Od jaké výšky by měla být postel 220 cm?

37
11.7.23 17:39

220 cm postel od jake vysky

Dobrý den, nemohu na internetu nikde najít doporučení od jaké výšky člověka se doporučuje velikost 220 cm délky postele? Nemáte někdo odkaz či rady? Syn bude mít za chvili 190 cm a už nyní mám dojet že by delší postel potřeboval? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20874
11.7.23 17:47

Tak pokud mu přijde 2m krátká, tak mu kup delší ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65079
11.7.23 17:49
@vtehanka12 píše:
Dobrý den, nemohu na internetu nikde najít doporučení od jaké výšky člověka se doporučuje velikost 220 cm délky postele? Nemáte někdo odkaz či rady? Syn bude mít za chvili 190 cm a už nyní mám dojet že by delší postel potřeboval? Děkuji

na to potřebuješ doporučení? Kup mu takovou, ve které se mu bude dobře spát. Když máš polštář, tak se posouváš níž, klidně mu pomalu můžou čouhat nohy přes postel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76352
11.7.23 17:50
@vtehanka12 píše:
Dobrý den, nemohu na internetu nikde najít doporučení od jaké výšky člověka se doporučuje velikost 220 cm délky postele? Nemáte někdo odkaz či rady? Syn bude mít za chvili 190 cm a už nyní mám dojet že by delší postel potřeboval? Děkuji

tak to už měl mít dávno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14579
11.7.23 18:09

Tak já třeba měla jednu dobu přítele 193 vysokého a nějak neřešil, že by mu běžné postele byly kratke, nikdy jsem to od nej neslyšela :think: :nevim:

A tu větší postel chce syn, nebo ji chceš ty a jemu je to jedno? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
11.7.23 18:15

S ohledem na to, že si někdo dává i ruce za hlavu a většina lidí si nechce připadat jako v rakvi, tak bych se řídila způsobem spánku a pohodlím. Pokud spánek přestává být pohodlný, koupila bych novou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
11.7.23 18:15

Doporuceni netusim. My ji s manzelem mame a kluci ji dostali kdyz prerostli 180 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3403
11.7.23 18:20

Mám 177 a z klasické postele mi čouhaly nohy. Ráda spím na břiše, polštář nemám úplně nahoře, když s námi zrovna nespí děti, tak se ráda rozvaluju. Máme 220×200 a je to pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
11.7.23 18:22
@vtehanka12 píše:

Pokud mu je krátká a řešíte novou postel, tak kup rovnou delší. Na to není potřeba žádné doporučení :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7293
11.7.23 18:37
@vtehanka12 píše:

Tak logický nee… myslíš že stačí jen 10cm navíc u postele… tipují že nee… a postel 220 se doporučuje od výšky 180 a výše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
11.7.23 19:21

Dle moudrých teorií by měl mít člověk postel minimálně o 20-30 cm větší, než je sám. V praxi dost záleží i na způsobu spánku - kdo spí na břiše, mívá natažené nohy i špičky, na boku může být skrčený do klubíčka… já se celkem na pohodu vyspím na na posteli mého dítěte - je o 5 cm menší než já. Ale já obecně beru moudré teorie jako zajímavost, nikoliv dogma - podstatné by pro mě prostě bylo, jak se leží jemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
11.7.23 19:36
@vtehanka12 píše:

Mam 160cm, neni na me klasicka 2m prilis dlouha? :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová