20. tt "pohlaví jsem krásně viděl"

43
10.1.14 01:11

20 tt "pohlaví jsem krásně viděl"

Ahojte, prosím o vaše názory ;) čekáme druhé miminko a pohlaví dítěte si už podruhé nechceme nechat říct :) vždycky hlásím svému gynekologovi, že to nechci vědět, ale je tak zvědavý, že i při minulém těhotenství se mi tam stejně mrkl a řekl větu " teď bylo krásně pohlaví miminka vidět" hned jsem z této věty usoudila, že to bude KLUK a taky že byl. Jinak mi to neprozradil, ale podle mě tahle věta znamená kluka? Nebo se pletu?? Kluci jsou přece jenom lépe a dřív jasnější??Teď podruhé jsem mu opět říkala, že nechci vědět. Nedalo mu to (já se nedívala) a ptal se mě co bych chtěla… říkám, že mám doma kluka a chtěla bych raději holčičku. Nedalo mu to a mrkl a opět řekl větu " no já jsem třeba teď pohlaví krásně viděl "!!! Z čeho usuzuji, že je to opět KLUK. Chci se jen zeptat nebo by mě zajímalo co by řekl kdyby tam viděl holku? To samé?? nebo by si řekl, že si není jistý, že neví? Nevím proč mi tu větu vůbec říká!! :)) snad je to srozumitelné :))) Myslíte si tedy, že tahle věta znamená kluka?? Děkuji za reakce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14637
10.1.14 01:16

@alebazI Ano, řekl by to samé. Vidět mohl i typickou holčičku. Když to tak řešíš, příště se ho zeptej. Nebo sem vlož fotku, my ti to rozseknem. :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
10.1.14 01:17

:-) Naposledy jsem větu „A tady je krásně vidět pohlaví“ slyšela na utz v úterý. Čekám chlapečka, geneticky potvrzeného XY, takže u mě to platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
10.1.14 01:44

Jo jo, u me to byl pri teto vete pokazde kluk :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
10.1.14 01:46

Ne, nemusí to tak být. já tuhle větu teda nikdy neslyšela, mě se vždycky schovávali, ale vem si, když se tam motá pupeční šńůra a pindík, tak to je hůř rozeznatelný než kávový zrno v případě, že tam šňůra není, tam je to jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
10.1.14 01:47

Ale teda - podle me kdyz matka jasne rekne, ze pohlavi vedet nechce, tak by si mel doktor jakekoliv takoveto poznamky o pohlavi odpustit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
10.1.14 02:04

U nás to bylo taky krásně vidět (ale já to chtěla vědět) a byla to holčička-vystrkovala úplně všechno :oops: :mrgreen: Máme z toho ultrazvuku i fotku a viděl to tam jasně i můj muž :lol: Takže podle mě to nemusí být kluk. Naopak, když jsi mu řekla, že bys raději holčičku a on na tebe mrknul, hádala bych spíš holku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
10.1.14 02:12

@alebazI na UZ ve 24tt šel se mnou partner a domluvil si, že se doktorka na závěr na pohlaví jukne, mně upozorní, abych se nedívala a až se půjdu obléct, řekne mu ho.. No a tak kontroluje, vyšetřuje, prohlíží..já čučím celou dobu na monitor napjatá, aby se nic špatného nenašlo a pak říká hotovo.. A my, ještě to pohlaví..ona se usmála a řekla, že už ho ví.. byla jsem taky přesvědčená, že takhle mimochodem a hladce je to teda spíš kluk.. A máme holčičku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
10.1.14 03:53

I kávové zrno u holčičky může být hezky vidět. Nic bych z toho nevyvozovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
10.1.14 04:05

Tise zavidim :D ja otravuju kazdy UZ, ze jestli se nepodiva, jestli kluk nebo holka a zatim to vidim na hermafrodita :D jednou je to na 70% kluk, pak zase na 70% holka a uz mam i UZ ve 32tt za sebou, takze u nas bude asi „nechtene“ prekvapko… proste nohy krizem a dole jeste na uzel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
10.1.14 06:40

Na mě to působí tak, že to bude holka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
10.1.14 06:43

U nas na utzvuku ve 20tt doktorka vse projela, kdyz rekla, ze je vse v poradku, tak jsem se zeptala, jestli videla pohlavi. Ona se usmala a rekla, ze holcicka. Taky to hned videla :-D ale jestli jsi tak zvedava, nechala bych si to rict :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
10.1.14 07:29

Můj gynekolog nikdy o pohlaví neřekl ani slovo, když jsem řekla, že chceme mít překvápko. To samé v porodnici. Jinak si myslím, že krásně vidět pohlaví může znamenat kluka i holku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
10.1.14 07:31
@alebazI píše:
Ahojte, prosím o vaše názory ;) čekáme druhé miminko a pohlaví dítěte si už podruhé nechceme nechat říct :) vždycky hlásím svému gynekologovi, že to nechci vědět, ale je tak zvědavý, že i při minulém těhotenství se mi tam stejně mrkl a řekl větu " teď bylo krásně pohlaví miminka vidět" hned jsem z této věty usoudila, že to bude KLUK a taky že byl. Jinak mi to neprozradil, ale podle mě tahle věta znamená kluka? Nebo se pletu?? Kluci jsou přece jenom lépe a dřív jasnější??Teď podruhé jsem mu opět říkala, že nechci vědět. Nedalo mu to (já se nedívala) a ptal se mě co bych chtěla… říkám, že mám doma kluka a chtěla bych raději holčičku. Nedalo mu to a mrkl a opět řekl větu " no já jsem třeba teď pohlaví krásně viděl "!!! Z čeho usuzuji, že je to opět KLUK. Chci se jen zeptat nebo by mě zajímalo co by řekl kdyby tam viděl holku? To samé?? nebo by si řekl, že si není jistý, že neví? Nevím proč mi tu větu vůbec říká!! :)) snad je to srozumitelné :))) Myslíte si tedy, že tahle věta znamená kluka?? Děkuji za reakce ;)

Asi na tom něco bude, nikdy mě to nenapadlo. Oba kluky jsme si nechali jako překvapení, ale vzpomínám, že když jsem byla v prvním těh. na první kontrole v porodnici, doktorka se zeptala, jestli známe pohlaví a já řekla, že nechceme, tak koukla na UTZ, zatetelila se a povídá „a já už to vííím!“. Mně to samozřejmě nedošlo, že. Neznamenalo to pro mě jasné vyjádření (což bylo dobře :P ). S druhým si to nepamatuju, to jen vím, že jsem na všechny UTZ koukala jako ostříž, jestli to nepoznám sama. A nepoznala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
10.1.14 07:32
@Klementyna píše:
Ale teda - podle me kdyz matka jasne rekne, ze pohlavi vedet nechce, tak by si mel doktor jakekoliv takoveto poznamky o pohlavi odpustit :cert:

To je fakt. Možná to bylo tady nebo jinde, nevím, ale četla jsem už dost o tom, že to doktor prozradil omylem :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí