24tt bolesti v kříži

2014
15.7.19 04:52

Na bolest zad mi vždy zarucene pomůže zacvičit si sestavu paní Mojžíšove, smí se to cvičit i v těhotenství. Zkus to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
525
15.7.19 05:40

Ahojky, každopádně se nech vyšetřit u Dr. Kříž ové bolesti, průjem…Je důležité, aby koukla, zda ti nehrozí předčasný porod. Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
15.7.19 07:46
@nikousek1 píše:
Ahojky, každopádně se nech vyšetřit u Dr. Kříž ové bolesti, průjem…Je důležité, aby koukla, zda ti nehrozí předčasný porod. Držím pěsti.

Presne tak :palec:

Taky bych zasla radsi k dr. V brise male nic byt nemusi, ale muze hrozit ten predcasny porod. Radsi se nech vysetrit, minimalne pro tvuj klid. Ja bych stejne klidna nebyla, nezajit k dr :nevim: at je to v pohode :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M-A
689
15.7.19 07:48

Ona zacpa muze vyvolat ty krizove bolesti (nerikam musi, ale muze), takze bych se nejprve snazila predchazet zacpe.
Ja taky mela bolesti zad, a doktorka me sprdla kdyz jsem rekla ze nechodim na tehu cviceni, jako ze co chci kdyz necvicim, vsechno roste tlaci se, nekde se to projevit musi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
15.7.19 11:35

Tak teď jsem vystrašená

Vůbec mě nenapadlo že by se mohl stát předčasný porod no teď je to lepší záda mě bolí chvílemi :nevim: popravdě teď jsem docela vystrašená
@Kukacka123 píše:
Presne tak :palec:Taky bych zasla radsi k dr. V brise male nic byt nemusi, ale muze hrozit ten predcasny porod. Radsi se nech vysetrit, minimalne pro tvuj klid. Ja bych stejne klidna nebyla, nezajit k dr :nevim: at je to v pohode :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
15.7.19 12:00
@Aneta009 píše:
Vůbec mě nenapadlo že by se mohl stát předčasný porod no teď je to lepší záda mě bolí chvílemi :nevim: popravdě teď jsem docela vystrašená

Tak ono to nemusi byt nic…ale moje dr me vzdy v tehotenstvi rikala: radsi prijdte 100× zbytecne a aspon budete klidna (stres neni dobry nikdy, kor v tehotenstvi), nez neco zanedbat ;) tak nestresuj a sup k dr, nic slozityho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
15.7.19 12:07
Zrovna jsem zjistila že moje gyn. Má dovolenou tak asi jedině na pohotovost :nevim:
@Kukacka123 píše:
Tak ono to nemusi byt nic…ale moje dr me vzdy v tehotenstvi rikala: radsi prijdte 100× zbytecne a aspon budete klidna (stres neni dobry nikdy, kor v tehotenstvi), nez neco zanedbat ;) tak nestresuj a sup k dr, nic slozityho ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
15.7.19 12:11
@Aneta009 píše:
Zrovna jsem zjistila že moje gyn. Má dovolenou tak asi jedině na pohotovost :nevim:

A zastup nema? ;) Popripade do nemocnice na klasickou ambulanci ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
15.7.19 16:52

Ano určitě stokrát zbytečně než jednou pozdě. Vím o čem mluvím. Ambulance v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
15.7.19 17:03

Děkuji

Tak všem moc děkuji :) jela jsem pro svoji jistotu abych byla v klidu vše je ok jedna se o bolesti spojenou se zacpou
Jen jsem dostala ultrazvukovou fotku nevíte co na ní je? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
15.7.19 17:06

To je moc dobře ♥️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...