2. třída matematika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
17.3.14 21:47

@Sharkinka Aha, já to pochopila tak, že tu dvoustranu nemají k dispozici jako vůbec, že to píuč vystřihla schválně třeba dlouho dopředu, aby si to zkoušet nemohli. Že jim to vystřihla včera, to je jiná.. Omlouvám se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.3.14 21:47

Mě teda spíš zaujalo, že paní učitelka něco vystřihuje z rodiči zakoupené (?) učebnice, protože je líná vymyslet jiné příklady 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.14 21:52
@SussieS píše:
Zdá se vám to holky těžké na 2. třídu nebo co? 8o

Tak nějak ano :nevim: tohle na 2.třídu nepamatuju a to nejsme zase tak stará :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
17.3.14 21:52

@Angua Tak pokud je to opakovací test v pracovním sešitě, nevidím nejmenší důvod, proč by měla vymýšlet a vytvářet test nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.3.14 21:56

@hanka.br. mně vadí hlavně to stříhání do knih :mrgreen: I do pracovních sešitů. Jako WTF? Nechápu, jak si to může dovolit, ještě když je to majetek dítěte - toto by mi fakt vadilo. A to jsem poměrně splachovací k čemukoli :lol:

Jak vidím ty příklady, to bych měla i já vymyšlené za 20 minut - nemluvě o tom, že to už může mít z předchozích let - tohle se nemění. Prostě nevidím důvod ničit knížku, přijde mi to hodně divné a přijít mi s tím děcko domů, tak bych čuměla jak puk :lol:

Pokud je to opakovací test v pracovním sešitě, tak ať si ho děcka udělají tak, jak tam je :nevim: A ne že z toho bude čtvrtletní písemka nebo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
17.3.14 21:58
@Komediantka 1 píše:
Tak nějak ano :nevim: tohle na 2.třídu nepamatuju a to nejsme zase tak stará :mrgreen:

Já jsem s nadsázkou řečeno ze základky chvíli a ve 2. třídě jsme normálně počítali do 100, sčítání, odčítání, ale i násobení a dělení. Brácha o pár let mladší to samé… Ve 3. třídě už do tisíce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
17.3.14 22:01

@Angua - je to pracovní sešit. Naše učitelka jim to nechá udělat v tom sesite, maji to jako velkou známku, ale ctvrtletku pisou jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
17.3.14 22:05

@Angua Nejedná se o stříhání knih, ale o pracovní sešit a to není totéž. Třeba paní učitelka nechtěla plýtvat papírem a kopírovat to znovu a bohapustě to vystřihla. Já se tady vždycky dozvím, co všechno by maminky považovaly za příkoří, je to fakt poučné. Já sama tyhle testy v pracovních sešitech hodně používám, nevadí mi, že je rodiče s dětmi doma projdou, obvykle velmi dobře zjistí, jestli je někde problém nebo není. Ale umím si představit, že si paní učitelka chtěla ověřit, co děti skutečně umí ze školy a použila ho jako čtvrtletní test. Koneckonců - proto tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.3.14 22:06

@kačka25 to mi přijde normální. Já ale děcku kupuju (tedy budu kupovat) pracovní sešit, aby z něho počítalo, ne aby mu z něho někdo škubal stránky 8o Nevidím k tomu jediný racionální důvod - kromě té lenosti vymyslet ještě něco dalšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
@SussieS píše:
Zdá se vám to holky těžké na 2. třídu nebo co? 8o

náši jsou už o kousek dopředu a jedou násobilku 2 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@SussieS píše:
Já jsem s nadsázkou řečeno ze základky chvíli a ve 2. třídě jsme normálně počítali do 100, sčítání, odčítání, ale i násobení a dělení. Brácha o pár let mladší to samé… Ve 3. třídě už do tisíce :nevim:

Je mě 31let a skutečně nepamatuju ve 2třídě takové příklady a nebo jsem to popletla :think: a je to skutečně tak jak říkáš, tedy píšeš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.3.14 22:08

@hanka.br. pokud si to chtěla ověřit, tak měla vymyslet něco jiného. Mně vadí fakt máloco - pokud se to dá logicky (inteligentně) zdůvodnit, tak to beru, ale toto je divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
17.3.14 22:09
@Komediantka 1 píše:
Je mě 31let a skutečně nepamatuju ve 2třídě takové příklady a nebo jsem to popletla :think: a je to skutečně tak jak říkáš, tedy píšeš :D

no jistě že ne, jsme měli množiny :D vypadalo to jinak :D Ale asi do 100 jsme počítali ne? Jen si nejsem jistá že by jsme už ve 2 třídě násobili :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
17.3.14 22:09

My jsme se teda ve druhé třídě už násobilku a děleno učili, ale co mě šoklo jako stříhat někomu prac. sešit kdy znám hodně lidí co si učebnice a prac. sešity schovavali na památku a mít v tom postříhané stránky fakt „skvělá“ uča…to jim mohla ty prac. sešity vybrat a pak jim je při písemce rozdat

• Citovat
  • Upravit
4465
17.3.14 22:10
@Komediantka 1 píše:
Je mě 31let a skutečně nepamatuju ve 2třídě takové příklady a nebo jsem to popletla :think: a je to skutečně tak jak říkáš, tedy píšeš :D

Mně je 21 let, takže se to opravdu mohlo za ty roky mezi námi posunout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí