Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jak jste na tom s váhou? Já jsem měla před tehu dlouhá léta žaludeční potíže a bylo mi furt špatně. V prvním trimestru jsem měla sice žaludek na vodě, ale žádná hrůza a od 4 měsíce můžu cokoliv a je mi dobře. Což je šílený po těch letech potíží a já si to opravdu užívám… Výsledek = + 15KG ve 28tt…je to moc, vím… Ale to že mě věčně nebolí žaludek je tak krásný pocit
Já v prvním těhu v 25tt + 12 kg (pak byl bohužel konec)a jedla jsem zdravě, ovoce, zelenina, žádný cukr kromě ovoce, pila jen vodu a stejně jsem byla jak slon.
Teď u druhýho jsem 30tt a mám + 8kg a to 2měsíce ležím v posteli, chodím jen na wc a jím a jím:-)
Prď na to, pokud nemáš nějaké s váhou spojené obtíže.
Jen si to užívej
Jen kdyby Ti doktor řekl ať přibrzdíš, už se pak kroť. Bože taky bych toho využila po letech nevolností. U prvního jsem nabrala 17 a u druhého myslím 21. Taky jsem si dopřávala. Ke konci už toho stejně moc nespořádáš, prcek tlačí na žalůdek a mě i děsně pálela žáha skoro po všem ke konci obou těhotenství.
Moje mamka u každého dítěte nabrala 30 kg! Teď váží sotva 50!!! Já u dcerky nabrala také 30kg a to jsem jedla normálně. Někdo to hold tak má. Nedělej si z toho hlavu! Teď jsem 12tt a mám minimálně 4kg nahoře. Jím zdravě, pravidelně a stejně to letí nahoru. Řeči o tom, že někdo nabral 4 nebo 8 kg jsou krásné. Závidím, ale vím, že u mého těla to není reálné… Takže NEŘEŠ VÁHU!!!
@Kelliee
Potíže nemám, jsem hodně vysoká a ta váha se rozloží… Dokonce se mi stává že to na mě do dnes někteří známí ani nepoznali že jsem v tom…jen mě trochu děsí to hubnutí po porodu
@Staworowski píše:
@Kelliee
Potíže nemám, jsem hodně vysoká a ta váha se rozloží… Dokonce se mi stává že to na mě do dnes někteří známí ani nepoznali že jsem v tom…jen mě trochu děsí to hubnutí po porodu
To řeš, až to přijde. A shodíš to, neboj. Teď si to užívej a pokud tě doktor „nenapomene“, tak papej
Pro lepší pocit, zkus třeba pít vodu a neslazené nápoje, to dělá hodně.
Já u dvou dětí přibrala celkem 20kg, u první do.roka vše dole u druhé do roka a půl, teď jsem 2 měsíce po porodu 3 dítka a nabrala jsem asi 14kg a o 10 kg míň jsem odcházela z porodnice a to jsem měla porod rychlovku, během hodinky se vším všudy, takže jsem asi byla hodně zavodněná. U prvních jsem v porodnici nenechala nic, jen váhu dítěte + cca 2kg ![]()
Jsem 30tt a mam nahore 13 kg… V predchozim tehotenstvi jsem celkem nabrala 15 kg, coz ted bude urcite mnooohem vic… Neresim… Dnes mi na poradne rekla sestra, ze to neni tak hrozny
Ja u prvni 21kg a z toho posledni mesic pred porodem 8kg nahore, taky jsem byla strasne otekla, v porodnici jsem nechala hned 14 kg. A tech 7 zbyvajicich jsem ale tezce shazovala, samo neslo nic, ale mam cely zivot problem s vahou. Ted jsem 20tt a mam jeste po svatcich 5kg nahore, ale s temi 20ti cca pocitam, byl to ale strasny zahul na klouby. Nicmene poku necitite problem tak si to uzijte, po porodu dost mozna budete mit komplikace se zaludkem zpatky a pujde to samo. Kdy jindy si to ma clovek uzit nez ted:D a kazdy ma jine dispozice, nekdo ji striktne zdrave a stejne nabere 15kg nekdo ji ja prase a ma ve vysledku+4kg:D
Já jsem 29tt a nahoře mám 10,5 kg. Po Vánocích jsem se ale začala dost hlídat, protože s mojí žravou bych měla do porodu nahoře 30 kg a to fakt nechci. Odjakživa jsem byla hodně na sladké a teď bych nemusela nic jiného. Zatím se mi to dost vrazilo do zadku a stehen
.
Páni to by mě zabilo, já šla rodit s +9kg a už tak jsem si přišla jako slon, ale pokud nemáš potíže, tak bych to neřešila. Já jsem 14m po porodu a mám o 5kg míň než před těhotenstvím, kojením šlo všechno dolů. Teď bych potřebovala jen zpevnit břicho. Hlavní je zdraví prcka ![]()
Ja prvni tehu 8 kg a zhubla jsem po porodu 15kg. Druhe tehu 7 kg a 2,5 mesice po porodu dole zatim 9 kg. Obe deti vazily temer 4 kg. Me proste prcci vysavaji
jo kdybych si to pak udrzela tu vahu
jenze prestanu kojit a vaha se zas vrati zpatky ![]()
Příspěvek upraven 09.01.18 v 22:36
@Kristyna.Vechtova ja si taky pripadla jak slon i s 8mi kilama
u prvniho ani tak ne, ale u druhyho uplna katastrofa. Valila jsem se jak lokomotiva ![]()