Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mám taky 2+kk, ovšem jsem s tříletou dcerou sama, takže holka má pokojík a já spím v obýváku na rozkládací sedačce, vrazila jsem do ní 18.000, aby byla kvalitní a vhodná na každodenní spaní, a je supr, máme tento byt rok a kousek a zatím záda nebolí. Úplně mi to takhle vyhovuje, dokonce mi to každodenní rozkládání sedačky /zatím/ nevadí. Kamarádka v tomto bytě přede mnou bydlela s manželem a třemi !!!!!!!! dětmi /7,6,2 roky/, a byli tu spokojení, taky každej večer rozkládali a stěhovat se nechtěli. Nakonec museli z jiných důvodů, to sem nepatří. Takže jde to, vždycky si říkám, že lidi bydlej podstatně hůř /i když já si opravdu nemám nač stěžovat/. A.
Prťo -
. tedy mít původně byt 3kk, probouraný na 2kk, tak tu vaši příčku asi zase pěkně postavím, bo stavět si patro
takovou oběť bych velkému obývacímu pokoji tedy nepřinesla. (potrpím si na soukromí v ložnici, a vůbec bych neuvažovala se ho vzdát, když to není nutné)
Márty- mi se v několika bytech jako dobr= řešení zdálo obestavit si postel příčkami a vytvořit si takovou pidiložnici - fakt ale je, že to bych řešila až s většími dětmi - dokud jsou mrnavé, tak to asi fakt není třeba.
h.
Super diskuze!!…taky tohle hodně řeším
my máme 2+1,ovšem pidi,jen 43mčtv. Zatím spíme všichni tři v ložnici,a jelikož by se nám tam nevešla další postel na zem,tak malý spí na vyvýšené posteli nad tou naší
Takže jednak tam má kapánek soukromí,my už tak moc ne,protože stačí se mu trošku vyklonit a vidí na nás
Ale zatím to nikomu neva (stejně si myslím,že jak je zvyklý být v našem pidi bytě pořád u mě,tak zatím nevydržel sám ve vlastním pokoji) V listopadu přibude mimís.Takže Danda pořád bude nad náma a postýlka těsně u mé půlky postele (ta se tam naštěstí vleze) Zatím to nevypadá,že bychom měli na větší byt,takže plánuji až tak za dva roky,že bych děckám přenechala ložnici a my s mužem spali v obýváků. Zatím to opravdu nevidím jako nutné.
Danda má hračky v obýváku a ložnici máme opravdu jen na spaní. Ale pohovku,na které budeme v budoucnu spát budu kupovat už teď. Jak se jmenuje ten váš rošt s matrací v Ikea,co jste tu o tom psali? Mě se zamlouvá z Ikea Bedinge,ale dneska jsem ji viděla naživo a zdá se mi po rozložení dost malinká,takže ještě uvidíme.
Holky, já vás všechny obdivuju, my bydlíme ve 2+1 (45m2), ložnice 12m2, obývák 18 m2 a kuchyň 4m2 a koupelna a chodba. A už teď šílím, že se rodina dusí
, že se sem nevejdeme. Jsem totiž absolutní odpůrce poliček na stěnu, pověšených skříněk a vůbec jakýchkoliv skříní v obýváku. Takže máme 2 skříně v ložnici, na nich krabice a další věci jsou v úložném prostoru sedačky. A jinak jsme tu jako herinci…druhé miminko bude až budeme přestěhovaní, což snad bude během pár měsíců…jinak by mě vezli nohama napřed. Fakt smekám, jestli takhle bydlíte např. s 2 dětičkama, to je obdivuhodné!!!!
Márty: vysoký stropy nemáme. Bydlíme v normálním paneláku. Patro nebude moct být nijak vysoký, ale nějak to prostě bude muset jít
.
Harpyje: když on ten obývák ani teď není zas tak hrozně velikej. Ten původní pokoj byl fakt kamrlíček. Mně by zase asi vadilo spát v obýváku. Ta příčka by z toho udělala v podstatě to, co to bylo.
Ahoj obnovuji diskusi, máme byt 2+kk cca 60m2. Ted jsme udělali kompletní rekonstrukci a uvažuji nad tím že ložnici přepažím sádrošem a udělám pidi ložnici jen na manželskou postel a synovi 13 měsíců zůstane menší pokojík s oknem. Místo tak na postýlku hrací kout a stoleček s židličkou. Nebo se přestěhuji do obýváku kde mám dost prostoru a rozkládací sedačku a syn bude mít velký pokoj pro sebe. má to někdo takto? Využije tak velký prostor pro hraní, nebo ho máte stejně furt za zadkem.? Díky
Taky mame v planu se stehovat na gauc, ale az dyl, mlady je 2,5roku a sama v pokoji neni ani minutu
tak ze po citam, ze do toho pujdem, az bude druhy