2+kk - uspořádání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3585
28.7.08 20:34

Mám taky 2+kk, ovšem jsem s tříletou dcerou sama, takže holka má pokojík a já spím v obýváku na rozkládací sedačce, vrazila jsem do ní 18.000, aby byla kvalitní a vhodná na každodenní spaní, a je supr, máme tento byt rok a kousek a zatím záda nebolí. Úplně mi to takhle vyhovuje, dokonce mi to každodenní rozkládání sedačky /zatím/ nevadí. Kamarádka v tomto bytě přede mnou bydlela s manželem a třemi !!!!!!!! dětmi /7,6,2 roky/, a byli tu spokojení, taky každej večer rozkládali a stěhovat se nechtěli. Nakonec museli z jiných důvodů, to sem nepatří. Takže jde to, vždycky si říkám, že lidi bydlej podstatně hůř /i když já si opravdu nemám nač stěžovat/. A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
28.7.08 22:12

Prťo - :lol: . tedy mít původně byt 3kk, probouraný na 2kk, tak tu vaši příčku asi zase pěkně postavím, bo stavět si patro :roll: takovou oběť bych velkému obývacímu pokoji tedy nepřinesla. (potrpím si na soukromí v ložnici, a vůbec bych neuvažovala se ho vzdát, když to není nutné)

Márty- mi se v několika bytech jako dobr= řešení zdálo obestavit si postel příčkami a vytvořit si takovou pidiložnici - fakt ale je, že to bych řešila až s většími dětmi - dokud jsou mrnavé, tak to asi fakt není třeba.

h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
siloenka
29.7.08 00:04

Super diskuze!!…taky tohle hodně řeším :D my máme 2+1,ovšem pidi,jen 43mčtv. Zatím spíme všichni tři v ložnici,a jelikož by se nám tam nevešla další postel na zem,tak malý spí na vyvýšené posteli nad tou naší :)) Takže jednak tam má kapánek soukromí,my už tak moc ne,protože stačí se mu trošku vyklonit a vidí na nás :wink: Ale zatím to nikomu neva (stejně si myslím,že jak je zvyklý být v našem pidi bytě pořád u mě,tak zatím nevydržel sám ve vlastním pokoji) V listopadu přibude mimís.Takže Danda pořád bude nad náma a postýlka těsně u mé půlky postele (ta se tam naštěstí vleze) Zatím to nevypadá,že bychom měli na větší byt,takže plánuji až tak za dva roky,že bych děckám přenechala ložnici a my s mužem spali v obýváků. Zatím to opravdu nevidím jako nutné. :wink: Danda má hračky v obýváku a ložnici máme opravdu jen na spaní. Ale pohovku,na které budeme v budoucnu spát budu kupovat už teď. Jak se jmenuje ten váš rošt s matrací v Ikea,co jste tu o tom psali? Mě se zamlouvá z Ikea Bedinge,ale dneska jsem ji viděla naživo a zdá se mi po rozložení dost malinká,takže ještě uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
5546
29.7.08 20:08

Holky, já vás všechny obdivuju, my bydlíme ve 2+1 (45m2), ložnice 12m2, obývák 18 m2 a kuchyň 4m2 a koupelna a chodba. A už teď šílím, že se rodina dusí :evil: , že se sem nevejdeme. Jsem totiž absolutní odpůrce poliček na stěnu, pověšených skříněk a vůbec jakýchkoliv skříní v obýváku. Takže máme 2 skříně v ložnici, na nich krabice a další věci jsou v úložném prostoru sedačky. A jinak jsme tu jako herinci…druhé miminko bude až budeme přestěhovaní, což snad bude během pár měsíců…jinak by mě vezli nohama napřed. Fakt smekám, jestli takhle bydlíte např. s 2 dětičkama, to je obdivuhodné!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
2.8.08 10:04

Márty: vysoký stropy nemáme. Bydlíme v normálním paneláku. Patro nebude moct být nijak vysoký, ale nějak to prostě bude muset jít 8) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
2.8.08 10:11

Harpyje: když on ten obývák ani teď není zas tak hrozně velikej. Ten původní pokoj byl fakt kamrlíček. Mně by zase asi vadilo spát v obýváku. Ta příčka by z toho udělala v podstatě to, co to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
prdelinka-p1
16.2.13 17:12

2+kk

Ahoj obnovuji diskusi, máme byt 2+kk cca 60m2. Ted jsme udělali kompletní rekonstrukci a uvažuji nad tím že ložnici přepažím sádrošem a udělám pidi ložnici jen na manželskou postel a synovi 13 měsíců zůstane menší pokojík s oknem. Místo tak na postýlku hrací kout a stoleček s židličkou. Nebo se přestěhuji do obýváku kde mám dost prostoru a rozkládací sedačku a syn bude mít velký pokoj pro sebe. má to někdo takto? Využije tak velký prostor pro hraní, nebo ho máte stejně furt za zadkem.? Díky

• Citovat
  • Upravit
3478
16.2.13 21:39

Taky mame v planu se stehovat na gauc, ale az dyl, mlady je 2,5roku a sama v pokoji neni ani minutu :lol: tak ze po citam, ze do toho pujdem, az bude druhy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí