2x antibiotika a probiotika

25.2.14 11:21

2x antibiotika a probiotika

Prosím poraďte. Mám angínu a doktorka mi předepsala antibiotika. Pro jistotu mi vzala výtěr z krku (na mou žádost). Můj zdravotní stav se během týdne zlepšil, ale výsledek výtěru ukázal, že aplikovaná antibitika jsou na zjištěný nález v krku neúčinná.

Myslíte, že má cenu brát další antibiotika, když už je mi dobře? Je vhodné začít brát probiotika? Víte o nějaké osvědčených?

Předem děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16631
25.2.14 12:21
@plackova.evelina píše:
Prosím poraďte. Mám angínu a doktorka mi předepsala antibiotika. Pro jistotu mi vzala výtěr z krku (na mou žádost). Můj zdravotní stav se během týdne zlepšil, ale výsledek výtěru ukázal, že aplikovaná antibitika jsou na zjištěný nález v krku neúčinná.

Myslíte, že má cenu brát další antibiotika, když už je mi dobře? Je vhodné začít brát probiotika? Víte o nějaké osvědčených?

Předem děkuji za rady.

Tak nový výtěr z krku jestli patogen opravdu zmizel, probiotika ti neublíží nikdy neřešila bych osvědčenou značku, ale obsah probiot. kultur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9748
25.2.14 14:10

@plackova.evelina
Nepíšete, jaká ATB Vám byla nasazena a co prokázal výtěr z krku. V dutině ústní máme hotovou zoologickou zahradu bakterií, takže vždy něco zůstane. Výtěr z krku by měl být proveden před započetím ATB terapie, jinak nemůžeme zjišťovat, jak majoritně zastoupená bakterie reaguje na léčbu. Probiotika jsou neškodnou věcí (většinou), v rámci primární prevence je můžete užívat každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí