25tt za měsíc mám 5 kg už nahoře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
419
21.2.19 11:51

Ahoj holky, přidávám se do diskuze. Od začátku tehu mi bývalo spíše špatně a ještě jsem zhubla od počáteční zapsané váhy. Ovšem za poslední měsíc (jako od kontroly do kontroly) mám skoro 4 kila nahoře. Nyní jsem 25+1 a bojím se že to takto půjde dál. Můj dr se jen smál, že se ta váha teď nějak rozjela :lol: říkám že jo a že doufám že to takto nebude pokračovat. Tak jsme se zasmáli a bylo. Jako vadí mě to, ale nebudu hladovet.. Jim kdy mám hlad. Snažím se jíst hodně ovoce a zeleniny, ale ani nezdravymu jídlu se nevyhýbám. Už jsem si říkala že se doma vážit nebudu, ale při představě že to zjistím az u doktora tak by to se mnou taky mohlo seknout :lol: :lol: lepší je být připravena z domu :lol: :lol: doufám že to po porodu půjde pěkně dolů…
Počáteční váhu jsem měla 66 a teď mám skoro 73, takže si myslím že zase tak hrozný to není, jen že největší nárůst mám za měsíc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
21.2.19 12:03

@kacaaa já teda v tom 6 měsíci taky nabrala zatím nejvíc, první 4 měsíce sem hubla, to mi bylo zle a nejedla sem, pak se to nejak ustálilo a drželo dole, to sem měla kolem 53kg, a pak sem se zvážila asi 2 týdny po kontrole a už sem měla 57, teď mám 58 což sou 3 kila navíc přes původní váhu, což je samozřejmě normalni a já sem ráda že už aspoň nuhubnu, ale byl to takový trochu šok se vážit u dr kde mi skoro nadávala že pořád nepribiram a pak stoupnout na vahu doma a takovej skok za tak krátkou dobu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1152
21.2.19 13:17

Jeee tím bych se vůbec netrápila… Váha je to poslední co bych řešila. U prvního jsem nabrala 23kg a hned po porodu šlo dolu 10 a zbytek dokonce šestinedělí :D teď mi nebylo na začátku nejlépe a zatím je to 2,5kg hore a to jsem začátek 24tt :D mám pocit, že to teď začne být teprve zajímavý, ale rozhodně si z toho nedělám hlavu… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.19 20:52

Nooo děsím se kolik budu mít v 9 měsíci když už celkove mám necelých 15kg nahoře dohromady šílený , a teprve 25tt😭 samozřejmě chápu ze hlavně ze je můj maly drobecek v pořádku :srdce: ale ta váha šílený už se sotva koulim

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky