Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já bych se klidně přihlásila mám puboška 16 a jsem na něj sama, ale nevím, jestli jsem ta pravá.. já ho mám zlatýho a jeho excesy mi přijdou spíš úsměvný než příšerný ![]()
@rokris jéé to bude zajímavá skupinka, tedy myslím se zajímavým tématem, škoda že jsem sama ještě „puberťák“ ![]()
Taky bych ráda dostala pozvánku, nejstarší má 13 let, puberta začíná, tak ať vím, na co se připravit.
@jdukolem píše:
Já bych se klidně přihlásila mám puboška 16 a jsem na něj sama, ale nevím, jestli jsem ta pravá.. já ho mám zlatýho ajeho excesy mi přijdou spíš úsměvný než příšerný
Si právě říkám, že když si přečtu jak zlobí ti ostatní, tak mi pak ten můj přijde úplně v cajku ![]()
@jdukolem píše:
Já bych se klidně přihlásila mám puboška 16 a jsem na něj sama, ale nevím, jestli jsem ta pravá.. já ho mám zlatýho a jeho excesy mi přijdou spíš úsměvný než příšerný
To se může ještě moc hodit. Recept na zlatýho puboška. ![]()
@MarkétkaBeruška píše:
@rokris jéé to bude zajímavá skupinka, tedy myslím se zajímavým tématem, škoda že jsem sama ještě „puberťák“
Můžeš referovat, jak se potýkáš sama se sebou.
![]()
@kaja00 píše:
Posles mi taky?![]()
Ty nepsala jsi minule někde, že ti je 15?
Jééé, já mám předpuberťáka a začíná mi přerůstat přes hlavu. Jen máme tatínka - tedy, ne, že by se nějak angažoval do výchovy, spíše ji hatí
. Tak to asi na pozvánku nemám nárok, co…
![]()
@tterka No, ono je to tak, že když ten táta je, tak přece jen zasáhne, když je nejhůř.
My vskutku osamělé se můžeme dovolávat, toliko zásahu božího, že.
Je to jiné. Ale třeba se pletu.
Takže taky posílám. ![]()
Příspěvek upraven 13.03.14 v 23:41
Taky bych se ráda přidala, pokud mě vezmete. Rozvedená, ale s přítelem. Tak pokud vám to nebude vadit, tak poprosím o pozvánku.
Diskuze jedné maminky, na tohle téma, mě přivedla k založení této skupiny. Je uzavřená. To proto, že někdy nám naše dospívající ratolesti provádí kousky, které si zasluhují alespoň trochu „soukromí“.
o pubertě našich dětí, kterou musíme zvládat bez pomoci otce. Podpořme se navzájem. 
Pojďme si povídat vesele i vážně, ale vždycky s láskou,