21 měsíců snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4844
7.2.20 21:34

Ten pronatal nic moc, moje sestrenica tam mela 3 IVF (pokazde zamlkle tehotenstvi, nebo nic) a pak ji u Apolinare prisli na problem s imunitou. Nasadili leky a ona tesne pred dalsim IVF otehotnela. Uz ma triletou holcicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.20 21:35

@Petra Star super diky za tip. Tak Apolináře zkusíme, stejně bychom na ivf chtěli jinam, tady jim bohužel nemohu tolik důvěřovat, že udělají proto maximum 🤔 no my taky za iui nic neplatili.. naštěstí to šlo přes pojišťovnu.

• Citovat
  • Upravit
5120
7.2.20 21:36
@Anonymní píše:
@Srabek aha a jaká vyšetření jste nakonec podstoupili? To je mi líto, že to první těhotenství nevyšlo.. :,(

Mě nevysli i 2tehotenstvi před tím právě přirozené. Ty základní co ty a hematologii a imunologii a hysteroskopii, genetiku. Zjistila mi vyšší srážlivost krve a vyšší no buňky, mám PCO a přítel nízký spermio a to je snad vše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
7.2.20 21:40

Urcite hematologii a imunologii. Mela jsem v pronatalu inseminaci a domlouvali jsme se, ze ivf podstoupim pouze, kdyz mi udelaji kompletni imunologicke vysetreni na specialnim pracovisti. Ne jen ta zakladni co delaji sami. Tam samozrejme neco vylezlo a imunologie me poslala na hematologii, kde me uz prevzali do pece az do konce sestinedeli.
Ja jsem byla tehotna trikrat za rok, ale az s redenim krve jsem donosila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
7.2.20 21:40

Ještě co nevidím vypsané, tak základní genetika a občas je zakopán pes v reprodukční imunologii. Ale to chce ideálně někoho dobrého: kapacity jsou Malíčková v Praze a Ulčová-Gallová v Plzni. Jinak vzhledem k vašemu věku bych se do IVF nehnala, řešila bych zatím jiné věci a ono se třeba samo v tom těle za pár měsíců až let trošku změní a najednou to půjde hned. Ale chápu, že to v té hlavě šrotuje a nedá spát. A že někomu prospěje spíše tomu trochu pomoci, dřív než se z toho kompletně zblázní. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
7.2.20 21:42
@Petra Star píše:
Ten pronatal nic moc, moje sestrenica tam mela 3 IVF (pokazde zamlkle tehotenstvi, nebo nic) a pak ji u Apolinare prisli na problem s imunitou. Nasadili leky a ona tesne pred dalsim IVF otehotnela. Uz ma triletou holcicku.

No jasně, protože u Apolináře je Malíčková. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
7.2.20 21:45

@Litta Pokud vim, tak uz ne, ale porad tam zustali jeji pokracovatele… Sestrenice jeste byla u Malickove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292

A o Artu jste neuvažovali? Aspoň na konzultaci?
Jinak dala bych si udělat genetiku a reprodukční imunologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5120

@krispyna to máš stejný jak ja. Teď beru clexan a je zatím vse ok. Tady děkuji i ja Davas mi nadeji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
7.2.20 21:48
@Petra Star píše:
@Litta Pokud vim, tak uz ne, ale porad tam zustali jeji pokracovatele… Sestrenice jeste byla u Malickove.

Nestraš, je tam, ale jen jeden den v týdnu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.20 21:56

Určitě souhlasím s @Litta, jinak Pronatal je jedno z nejhorších center, šla bych jinam. A příčinu hledat nebudou, oni potřebují, abys chtěla otěhotnět, ne otěhotněla (protože byznys)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.20 22:02

Děkuju všem za rady, musím si ta vyšetření vypsat abych věděla co jim mám říct, že po nich chci 😀 je to těžký, když se v tom člověk nevyzná a nikdo povolaný neporadí :roll: @Srabek vy jste si tedy prošli peklem :roll: hlavně že víte, kde byl problém a teď už to bude vše v pořádku:) @Litta a má smysl ten Apolinář bez té paní Maličkové? No čekat pár let už psychicky nedám.. to dřív skončím v Bohnicím 😅 @kavenka Art co jsem tak slyšela je ještě horší, nevím, ale prý nemají ani pořádně vybavenou laboratoř. Když by došlo na ivf tak nenabízejí ani prodlouženou kultivaci embryí :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.20 22:04
@Anonymní píše:
Určitě souhlasím s @Litta, jinak Pronatal je jedno z nejhorších center, šla bych jinam. A příčinu hledat nebudou, oni potřebují, abys chtěla otěhotnět, ne otěhotněla (protože byznys)

Achjo, je to fakt smutný!! Vydělávají na lidským neštěstí… Zkusím zavolat do toho Apolináře

• Citovat
  • Upravit
5120
7.2.20 22:14
@Anonymní píše:
Děkuju všem za rady, musím si ta vyšetření vypsat abych věděla co jim mám říct, že po nich chci 😀 je to těžký, když se v tom člověk nevyzná a nikdo povolaný neporadí :roll: @Srabek vy jste si tedy prošli peklem :roll: hlavně že víte, kde byl problém a teď už to bude vše v pořádku:) @Litta a má smysl ten Apolinář bez té paní Maličkové? No čekat pár let už psychicky nedám.. to dřív skončím v Bohnicím 😅 @kavenka Art co jsem tak slyšela je ještě horší, nevím, ale prý nemají ani pořádně vybavenou laboratoř. Když by došlo na ivf tak nenabízejí ani prodlouženou kultivaci embryí :roll:

Ja to měla Este v klidu sou tu holky co sou na tom hůř než já. A Apolináře si chválí fakt všechny nenabízejí tolik věcí ale oproti pronatalu se fakt snaží najít problém a co jsme porovnával cenu je to o polovic min. Se ti vyplatí i delší dojíždění. Ja až půjdu na sourozence tak budu převážet k Apolináře mrazacka k apolinari už SME s přítelem pevně rozhodnutý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.20 22:21

@Srabek fakt moc díky za radu, v pondělí tam budeme s manželem volat. Tak uvidíme za jak dlouho nás objednají:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex