Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@peprle a jak ja bych k tomu pak prisla, bez cukrovi, na ceste do rodne vlasti a hlavne bez darku a povanocnich nakupu ![]()
tak já teda nevím, já měla v mailu 19.12. a magnetickou bouři a 40 dní tmy. Dokonce krizové štávy v ČR prý monitorují zdroje vody jak veřejné tak soukromé. Začínám zbožňova tyhle hromadné maily. ![]()
@peprle píše:
a my, holky s prsama po porodu, je budeme mít zase jako před
@peprle píše:
taky se může stát, že se nám omotají kolem krku jak pupečník a bude s náma ámen
![]()
@Katka86 píše:
taky se může stát, že se nám omotají kolem krku jak pupečník a bude s náma ámen![]()
![]()
![]()
aspoň to bude rychlý, mě se nemá co omotat ![]()
@peprle píše:
Houby, my budeme mít přebytečný visící hnáty dvě.. ![]()
@Amber_1977 píše:
Houby, my budeme mít přebytečný visící hnáty dvě..
kdyby dvě
bude viset i tetka z přízemí
![]()
Ty jo, to abych přibyla postel k podlaze, ať se mám aspoň kde vrtnout ![]()
Konec sveta 21.12 je dalsi internetova kachna stejne tak jako to ze konec sveta bude proto ze konci Maysky kalendar. Vy co ovladate anglicrtinu, juknete sem: http://www.nasa.gov/…es/2012.html
@Pibuch píše:
Konec sveta 21.12 je dalsi internetova kachna stejne tak jako to ze konec sveta bude proto ze konci Maysky kalendar. Vy co ovladate anglicrtinu, juknete sem: http://www.nasa.gov/…es/2012.html
Hele, neber nám, citlivým duším iluze - my chceme lítat ![]()
20. kupuji konzervy, přibíjím hřebíkama k podlaze, ještě klapky na oči, abych se nezbláznila, sluchátka na uši, obložím se polštářema a dekama, pod sebe si vyvrtám díru na exkrementy a jsem v cajku ![]()
@Amber_1977
No ja taky mozna koupim par piksli fazoli navic, pak se nam bude litat jeste lip!
![]()
Jako bacha na ty exkrementy to bude litat jako faakt vsude, takze doporucuju kvalitni plastenky a plynove masky! ![]()