Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chápu tě měla jsem stejné pocity při prvním synovi hodně dlouho jsem to rozdýchávala samozřemě jak se narodil krásny kluk zamilovala jsem si ho…dokonce jsem se bála že když otěhotním že bude zase kluk
a dva kluky bych psychicky nedala…
nakonec jsem si vymodlila tu holčičku po 7 letech a povedla se je krásná, chytrá a hlavně zdravá
chápu tvoje zklamání, ale to přejde až se synek narodí
![]()
Mě to přijde spíš jak holka. Ale nechci ti dávat falešný naděje.
Mám taky tři kluky a nesmířila jsem se s tím dodnes…dcera mi prostě chybí, je to úplně jiný vztah než se syny…ale neudělám nic, no
chtěla jsem jedno dítě, dceru…mám 3 kluky…osud se směje…
Kdyz máš jen kluky, je to špatně, když jen holky je to špatně, když jen jedno, je to špatně, když víc, je to špatně, když máš páreček a k tomu další dítě, je to špatně. Tak si vyber. ![]()
Podle fota kluk…neboj budeš ho nakonec milovat jako ty dva co máš
moje segra má tři kluky z toho jedny dvojčata nikdy se s tím uplně nesmířila i když samozřejmě je má ráda…no a dočkala se od nejstaršího syna holčičky kterou pravidelně hlídá a neskutečně si to užívá…
Já jsem hlavně s prvními třemi dětmi chodila na hřiště hodně, našla jsem si tam kamarádky, se kterými přátelství vydrželo dodnes, ale takové blbé řeči, které pohlaví je lepší, se tam nevedly
Potom jsem začala studovat, pracovat v oboru, navíc máme vlastní zázemí na zahradě, hřiště jsme přestali obrážet v takové míře.
Pracuji s dětmi, převážně s kluky. Kluci mají obecně mírnější pubertu.
Co se týče těhotenství, nebojím se, že mi některá dcera přijde domů těhotná. To bychom nějak vyřešili. Daleko víc se bojím, že kluk zbouchne nějakou holku a já budu ta druhá babička, v lepším případě do celé situace nebudu moct mluvit, v horším případě vnouče skoro neuvidím.
@Jaja1112 píše:
Podle fota kluk…neboj budeš ho nakonec milovat jako ty dva co mášmoje segra má tři kluky z toho jedny dvojčata nikdy se s tím uplně nesmířila i když samozřejmě je má ráda…no a dočkala se od nejstaršího syna holčičky kterou pravidelně hlídá a neskutečně si to užívá…
Stejně jako moje teta, má tři kluky, dvě vnučky a taky si to užívá. A fajn snachy, které jí to umožní. Takže ne vždy platí, že holka má blíž k mámě.
Hraj s kartama, co máš. Raduj se ze zdravých synů a těš se na vnučky.
Hele, já jsem ze 3 holek. Sestry mají taky samé holky, jedna má 2 a druhá 3. U nás jedou prostě holky a já to chtěla rozbít. Konečně jsem chtěla svýmu taťkovi udělat radost a toho vnuka mu dát, celé naše dětství se těšil na vnuka, jak ho bude učit hokej a tak. No nic, mám holku, 6. vnučka
už to bral i s humorem a pořád mi říká, to poslední v naší rodině už bude ten kluk! No tak uvidíme za pár let ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky nechci aby to vyznělo, že se nějak rouhám nebo tak něco a vím, že mě tu asi odosudíte. Vždycky jsem chtěla holčičku když mi u prvního řekli, že to bude kluk říkám pohoda holčička bude pak. Když jsem pak po 3 potratech po 6letech otěhotněla byla jsem šťastná a zas čekala, že to bude holčička po zjištění chlapecká jsem jeden den brečela, ale teď je oba miluju nade vše. A teď po dalších 6letech jsem si říkala tak ještě to poslední a pořád žila v tom že to bude holčička. Dnes mi Dr v 17tt řekla že to vidí na kluka a úplně mě to položilo ač se za to sama stydím vnitřně se cítím tak, že se to nedá popsat a mám pocit viny vůči miminku. Přidávám i foto myslíte fakt, že to je jasný kluk? A měla jste to některá? Přejde mě tenhle hrozný stav?
Proto je lepší nechat se překvapit až při porodu.
Já tě naprosto chápu. My máme teda mix, ale jak já chtěla holčičí smečku…
Kluka samozřejmě taky miluju, teď už bych neměnila, ale stejně, ty holky jsou v mnoha ohledech lepší, i ten vztah bývá bližší, nebudu taková „ta špatná tchyně“ atd. Ale stejně s tím nic nezmůžeš, tak ti asi nezbyde, než se s tím smířit a doufat, že třeba někdy od syna přijde vnučka. A třeba ti ji snacha ani nebude zakazovat.
@Jaja1112 píše:
Podle fota kluk…neboj budeš ho nakonec milovat jako ty dva co mášmoje segra má tři kluky z toho jedny dvojčata nikdy se s tím uplně nesmířila i když samozřejmě je má ráda…no a dočkala se od nejstaršího syna holčičky kterou pravidelně hlídá a neskutečně si to užívá…
Jak u nás s tou tchýní, moje má taky samé kluky a hrozně chtěla holčičku, už měla vybrané i jméno a všechno a nepovedlo se
pak sme měli dva kluky a chudák už se loučila s nadějí aspoň na vnučku (švagr děti nechce tak odtamtud asi moc naději není), tak byla ráda když se nám povedla holčička do třetice
konečně může nakupovat panenky a šatičky
to by bylo, aby člověk s tolika dětma aspoň tu jednu vnučku nakonec nedostal ![]()
Proto mám kluky jenom dva.
co naděláš. Ale v 17 týdnů a s klukem už se spíš nesekla. I když ti držím palce aby jo.
.
Tak budeš mít tři kluky. Důležitější je zdraví.
Když budeš normální tchýně. Ne protivná, panovačná a omezená raketa. Tak budeš mít místo dcer nevěsty jednou
.
Když ctu tvou diskuzi jsem ráda že to nevím co čekám, po porodu si miminko zamiluji ať je jaké je.