Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jjelena píše:
Tý jo, takhle dalece jsem výhody fcb neanalyzovala. Hmmm…
Bys koukala, co se dá na fb najít
Jen doufám, že tenhle konkrétní případ není zase můj švagr
Věkově by to dokonce i odpovídalo.
@Tunrida píše:
Bys koukala, co se dá na fb najítJen doufám, že tenhle konkrétní případ není zase můj švagr
Ten exmanžel nebo nový přítel? ![]()
@jjelena píše:
@Žirafa 69 třeba spolu spí ve trojce… když se to zalíbí všem, bude mít zakladatelka pó problému
Ideální řešení.. ![]()
@Tunrida píše:
Bys koukala, co se dá na fb najítJen doufám, že tenhle konkrétní případ není zase můj švagr
@Tunrida píše:
tak to gratuluju k nový příbuzný ![]()
Holky, musím jít spát, doufám, že tu do rána nebude 20 stránek, to nestihnu dočíst
![]()
@jjelena píše:
tak to gratuluju k nový příbuzný
No to by měla paní tchyně radost ![]()
@jjelena píše:
Holky, musím jít spát, doufám, že tu do rána nebude 20 stránek, to nestihnu dočíst![]()
![]()
Dobrou
Já už jdu taky..
@jjelena píše:
Holky, musím jít spát, doufám, že tu do rána nebude 20 stránek, to nestihnu dočíst![]()
![]()
Já už taky hodinu odcházím
Teda já už do postele odešla, ale ještě mám prý na 50 minut baterku ![]()
@Tunrida píše:
No to by měla paní tchyně radost
Si to dokážu živě představit..
Aspoň by měla zakladatelka další živnou půdu pro novou diskusi.. ![]()
@Tunrida píše:
Já už taky hodinu odcházímTeda já už do postele odešla, ale ještě mám prý na 50 minut baterku
No, já už právě taky ležím a nemůžu se odlepit..Sakra, ty technologie..Dřív bych vypla mega bednu v obyváku a šla bych bucat..Tahle doba chytrých telefonů a tabletů v kombinaci s e-pipinem mě zničí ![]()
Zakladatelko, to si musíš rozhodnout sama, jako těžko radit, která varianta j esprávě, a který bys v budoucnu litovala. to nejde racionálně rozhodnout. ten novej mi teda přijde dost hr s tím plánováním..ale to nutně neznamená, že vám to nemůže klapnout. každopádně přeju hodně štěstí, ať se rozhodneš správně ![]()
jinak holky, mě přijde zakaldatelka spíš na cizinku, než na negramota, tohle nejsou hrubky z negramotnosti, to je úpně špatnej slovosled, tvary slov, všechno, takhle píše spíš člověk, kterej se narodil jinde méně inteligentní člověk plety i/y, s/z, apod, ne že napíše že synové mají 7 a 2 lety. ![]()
Hele běž, dobrý nápad..A na závěr ta rada, kopni oba chlapy do zadele, starej se o své děti jak nejlépe umíš a nenechej si udělat další děcko s prvním blbem, který o tebe projeví zájem..A to myslím jen v dobrém..