Pozvánka do skupiny "Sama na puberťaka"

rokris
13.3.14 19:59

Pozvánka do skupiny "Sama na puberťaka"

Diskuze jedné maminky, na tohle téma, mě přivedla k založení této skupiny. Je uzavřená. To proto, že někdy nám naše dospívající ratolesti provádí kousky, které si zasluhují alespoň trochu „soukromí“.
Pojďme si povídat vesele i vážně, ale vždycky s láskou, :srdce: o pubertě našich dětí, kterou musíme zvládat bez pomoci otce. Podpořme se navzájem. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19609
13.3.14 20:00

@rokris
Mě by to docela zajímalo :lol: Můžu dostat pozvánku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
13.3.14 20:12

Já bych se klidně přihlásila mám puboška 16 a jsem na něj sama, ale nevím, jestli jsem ta pravá.. já ho mám zlatýho a jeho excesy mi přijdou spíš úsměvný než příšerný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
13.3.14 20:17

@rokris jéé to bude zajímavá skupinka, tedy myslím se zajímavým tématem, škoda že jsem sama ještě „puberťák“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
125
13.3.14 20:26

Taky bych ráda dostala pozvánku, nejstarší má 13 let, puberta začíná, tak ať vím, na co se připravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
13.3.14 20:27
@jdukolem píše:
Já bych se klidně přihlásila mám puboška 16 a jsem na něj sama, ale nevím, jestli jsem ta pravá.. já ho mám zlatýho ajeho excesy mi přijdou spíš úsměvný než příšerný :)

Si právě říkám, že když si přečtu jak zlobí ti ostatní, tak mi pak ten můj přijde úplně v cajku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
13.3.14 20:30
@jdukolem píše:
Já bych se klidně přihlásila mám puboška 16 a jsem na něj sama, ale nevím, jestli jsem ta pravá.. já ho mám zlatýho a jeho excesy mi přijdou spíš úsměvný než příšerný :)

To se může ještě moc hodit. Recept na zlatýho puboška. :)

• Citovat
  • Upravit
rokris
13.3.14 20:31
@MarkétkaBeruška píše:
@rokris jéé to bude zajímavá skupinka, tedy myslím se zajímavým tématem, škoda že jsem sama ještě „puberťák“ :mrgreen:

Můžeš referovat, jak se potýkáš sama se sebou.
:kytka:

• Citovat
  • Upravit
rokris
13.3.14 20:32
@Katchus píše:
@rokris
Mě by to docela zajímalo :lol: Můžu dostat pozvánku?

Pošlu.
:kytka:

• Citovat
  • Upravit
15575
13.3.14 20:37

Posles mi taky? :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
13.3.14 20:38
@kaja00 píše:

Ty nepsala jsi minule někde, že ti je 15?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
13.3.14 20:40
@kaja00 píše:

No, jasně, posílám. :)

• Citovat
  • Upravit
5533
13.3.14 20:47

Jééé, já mám předpuberťáka a začíná mi přerůstat přes hlavu. Jen máme tatínka - tedy, ne, že by se nějak angažoval do výchovy, spíše ji hatí :cert:. Tak to asi na pozvánku nemám nárok, co… :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
13.3.14 20:57

@tterka No, ono je to tak, že když ten táta je, tak přece jen zasáhne, když je nejhůř. :) My vskutku osamělé se můžeme dovolávat, toliko zásahu božího, že. :D Je to jiné. Ale třeba se pletu. :kytka: Takže taky posílám. :)

Příspěvek upraven 13.03.14 v 23:41

• Citovat
  • Upravit
953
13.3.14 21:13

Taky bych se ráda přidala, pokud mě vezmete. Rozvedená, ale s přítelem. Tak pokud vám to nebude vadit, tak poprosím o pozvánku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí