2 měsiční a spánek-řev

Anonymní
25.9.15 23:35

2měsiční a spánek-řev

Ahoj. Máme doma dvojčátka. Jedno dítko vecer krasne usina(poustim jim z chuvicky hudbu a noční oblohu na strop) a druhé dvojče taky zacne usínat a jakmile si uvědomí ze usíná, tak naraz oči jak baterky a rve a rve. Pres den zsina celkem v poho ale ta noc je děsná :zed: Někdy jeste po 2 hodinách nespi a to ani na rukách nošení nepomaha. Poradte co s tím?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
26.9.15 07:10
@Ya-ya píše:
zavinout i s rukama
  • bílý sum, dbát na to, aby se nepřetáhlo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
26.9.15 08:51

Tohle vypada, ze je pretazene. Mozna potrebuje vic spat i pres den.Male dite (do pul roka i dyl) by nemelo byt v bdelem stavu pres den dele jak dve hodiny v kuse.Kdyz je dite dlouhodobe nedospale tim hur se mu usina.Ja thle zacla davat maleho pres den po tech dvou h presne do postylky a prestoze VUBEC nevypadal unavene tak usnul za par minut.Kdyz jsem ho nechavala vzhuru dyl usinalo se mu o dost hur.Kdyz si dite zacne mnout oci nebo se tahat za usi tak uz je ‚pozde‘. A musis ho dat okamzite spat.Oni si zvyknou to prekonat ale na ukor klidneho usinani, nalady, rychlosri vyvoje atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
26.9.15 09:14

Tez hlasuji za pevne zavinuti i s rukama, deti se citi bezpecneji.

No a nebo nechat to dobre usinajici v postylce a to druhe uspat jinak, koneckoncu, jsou to dvojcata, ne dva stejni lide, potreby se mohou lisit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.15 13:24

Dekuju všem za rady. No když ji zavinu, tak je řev az se začne dusit a ten lux zabere jen na chvíli. Ona mi spi pres den pekne. Po jídle max hodinu vzhuru a to ne vždy, ale jde vidět ze celkove má slaby spánek. Nejhorší je, ze ani na rukách nemůže usnout a breci. No hold to budu muset nějak přežít. A co takhle hermankovy čaj? Ten je na uklidnění, co myslíte. Jsou na um, takže dostávají i fenyklovy caj

• Citovat
  • Upravit
1289
26.9.15 21:04
@kerrankin píše:
Přesně tak. Našeho 2,5měsíčního pořád ukládáme zhruba po hodině a on vždycky usne - sám, bez „cavyků“ - a spí třeba i dvě hodiny. Problematické je až poslední spaní před nocí, to se mu nechce, tak pouštíme ten lux, ale bohužel přestává zabírat, takže už několikrát neusl a byl vzhůru skoro tři hodiny. Naštěstí pak na noc zase usne dobře.

Vecer uz muzou byt ty deticky nejen pretazene, ale i prehlcene novymi vjemy. v brisku byly porad v tom samym prostredi, vsude tma, pak jen temno a tot vse, pak tlumenych zvuku, a najednou proste tolik veci. Pres den to jeste zvladaji, ale vecer se to nakupi, byva to i unavou rodicu, deticky vyciti i male zmeny v chovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
26.9.15 21:09
@Anonymní píše:
Dekuju všem za rady. No když ji zavinu, tak je řev az se začne dusit a ten lux zabere jen na chvíli. Ona mi spi pres den pekne. Po jídle max hodinu vzhuru a to ne vždy, ale jde vidět ze celkove má slaby spánek. Nejhorší je, ze ani na rukách nemůže usnout a breci. No hold to budu muset nějak přežít. A co takhle hermankovy čaj? Ten je na uklidnění, co myslíte. Jsou na um, takže dostávají i fenyklovy caj

hermankovy caj by se mel z uvodu moznosti alergie tusim az od roka nebo deseti mesicu? nevim presne, ale ja bych ho nedavala..nas maly taky nesnasel zavinuti, jen v porodnici, to ho uklidnilo, ale pak uz mu to vadilo. nejspis malou prote neco rusi, protoze kdyz dite lezi a neusne a najednou rev, tak to zpravidla proste nemuze usnout, ne ze by nechtelo. to plati i pro starsi. nekdy pomaha hlazeni, ten bily sum, hudba, noseni nebo naopak treba chce byt sama. nasemu malymu si pamatuju kdyz nemohl usnout tak pomahalo, ze jsem si lehla vedle nej oblicejem k jeho a jakoby jsem na nej dychala. i kdyz mel zavrene oci tak proste porad citil, ze jsem u nej a ze jsem ok. nevim jak bych to nazvala :D asi jako ze ziju proste :D ale jak jsem na nej nedychala, tak neusnul. to bylo jen kratke obdobi, predtim taky treba si vzpominam usinal na mne, hlavicku na mem hrudniku asi poslouchal srdicko, co znal z briska..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí