20měsíční syn se v noci stále budí

36
10.10.16 11:53

20 měsíční syn se v noci stále budí

Ahoj holky,
Poslední dva měsíce se syn za noc vzbudí 3× až 4× a nenechá se uspat ničím jiným nežli lahví s mlékem. Zkoušela jsem mu dát jen vodu, ale po uložení do postele je během 20 minut vzhůru, opět brečí, ukazuje že chce do kuchyně a na flašku. Když mu mléko nedám řve jak tur, vzpouzí se a je k neutěšení. Před tím spal celou noc, někdy se vzbudil jen jednou dostal láhev a spal až do rána. Večeří hezky takže hladem to nebude, myslím že už jde jen o zvyk…Já už nevím jak dál… Je tu někdo kdo poradí? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36
10.10.16 12:17

@Judithkaj
No jo ale 4× za noc 210 ml mlíka? Mě to přijde moc… obvzlášť když přes den jí dobře. Myslím že už by to mohl zvládnout bez ní… nebo jen 1×. Nevím no… ale díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
10.10.16 12:37

@Frijoles Mám dceru čerstvě 2roky a noční mléko jsem jí odbourala ve 22měsících, měla ho tedy jen 1× za noc. Vždy k večeru jsem jí opakovala, že jsme mlíčko nekoupili a že není, je jen pro mimi, ona že už je velká a dostává gum. medvídky, ukázala jsem jí prázdnou dózu. První noc se vzbudila, lehce kňourala, ale řekla jsem, že není a až se vyspinká dostane gumídka, po chvíli usnula, druhá noc se vzbudila, přišla jsem k ní a ona sama, že mlíčko není, lehla si a spinkala a třetí noc už spala bez probuzení. A gumídka nechtěla, ani jednou po ránu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
10.10.16 12:51

@Frijoles nas teda pres den moc neji, ale budi se stejne uz dlouho. Ted postupne odbouravame-nedavam plnou lahev, asi pulku. Nestezuje si. Takze je to jen zvyk dudlani (dudlik nikdy nemel). Ted ma rymu, předevčírem mu vecerni velka davka s tou rymou nesedla, tak to vyblil a v noci taky moc nepil, jak mel.plny nos. To mi jen potvrdilo, te hlad ho v noci nebudi. Ze je to fakt to dudlani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.10.16 15:23

@Ornwen
Tak ten náš rarach dudlik má a i tak chce láhev. Poloviční dávku jsem zkoušela a to neprošlo. Teď jsem mu dvě noci po sobě dala do 210 jen tři odmerky a to bylo o. K. Mě spíš vrtá hlavou to množství tekutiny co přes noc vypije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.10.16 15:27

@misutka0
Budu muset něco vymyslet. V gumidkach nejeden ale zkusím alternativu a uvidíme. I když upřímně myslím že ten náš si to ještě vysvětlit nenechá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
11.10.16 12:40

Ahoj, tak mame to samé a to už dlouho. Budou nám dva roky a v noci se budí čtyřikrát, pětkrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
11.10.16 14:23

@daniela811
Jsou to zlatíčka… :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
11.10.16 17:11

To tedy…už se těším až se jednou vyspím celou noc :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
11.10.16 18:17

No, nechci vas strašit, ale tchyne rikala, ze manzel zacal spat v kuse az nekdy v sesti.
Takze ja se na to pripravuju predem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
11.10.16 18:38

No já si taky myslím, ze to jen tak nebude :( mléko už nepije, ale proste se v noci budí…musi mít flašku bapije se a někdy i hned usne…a je třeba po hodině…po dvouch :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
11.10.16 20:00

Tak to před sebou máme ještě pár let probdělích nocí… 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yvein
25.10.16 18:28

Já se přidávám s nespacím dítětem, malá má 15 měs. a budí se pořád tak 3-4×, ale někdy i po hodině, když má blbý den. Tak nějak jsem doufala, že to s věkem odezní, ale po přečtení vašich příspěvků mám skoro depresi :mrgreen: do šesti let???!!! to už z toho budu nejspíš dávno pod drnem :cert:

• Citovat
  • Upravit
4328
20.7.21 04:52

@Frijoles ahoj jak to u vás dopadlo? Máme ten stejný problém, v noci se budí a chce mliko, dávám Teda jen max 90,ale už jsem z ní úplně unavená a na nervy :nevim: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí