25tt za měsíc mám 5 kg už nahoře

Anonymní
21.2.19 10:29

25tt za měsíc mám 5 kg už nahoře :(

Ahoj holky maaam úplně strach z váhy včera jsem byla na gynde a za měsíc mám už 5kg nahoře nechápu jaknje to možný :( snažím se neprejidat ale když má člověk hlad tak se najíst musím :/ moje výška je 158 před tehu jsem vážila 49 těší z mám 63,8 a to jsem teprve 25+3 tt děsím se kolik to bude potom :( v 9 měsíci, i doktor mi včera říkal ze těch 5kg je dvojnasobek toho co bych měla mít za ten měsíc… skáče mi ta váha hrozne rychle nahoru a jsem z toho hotova už se to některé taky stalo ze třeba za měsíc měla 5kg nahoře? Nazacatku těhotenství jsem ani nezvracela nic takže jsem jedla normálně no :( nabirala jsem od začátku achjo… malej je naštěstí v pořádku ale ja už sem jak kulička mám bricho stehna zadek, už to je šílený :( stou vahou

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
21.2.19 10:41

No neda se nic delat.N3vim zda te to uklidni ale ja pri prvnim sem z 49kg probrala na 79:D.ale po sestinedeli sem zase mela 49:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
21.2.19 10:47

Ahoj, mam to same. :lol: Minuly tyden jsem byla ve 24tt a za mesic jsem pribrala 5kg. Od zacatku 1kg. Cili dohromady mam ted 6kg nahore a moje gyndarka mi vynadala a napsala do tehotensky knizky vykricnik :lol: :mrgreen: Pritom se taky neprejidam, mozna jim dokonce i min nez pred tehotenstvim.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.19 10:50
@willandraify píše:
Ahoj, mam to same. :lol: Minuly tyden jsem byla ve 24tt a za mesic jsem pribrala 5kg. Od zacatku 1kg. Cili dohromady mam ted 6kg nahore a moje gyndarka mi vynadala a napsala do tehotensky knizky vykricnik :lol: :mrgreen: Pritom se taky neprejidam, mozna jim dokonce i min nez pred tehotenstvim.. :nevim:

No jako je to mazec ztou vahou :D doufám ze pak se to vrátí do původní ,na mě taky doktor ze toje dost no co nadelam :D ale naštěstí nevynadal :D jim tak nějak normálně někdy si ten bonbon dam ale čokoládu co sem zezacatku měla moc rada tak sem omezila a dohromady už mas kolik nahoře ? :roll:

• Citovat
  • Upravit
226
21.2.19 10:51
@Anonymní píše:
Ahoj holky maaam úplně strach z váhy včera jsem byla na gynde a za měsíc mám už 5kg nahoře nechápu jaknje to možný :( snažím se neprejidat ale když má člověk hlad tak se najíst musím :/ moje výška je 158 před tehu jsem vážila 49 těší z mám 63,8 a to jsem teprve 25+3 tt děsím se kolik to bude potom :( v 9 měsíci, i doktor mi včera říkal ze těch 5kg je dvojnasobek toho co bych měla mít za ten měsíc… skáče mi ta váha hrozne rychle nahoru a jsem z toho hotova už se to některé taky stalo ze třeba za měsíc měla 5kg nahoře? Nazacatku těhotenství jsem ani nezvracela nic takže jsem jedla normálně no :( nabirala jsem od začátku achjo… malej je naštěstí v pořádku ale ja už sem jak kulička mám bricho stehna zadek, už to je šílený :( stou vahou

Hele buď v pohodě a jez jak budeš mit hlad. Startovací váhu jsi měla malou a pokud se trochu po porodu budeš hlídat, jako např. necpat se sladkým, tak to půjde dolů. Já za 6 týdnů přibrala prý 8 kg. A jsem v 23 měsíci. Ale já opravdu dost jedla a sladké, podpořeno brzkým vstáváním a nevyspaním.
V minulém těhotenství jsem nabrala kolem 25 kilo a zbyla mi 2 kg, která jsem teď úspěšně před nynějším těhotenstvím dala dolů.
Neboj se toho váhového přírůstku a jez zdravě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.19 10:51
@willandraify píše:
Ahoj, mam to same. :lol: Minuly tyden jsem byla ve 24tt a za mesic jsem pribrala 5kg. Od zacatku 1kg. Cili dohromady mam ted 6kg nahore a moje gyndarka mi vynadala a napsala do tehotensky knizky vykricnik :lol: :mrgreen: Pritom se taky neprejidam, mozna jim dokonce i min nez pred tehotenstvim.. :nevim:

Počkej jen 6kg od začátku tehu ? Tak toje hezky ale co bych za to dala

• Citovat
  • Upravit
1351
21.2.19 10:52

Ježiš, neřeš, až se malé narodí, budeš ráda, že sníš někde za pochodu rohlík :mrgreen: Kdybys měla metrák, ale 64kg není žádná tragédie, hubený vždycky nabírají víc. Maximálně se zamysli nad skladbou - jestli se láduješ sladkým, dej si místo toho jogurt/ovoce, ale jestli se vyloženě nepřežíráš, tak nehroť… prostě to pak zase shodíš. To bude v cajku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.19 10:53

Zkus nesolit a pit hodne vody ktera je tepla. Tim ptocistis lymfu a nebudea tolik zadrzovat vodu. Ja v poslednim tehu posledni 4 mesice pribirala co mesic to 5 kil. Takze za 5 mesicu jsem pribrala 4 kila a za dalsi 4 mesice 20 kil. :roll: byla to voda. Z porodnice jsem sla po peti dnech a byla jsem o 14 kil lehci.

• Citovat
  • Upravit
226
21.2.19 10:55
@Anonymní píše:
Zkus nesolit a pit hodne vody ktera je tepla. Tim ptocistis lymfu a nebudea tolik zadrzovat vodu. Ja v poslednim tehu posledni 4 mesice pribirala co mesic to 5 kil. Takze za 5 mesicu jsem pribrala 4 kila a za dalsi 4 mesice 20 kil. :roll: byla to voda. Z porodnice jsem sla po peti dnech a byla jsem o 14 kil lehci.

Sice nejsem zakladatelka, ale děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
21.2.19 10:57
@Anonymní píše:
No jako je to mazec ztou vahou :D doufám ze pak se to vrátí do původní ,na mě taky doktor ze toje dost no co nadelam :D ale naštěstí nevynadal :D jim tak nějak normálně někdy si ten bonbon dam ale čokoládu co sem zezacatku měla moc rada tak sem omezila a dohromady už mas kolik nahoře ? :roll:

Minuly tyden jsem mela 6 kg nahore a ted nevim kolik, radsi se nevazim..Trochu se desim dalsi navstevy na gynde, ona je takova od rany :mrgreen: Ale jen o chlebu fakt nebudu, kamaradka nabrala 33kg a taky to ke konci udychala, tak snad to nebude tak horky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
21.2.19 11:01
@Anonymní píše:
Počkej jen 6kg od začátku tehu ? Tak toje hezky ale co bych za to dala

A ty si nabrala kolik od zacatku? Jo aha, uz to vidim, blbe ctu.. :) Neboj, to pujde dolu jak pisou holky.. Hlavne se nestresovat! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.19 11:12

V klidu. U obou tehu jsem nejvic nabrala v 6. Mesici. Skokove treba pet, pak to zase lezlo po kilu, dvou. U obou jsem pribrala 25 kg. A to jsem jedla normalne. Prosze ksem se hodne zavodnila a ted uz jsem na sve vaze po 4 mesicich. Ona ta voda je u kojeni k nezaplaceni, kdyz nebudes stihat pit, zelo bude mit kde brat.

• Citovat
  • Upravit
lolink
21.2.19 11:13

V klidu. U obou tehu jsem nejvic nabrala v 6. Mesici. Skokove treba pet, pak to zase lezlo po kilu, dvou. U obou jsem pribrala 25 kg. A to jsem jedla normalne. Prosze ksem se hodne zavodnila a ted uz jsem na sve vaze po 4 mesicich. Ona ta voda je u kojeni k nezaplaceni, kdyz nebudes stihat pit, zelo bude mit kde brat.

• Citovat
  • Upravit
37140
21.2.19 11:18

Každá pribere v těhotenství jinak. Neznamená že když máš před tehu 50kg že priberes min než někdo kdo má 20kilo nadváhu. Já u prvního nabrala celkem 7kg,do 7 měsíce sem nepřibrala nic, teď u druhého to vypadá podobne, že snad nepřekročím 10 kilo navíc, ale kamarádka která je stejně vysoká a i postavou před těhotenstvím byla stejná, přibrala skoro 50kg (ona už byla extrém, hodně závodněná, ale možné to je). To ale nijak neovlivníš, je to nepříjemné, ale nějakou drastickou dietou akorát ublížíš miminku, tak to prostě ber že budeš dal normálně jist, sem tam naky pohyb, a priberes co priberes, po porodu to zas pude dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
21.2.19 11:26

Ahoj. Já 173 cm, 58kg před tehu. Prvních 5 měsíců cca 3-4kg, poslední 4 měsíce 15kg… Před porodem váha 76,5kg. Nejvíce ten 6a7 měsíc. Jedla jsem normálně, v létě jsem při vedrech ani neměla moc hlad a přesto jsem právě v červenci a srpnu přibrala nejvíc. Z čeho to fakt nevím. Po 6ti neděli jsem měla 62 kg. Teď po 4 měsících od porodu zase na původní váze. Každý to má jinak, jak píšou holky taky záleží jak zadržuješ vodu. Důležité je, že prcek je ok a ty nepribiras tak, že by jsi před porodem měla nějak moc. Já myslim, že kolem těch 25 kg je to ještě pořád ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí