokonalý…
To samozřejmě netvrdím, akorát tohle je prostě základ komunikace..
@Anonymní píše:
@jjelena Na to že mně zná krátce tak prostě náhodně mně našel na sociální síti a prostě přidat si mně chtěl do přátel a já odpověděla Ahoj se známe atd. a už to začalo tak nějak samo že… no a prostě z toho bylo pak i rande atd. jenže on plánuje budoucnost že aby jsme se odstěhovali a že má na to roky a že se chce usadit atd. vše kolem toho a je to na mně moc rychle mně nejde o dum ale o to že vlastně sama nevím co bude vhodné a dobré a co chci protože tím že jsem dlouhodobě žila a žiji ještě z ex tak i k němu mám city a máme spolu přeci jen vlastní děti,
1)Holka, jestli je vážně tohle všechno pravda - PROČ žiješ s chlapem v 1 domácnosti, když jste ROZVEDENÍ? A neříkej mi nic o tom, že máte děti a kdesi cosi. To se přece řešilo (kdo je má mít, kdy a jak v péči) ještě před rozvodovým soudem.
2)Po 5 měsících je sakra brzo, aby druhej plánoval, že budete mít (tjak ON chce?
) dítě, a dokonce i za jak dlouho
, když se navíc nemáte ani moc možnost poznávat. Nejdřív vyřeš bydlení/stěhování - jen TY+DĚTI, nikdo jiný s Vámi, potom asp. několik (dalších) měsíců randění s tím, že až po nějaké době, když teda budeš mít dojem, že Vám to klape a jsi TY ve vztahu spokojená, s ním seznamuj své děti (NE se na sebe před nimi lepit nebo dokonce aby u Vás hned spával!),ptž nevíš, jestli Vám to bude klapat, ale v prv. řadě TEĎ TO BYDLENÍ.
3)Mmch - píšeš trochu jak hotentot, když pominu teda některé hrubky… ![]()
@Anonymní píše:
@Silwinka87 Je ti to pro smích dobrý beru zpět že jsem vůbec něco psala ono pokud to nezformuluje člověk dobře tak hned už jsou z toho kecy :/ Jdu spát zítra je taky den nemá to cenu
no ono je to celý strašně vtipný víš? A ještě ten projev a k tomu ty povedený počty
Trochu mě uráží, že si vůbec můžeš myslet, že ti na tohle někdo skočí a bude ti reálně radit.
@Žirafa 69 třeba spolu spí ve trojce… když se to zalíbí všem, bude mít zakladatelka pó problému
Zakladatelko, vem si učebnici matematiky, potřebuješ jí a bacha, at nejsi zítra zkoušená z počtů do 30 - učivo 2. třídy