3 kluci??

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.8.22 20:03

3 kluci??

Ahojky nechci aby to vyznělo, že se nějak rouhám nebo tak něco a vím, že mě tu asi odosudíte. Vždycky jsem chtěla holčičku když mi u prvního řekli, že to bude kluk říkám pohoda holčička bude pak. Když jsem pak po 3 potratech po 6letech otěhotněla byla jsem šťastná a zas čekala, že to bude holčička po zjištění chlapecká jsem jeden den brečela, ale teď je oba miluju nade vše. A teď po dalších 6letech jsem si říkala tak ještě to poslední a pořád žila v tom že to bude holčička. Dnes mi Dr v 17tt řekla že to vidí na kluka a úplně mě to položilo ač se za to sama stydím vnitřně se cítím tak, že se to nedá popsat a mám pocit viny vůči miminku. Přidávám i foto myslíte fakt, že to je jasný kluk? A měla jste to některá? Přejde mě tenhle hrozný stav? :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.8.22 20:05

Tady přidávám foto z ultrazvuku jsem ho tam nehodila. Autorka

• Citovat
  • Upravit
10073
3.8.22 20:06
@Anonymní píše:
Ahojky nechci aby to vyznělo, že se nějak rouhám nebo tak něco a vím, že mě tu asi odosudíte. Vždycky jsem chtěla holčičku když mi u prvního řekli, že to bude kluk říkám pohoda holčička bude pak. Když jsem pak po 3 potratech po 6letech otěhotněla byla jsem šťastná a zas čekala, že to bude holčička po zjištění chlapecká jsem jeden den brečela, ale teď je oba miluju nade vše. A teď po dalších 6letech jsem si říkala tak ještě to poslední a pořád žila v tom že to bude holčička. Dnes mi Dr v 17tt řekla že to vidí na kluka a úplně mě to položilo ač se za to sama stydím vnitřně se cítím tak, že se to nedá popsat a mám pocit viny vůči miminku. Přidávám i foto myslíte fakt, že to je jasný kluk? A měla jste to některá? Přejde mě tenhle hrozný stav? :,(

Nevidím foto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11784
3.8.22 20:06

Foto chybí ale když to říkala doktorka tak bych ji věřila…oni je pochopitelné že je to pro tebe trochu zklamání na druhou stranu nejdůležitější je aby miminko bylo zdravé a jistě ho budeš také milovat jen co se s tím trošku srovnas…určitě není ostudou si k tomu najít nějakou pomoc odborníka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
3.8.22 20:14

Jo, když mi doktor na velkem UZ pochvalil hezkeho chlapecka, tam jsem taky protahla ksicht :-) Je bezvadnej, zas uplne jinej, komik a vecne dobre naladeny, prinesl nam domu spoustu radosti. Kdo jiný by řekl „jupí“, když mu oznámíš, že místo televize se budou loupat brabory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
3.8.22 20:15

Nic si z toho nedělej. Já mám hned čtyři :D :D :D a miluju je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
3.8.22 20:22

Chápu tvé zklamání. Ale jak o sobě říká jeden známý - když máš formu na cihly, nemůžeš dělat tvárnice. I dalšího chlapečka si zamiluješ, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.22 20:29

Mám kluka a čtyři holčičky. Čekám pravděpodobně zase holčičku(21tt, KP, pupeční šňůra mezi nohama). Moc jsem si přála ještě jednoho syna. Nejstarší je skoro dospělý a hlavně ho mám jako jediného z jiného vztahu. Chtěla jsem mému muži dát syna, i když on je v podstatě smířený, že umí jenom holky.
Necítím zklamání na brečení, důležité je zdravé dítě a těším se na další dceru, ale té ženské energie je u nás moc, změnu by to chtělo.
Toto je poslední pokus z důvodu věku, zdraví a taky toho, že mám dobrou práci, ke které se částečně vrátím hned po uplynutí MD.
Dovedu Tě pochopit. 17tt už je docela vysoký, pokud je dítko dobře natočené, lékař se nesplete.

• Citovat
  • Upravit
2613
3.8.22 20:30

Čekám třetího chlapečka a prvně nám říkali že je to holka :) Já jsem ani úplně smutná nebyla, vím že ho budu milovat nejvíc jak umím. Ale někdy mě fakt umí rozesmutnit komentáře okolí. Teď mi zase náhodná paní na hřišti začala vykládat (prvně zeptala co čekám), jak jsou holky lepší, protože ty zůstávají u maminky, zatímco kluci si najdou ženu a na maminku se vykašlou. A já jako nevím co ode mě chce na to slyšet? Je mi z toho tak nějak smutno prostě… Takže něco tam asi taky ke zpracování ještě mám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
3.8.22 20:34

Mam jenom 2 deti a chtela jsem mit obe holky. Priroda si to vymyslela jinak a druhy je chlapecek. Probrecela jsem asi 3 dny a pak jeste par tydnu mi to trvalo, nez jsem se s tim smirila.

A ted je to muj roztomiloucky maly zabacek, moje princatko blondate, muj semenacek chlapa. Muj sladky chlapecek, co se zvonive smeje a je skoro vecne dobre naladeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32866
3.8.22 20:39

Mám tři syny. Po dvou jsem čekala holčičku, ale zemřela v 19 TT. Nerouhej se a doufej ve zdravé dítě. Holčička mi nijak nechybí ( jen ta moje, ale obecně ne), už jsem zvyklá být máma kluků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13729
3.8.22 20:42

Mám jen jedno dítě, vždycky jsem chtěla holčičku, mám samé sestry, na kluky jsme v rodině nebyly zvyklé :lol:. A mám syna. Taky jsem byla chvíli smutná, ale bylo to vytoužené dítě a bylo mi to blbé, smutnit ze zdravého dítěte. Miluju ho od chvíle, co jsem ho poprvé uviděla, je to moje zlatíčko. Už je větší, ale pořád je to můj miláček, rozumíme si spolu, je to skvělý a šikovný kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37121
3.8.22 20:49

Kluci sou fajn, mám doma dva a má to výhodu, že si spolu víc vyhrajou, můžou po sobě dědit. Později asi člověk bude mít o kluka menší strach, než o holku. Nám se teda do třetice povedla, ale kluci jsou prostě parťáci a já s malou sme spíš taková oddělená jednotka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AH
847
3.8.22 20:54
@Silver_Lining píše: Čekám třetího chlapečka a prvně nám říkali že je to holka :) Já jsem ani úplně smutná nebyla, vím že ho budu milovat nejvíc jak umím. Ale někdy mě fakt umí rozesmutnit komentáře okolí. Teď mi zase náhodná paní na hřišti začala vykládat (prvně zeptala co čekám), jak jsou holky lepší, protože ty zůstávají u maminky, zatímco kluci si najdou ženu a na maminku se vykašlou. A já jako nevím co ode mě chce na to slyšet? Je mi z toho tak nějak smutno prostě… Takže něco tam asi taky ke zpracování ještě mám…

Najdi si pro tebe nejvetsi vyhodu kluku a tim je stírej. Já mam takhle holky a na tyhle nemístný poznámky, který sem zažila párkrát vypaluju protiotázku „a vy si myslite, že holky jsou nějaký podřadný, že bych měla chtít kluka?“ k tomu právě doplnim, že jsou to lepsi spojenkyne mámy apod.
U kluku bych vypalovala nevo ve smyslu, ze sem ráda za 3 rytíře co mam a ze me bude mit kdo ochranovat. A klidne i klise, ze ses rada, ze nebudes muset resit holcici nafukovani a s kym ti kdy jaka holka prijde domu tehotna. Myslim, ze sklapnou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AH
847
3.8.22 21:01
@Anonymní píše:
Ahojky nechci aby to vyznělo, že se nějak rouhám nebo tak něco a vím, že mě tu asi odosudíte. Vždycky jsem chtěla holčičku když mi u prvního řekli, že to bude kluk říkám pohoda holčička bude pak. Když jsem pak po 3 potratech po 6letech otěhotněla byla jsem šťastná a zas čekala, že to bude holčička po zjištění chlapecká jsem jeden den brečela, ale teď je oba miluju nade vše. A teď po dalších 6letech jsem si říkala tak ještě to poslední a pořád žila v tom že to bude holčička. Dnes mi Dr v 17tt řekla že to vidí na kluka a úplně mě to položilo ač se za to sama stydím vnitřně se cítím tak, že se to nedá popsat a mám pocit viny vůči miminku. Přidávám i foto myslíte fakt, že to je jasný kluk? A měla jste to některá? Přejde mě tenhle hrozný stav? :,(

Měla, ale naopak :mrgreen: musela sem to dlooouho rozdychavat.. Ale teď s odstupem času prostě vidím, že to takělo být a má mě to posunout. Já si s holcicima vecma nikdy nehrala. Zpětně asi dost proto, aby se mi starší bracha ve kterym sem mela vzor, nesmal. Jsem chivanim spis kluk, necancam se. Bala sem se co budu delat jako s holkama..
No bude to znit pateticky, ale osud mi to chtel asi vynahradit. Ted sj tu ukladam na pinterestu co s nima bude vse delat, domaci kremy, naucim je sit, cancam si je. Takze zpetne vidim, ze vse ma byt jak je :srdce: myslim, ze k tomu taky dozrajes. U mne tedy ta laska k detem prichazi pozdeji nez u porodu, ale faktsu ted na nic nestezuju. Pri narozeni prvni sem ale mluvila jinak. I tu sem musela rozdychat, co budu jako delat s holkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí