Žiji s exmanželem a mám přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
20.10.15 23:57
@Anonymní píše:
@Silwinka87 Je ti to pro smích dobrý beru zpět že jsem vůbec něco psala ono pokud to nezformuluje člověk dobře tak hned už jsou z toho kecy :/ Jdu spát zítra je taky den nemá to cenu :zed:

Hele běž, dobrý nápad..A na závěr ta rada, kopni oba chlapy do zadele, starej se o své děti jak nejlépe umíš a nenechej si udělat další děcko s prvním blbem, který o tebe projeví zájem..A to myslím jen v dobrém..

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
20.10.15 23:57
@jjelena píše:
Tý jo, takhle dalece jsem výhody fcb neanalyzovala. Hmmm…

Bys koukala, co se dá na fb najít :mrgreen: Jen doufám, že tenhle konkrétní případ není zase můj švagr :roll: Věkově by to dokonce i odpovídalo.

• Citovat
  • Upravit
23847
20.10.15 23:59
@Tunrida píše:
Bys koukala, co se dá na fb najít :mrgreen: Jen doufám, že tenhle konkrétní případ není zase můj švagr :roll: Věkově by to dokonce i odpovídalo.

Ten exmanžel nebo nový přítel? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
20.10.15 23:59
@jjelena píše:
@Žirafa 69 třeba spolu spí ve trojce… když se to zalíbí všem, bude mít zakladatelka pó problému

Ideální řešení.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
21.10.15 00:00
@Tunrida píše:
:lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Tunrida
21.10.15 00:00
@Gina108 píše:
Ten exmanžel nebo nový přítel? :mrgreen:

Ten novej :lol:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
21.10.15 00:01
@Tunrida píše:

tak to gratuluju k nový příbuzný :poblion:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
21.10.15 00:02

Holky, musím jít spát, doufám, že tu do rána nebude 20 stránek, to nestihnu dočíst :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
@jjelena píše:
:mrgreen: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Tunrida
@jjelena píše:

No to by měla paní tchyně radost :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
@jjelena píše:
Holky, musím jít spát, doufám, že tu do rána nebude 20 stránek, to nestihnu dočíst :mavam: :mavam: :mavam:

Dobrou :mavam: Já už jdu taky..

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
21.10.15 00:03
@jjelena píše:
Holky, musím jít spát, doufám, že tu do rána nebude 20 stránek, to nestihnu dočíst :mavam: :mavam: :mavam:

Já už taky hodinu odcházím :mrgreen: Teda já už do postele odešla, ale ještě mám prý na 50 minut baterku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
21.10.15 00:04
@Tunrida píše:
No to by měla paní tchyně radost :mrgreen:

Si to dokážu živě představit.. :lol: Aspoň by měla zakladatelka další živnou půdu pro novou diskusi.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
21.10.15 00:07
@Tunrida píše:
Já už taky hodinu odcházím :mrgreen: Teda já už do postele odešla, ale ještě mám prý na 50 minut baterku :mrgreen:

No, já už právě taky ležím a nemůžu se odlepit..Sakra, ty technologie..Dřív bych vypla mega bednu v obyváku a šla bych bucat..Tahle doba chytrých telefonů a tabletů v kombinaci s e-pipinem mě zničí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31672
21.10.15 00:26

Zakladatelko, to si musíš rozhodnout sama, jako těžko radit, která varianta j esprávě, a který bys v budoucnu litovala. to nejde racionálně rozhodnout. ten novej mi teda přijde dost hr s tím plánováním..ale to nutně neznamená, že vám to nemůže klapnout. každopádně přeju hodně štěstí, ať se rozhodneš správně :hug:
jinak holky, mě přijde zakaldatelka spíš na cizinku, než na negramota, tohle nejsou hrubky z negramotnosti, to je úpně špatnej slovosled, tvary slov, všechno, takhle píše spíš člověk, kterej se narodil jinde méně inteligentní člověk plety i/y, s/z, apod, ne že napíše že synové mají 7 a 2 lety. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová